revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

T_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIST_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIS

Cum își pot redescoperi femeile frumusețea?

scris de Andrada Parau 22 iunie 2022

Dacă natura nu ne-a înzestrat cu trăsăturile dorite, dacă am suferit schimbări de-a lungul timpului, ori complexele ne-au scăzut stima de sine sau pur și simplu viziunea asupra propriului corp s-a schimbat și ne dorim un trup mai armonios, avem la îndemână soluțiile pentru concilierea acestor aspecte: remodelarea corporală.

Cum își pot redescoperi femeile frumusețea?

Frumusețea este dezideratul oricărei femei, iar timpul nu este mereu blând cu noi, însă mereu există soluții și uneori chiar dintre cele mai bune. Astăzi facem cunoștință cu Adelina Mihaela Dragomir, fondatoarea salonului Ideal Shape, care prin afacerea sa a reușit și reușește să aducă plusvaloare în viața doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni. Aflăm povestea din spatele unei afaceri de succes, în plină expansiune și care este aleasă datorită calității serviciilor oferite.

 

Orice lucru măreț începe cu un vis, iar visul începe într-un moment când ceva pare intangibil, dar despre care știi că va deveni realitate. Când a început visul salonului dvs și cum?

“Visul a început în perioada în care eram însărcinată. După cum se știe, sarcina transformă foarte mult corpul, iar eu nu m-am diferențiat în aceste sens și am început să empatizez cu toate femeile pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului și care mi-au spus că au trecut prin schimbări enorme. Am fost totdeauna preocupată de felul în care arăt și mi-am dorit să pot să revin la sănătatea și de corpul meu, iar venirea pe lume a puiului mi-a încărcată cu și mai mult aplomb să fiu perfectă pentru el. 

Am realizat că am nevoie de proceduri corporale pentru a reveni la o formă bună după naștere, în paralel cu o dietă echilibrată și disciplină, pe care niciodată nu le-am ignorat.  În timp ce căutam saloane de de remodelare corporala, m-am gandit ca mi-ar plăcea ca aceasta nevoie sa o transform într-un job și să pot să ajut la rândul meu doamnele și domnișoarele de pretutindeni. Acela a fost momentul care mi-a schimbat viața și a fost la pachet cu bucuria venirii pe lume a copilului meu și nașterea unui business pentru frumusețea și sănătatea celor din jur”, spune Adelina Mihaela Dragomir. 

 

Se spune că un antreprenor de succes are parte în drumul ascensiunii profesionale de cel puțin un eșec și abia din acel punct se poate bucura de succes. Ați mai încercat alt domeniu? Este salonul primul pas în cariera dvs și cel mai de succes?

 

“Salonul este primul pas în carieră și exact cum ați spus, cel mai de succes! A înflorit odată cu dorința mea de a ajuta oamenii din jur și pe măsură ce persoanele își rezolvau problemele, afacerea creștea tot mai mult. Am trecut cu brio peste pandemie ținând cont că l-am deschis în mijlocul ei. Totul a decurs neașteptat de bine așa ca iata-ne și în ziua de azi prezenți pe piața de beauty,a ducând fericire clientelor noastre”, povestește Adelina Mihaela Dragomir. 

 

Cât de mult ați devenit una cu brandul de la început până acum?

“De cand sunt antreprenor am învățat că nimic în viața nu este ușor și trebuie să muncești și să te implici zi de zi daca îți dorești cu adevărat, doar așa o să ai satisfacțiile dorite. Astfel, am devenit una cu brandul de la început și total. Doar cu implicat all-in poți reuși!

Sunt recunascatoare pentru ceea ce am realizat pana acum, fiecare pas fiind important în business”, ne spune antreprenoare. 

 

Oamenii vă cunosc doar prin calitatea serviciilor pe care le oferiți. Cum v-ați descrie?

Sociabilă și implicată în relația cu oamenii. Loială. Tratez oamenii cu respect”, ne spune zâmbind Adelina Mihaela Dragomir, fondatoarea salonului Ideal Shape.

 

Este greu să crești de la zero un business în România? Care au fost primele obstacole?

“În calitate de antreprenor care a dat drumul unei afaceri într-o perioadă delicată, pot spune că primul obstacol a fost pandemia. Am avut curajul să deschid în pandemie fiind un șoc pentru toata piața. Multe afaceri erau în colaps, dar am crezut cu tărie în ceea ce vreau să fac și în baza unei strategii extrem de bine puse la punct, am reușit să dezvolt o afacere iubită de multă lume pentru calitatea serviciilor oferite”, mai spune Adelina Mihaela Dragomir. 

 

Selecția angajaților este una ușoară? Contează mai mult priceperea sau deschiderea de a învăța?

“Selecția angajaților te provoacă mereu, însă este un proces normal și natural în orice afacere. Contează atât priceperea, cât și deschiderea de a se adapta la nou. Este foarte important să își dorească sa învețe și să fie maleabili”, ne spune antreprenoarea.

 

Care sunt principiile și valorile care stau la fundamentul brandului?

“Mi-am zis mereu că femeile puternice și frumoase merită mai mult. Merită să se reinventeze și mental și emoțional și fizic. Merită să ajungă mai repede către cea mai bună variantă a lor și să li se ofere servicii de calitate superioară. Am observat că odată ce corpul s-a schimbat și încrederea e alta. Iubesc să văd cum femeile care ne trec pragul devin pe măsura tratamentului mult mai încrezătoare și ne spun că și-au recăpătat forța de altădată”, spune Adelina Mihaela Dragomir, fondatoarea salonului Ideal Shape.

 

Cum se diferențiază brandul de restul de pe piață?

Se diferențiază prin calitatea serviciilor. Este o afacere de perspectiva, într-o continuă dezvoltare. Serviciile de remodelare corporala, cât și de epilare definitivă fiind din ce în ce mai căutate pe piață”, spune Adelina Dragomir.

 

Ce semnificație poarta numele salonului?

Numele Ideal Shape, prin traducere însemnă “Forma Ideala”. Cum ne dorim noi femeile să fim! Numele salonului poartă exact rezultatul pe care îl oferim prin serviciile noastre: un corp cu forme ideale pentru fiecare clientă”, ne mai spune Adelina Dragomir.

 

Care sunt planurile de viitor?

Planul de viitor este să dezvolt acest brand pe care l-am început și să lărgesc acest domeniu pe partea de import de aparatura estetică în România”.

 

Unde vă pot găsi clientele?

Suntem pe site icbeauty.ro, pe Facebook: https://www.facebook.com/idealcontourvaleni, pe Instagram: https://www.instagram.com/idealshape.valeni/.În acest moment avem un salon în  Valenii de Munte și urmează sa ne deschidem o nouă locație în București”, ne spune Adelina Mihaela Dragomir, fondatoarea salonului Ideal Shape,c are are planuri mari de dezvoltare.

 

Vorbiți-ne puțin despre aparatele pe care le folosiți. Ce servicii oferiți?

“În centrul nostru de remodelare se folosesc atât tehnologii noi de remodelare, terapii speciale pentru diferite zone ale corpului, cât și produse de ultimă generație pentru un rezultat extrem de bun. Serviciile pe care pe găsit în centrul nostru sunt de slăbire în cm, tratamente anti celulită, lifting, epilare definitivă și probleme ale tenului”, ne spune Adelina Mihaela Dragomir, fondatoarea salonului Ideal Shape.

Excelența și profesionalismul derivă din vocație și pasiune pentru muncă, iar Adelina Mihaela Dragomir ne demonstrează că se poate obține succesul indiferent de situație!

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • Bucurie și filme bune la TIFF 2022, alături de Persil

  Bucurie și filme bune la TIFF 2022, alături de Persil

  scris de Alina Soare

  27 iunie 2022 11:05

  Mii de cinefili au poposit săptămâna aceasta la Cluj, unde are loc a XXI-a ediție a TIFF, cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România. Atmosferă de poveste în orașul recent desemnat UNESCO City, la prima ediție a festivalului după ridicarea restricțiilor din ultimii doi ani, ceea înseamnă mai multe proiecții de film - povești legendare și filme în premieră absolută, mai multe activări și ateliere pentru cinefili, mai mulți prieteni dragi reuniți în jurul artei, păcii și armoniei.

  citeste tot

 • De ce aleg vedetele fotoliile de masaj în detrimentul masajului manual?

  De ce aleg vedetele fotoliile de masaj în detrimentul masajului manual?

  scris de Cristina Cojucar

  17 mai 2022 15:31

  În zilele noastre, fotoliul de masaj a devenit o necesitare din cauza stresului cotidian, multe ore de condus, dar și pentru economia timpului. Masajul este una dintre cele mai vechi tehnici de relaxare și revitalizare a organismului. Multitudinea de procedee și modalități de execuție ține de cultură și obiceiurile fiecărui popor. Astăzi e posibil să ai acasă la ține, la un singur buton distanță, toate această colecție de masaje. E dovedit că sesiunile de masaj contribuie la menținerea sănătății mentale, calitatea somnului, elasticitatea pielii, alungă stresul și oboseala.

  citeste tot

 • WTZ Technologies digitalizează jucătorii activi în economia reală din România

  WTZ Technologies digitalizează jucătorii activi în economia reală din România

  scris de Cristina Cojucar

  09 februarie 2022 06:42

  WTZ Technologies, este o companie relativ tânără construită în Romania și SUA din dorința de a valorifica și a demonstra excelența noii generații de programatori români, si care își propune sa acorde suportul pro-activ în direcția transformării digitale a companiilor de top din sectorul privat și de stat din Romania , în linie cu direcția solicitată de Uniunea Europeană pentru statele membre și atât de necesară în România.

  citeste tot

 • Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  scris de Cristina Cojucar

  17 august 2021 13:10

  Noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12, dotată cu 3 funcții unice pentru îngrijirea optimă a spațiului periodontal, este companionul vostru perfect pentru rutina zilnică de îngrijire a dinților.

  citeste tot

 • Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  scris de Cristina Cojucar

  10 iulie 2021 11:28

  Bine-cunoscuta femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului, la cel mai înalt nivel, mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia.

  citeste tot

 • Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  scris de Andrada Parau

  28 iunie 2021 12:39

  Mult mai mult decât un simplu showroom de mobilă, Casa Magică Design este locul în care oricine se poate simţi cu adevărat special. Autenticitatea și eleganţa sunt caracteristicile conceptului de inspirație occidentală, iar fiecare pasionat de amenajări interioare poate descoperi articole destinate visului său. Atât pe site-ul www.casamagica.ro, cât și în showroomuri sunt disponibile opțiuni ce poartă semnătura unor branduri celebre în design-ul internațional.

  citeste tot

 • Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  scris de Cristina Cojucar

  24 iunie 2021 23:34

  Cum muzica este oglinda tuturor emoțiilor si frământarilor noastre artista a stocat propriile trăiri din această pandemie într-o nouă piesă "Rănile..."

  citeste tot

 • Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  scris de Andrada Parau

  17 mai 2021 12:25

  Criza curentă generată de pandemia de COVID-19 îi determină pe mulți dintre români să se gândească de două ori înainte de a achiziționa o nouă locuință. Însă specialiștii spun că perioada este propice, deoarece există pe piață multe oportunități de finanțare ori reduceri de preț. De asemenea, trendul de #WFH (work from home) va continua și în acest an, dar și după ce lumea se va obișnui cu noua normalitate, iar apartamentul va căpăta o dublă utilizare: loc de relaxare și birou. Amenajările interioare joacă în acest caz un rol important pentru că spațiul nu trebuie încărcat excesiv cu mobilă și decorațiuni inutile.

  citeste tot

 • Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 11:31

  HELL ENERGY își extinde gama de băuturi pe bază de lapte și cafea - Energy Coffee - cu două noi sortimente. Brandul de băuturi gata preparate pe bază de lapte și cafea, care a intrat pe piața din România în 2019 lansează două noi produse, respectiv Energy Coffee Coconut, dedicat celor cu sensibilitate sau intoleranță la lactoză și Energy Coffee Double Espresso, ideal pentru iubitorii gustului intens de cafea.

  citeste tot

 • Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 10:11

  Elis Pavaje aniversează anul acesta 30 de ani de la înființare, fiind cea mai longevivă și în același timp, cea mai mare companie de producție din domeniul prefabricatelor din beton, din România. „Suntem foarte mândri că în cele trei decenii am reușit să păstrăm valorile cu care am pornit la drum: respectul pentru clienți, angajați și comunitate și atenția pentru menținerea calității. În 1991 eram la început de drum, acum încă nu suntem nici la jumătate, mai avem multe de dezvoltat, perfecționat, inovat. Avem încredere în ceea ce am construit împreună și ne dorim ca ambiția si determinarea celor care lucrează în această companie sa rămână un reper și în viitor” a menționat Emil Gota, directorul general al companiei.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

De ce aleg vedetele fotoliile de masaj în detrimentul masajului manual?

De ce aleg vedetele fotoliile de masaj în detrimentul masajului manual?

În zilele noastre, fotoliul de masaj a devenit o necesitare din cauza stresului cotidian, multe ore de condus, dar și pentru economia timpului. Masajul este una dintre cele mai vechi tehnici de relaxare și revitalizare a organismului. Multitudinea de procedee și modalități de execuție ține de cultură și obiceiurile fiecărui popor. Astăzi e posibil să ai acasă la ține, la un singur buton distanță, toate această colecție de masaje. E dovedit că sesiunile de masaj contribuie la menținerea sănătății mentale, calitatea somnului, elasticitatea pielii, alungă stresul și oboseala.

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta