revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

T_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIST_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIS

FOREO prevede: viitorul frumuseții este non-invaziv

scris de Andrada Parau 14 ianuarie 2022

Uitându-ne în urmă la anul ce tocmai a trecut, FOREO, gigantul suedez de skin-tech care a pus rapid stăpânire pe industrie, a anunțat că a terminat anul 2021 cu 35 de milioane de clienți acumulați și, dacă apetitul pentru tehnologii sofisticate de frumusețe continuă în acest ritm, până la sfârșitul anului 2022 se preconizează că până la 40 de milioane de oameni din lume vor folosi tehnologia FOREO.

FOREO prevede: viitorul frumuseții este non-invaziv

„În 2020, pentru prima dată în viața noastră, am văzut cum întreaga lume a rămas nemișcată în izolare. Drept urmare, mulți consumatori de frumusețe caută acum soluții de înfrumusețare acasă de înaltă calitate și, odată ce încearcă dispozitivele FOREO și văd că tehnologia noastră de ultimă oră elimină anii și stresul de pe pielea lor, știu că și-au găsit sfântul graal de tinerețe. Intervențiile chirurgicale dureroase și costisitoare și procedurile invazive aparțin trecutului, iar FOREO este vârful de lance a viitorului frumuseții și a acelei frumuseți lipsite de durere, sustenabilă, și o economie reală de bani”,spune Boris Trupcevic, CEO FOREO.

Potrivit datelor din sondajul FOREO, 59% dintre oameni și-au dat seama în perioada de izolare cât de benefice pot fi dispozitivele de înfrumusețare la domiciliu și, în plus, 58% preferă să-și facă propriile tratamente de înfrumusețare non-invazive în loc să meargă la o clinică, sau să le facă în plus față de tratamentele acesteia, iar 66% dintre oameni declară că văd tratamentele de înfrumusețare nechirurgicale ca o parte normală a regimului lor de bunăstare.

Black Friday din 2021 a confirmat că acești consumatori sunt într-adevăr dornici de tehnologia de frumusețe, deoarece un dispozitiv FOREO a înregistrat o creștere triplă a vânzărilor în comparație cu anul trecut. BEAR, un dispozitiv de lifting facial cu microcurent, a dat lovitura cu o creștere de trei cifre, arătând că acești consumatori apelează la beauty-tech în căutarea tinereții, dând astfel tonul tendințelor de frumusețe din 2022, unde tratamentele de înfrumusețare non-invazive se află în fruntea listei.

"De când și-a lansat primul său LUNA iconic și original în 2013, misiunea FOREO a fost să schimbe viața de zi cu zi a oamenilor în bine. A face clienții noștri să arate și să se simtă tineri este un lucru important, iar FOREO nu numai că oferă rezultate vizibile și de durată, dar tratamentele în sine se simt ca un moment de răsfăț și relaxare, atât pentru minte, cât și pentru corp. În mod interesant, mulți oameni au încercat dispozitivele de beauty-tech în izolare, în căutarea unei soluții inteligente la domiciliu, însă, chiar și după ce spa-urile și clinicile și-au redeschis porțile, continuăm să vedem o creștere rapidă a cererii pentru produsele noastre. Am redefinit modul în care oamenii gândesc atunci când vine vorba despre frumusețe, iar rezultatele din anul 2021 nu fac decât să confirme că beauty-tech nu este doar un alt hype sau o tendință trecătoare, ci următorul pas natural în evoluția frumuseții”, explică Trupcevic.

Pionierul suedez de tehnologie de frumusețe pune tratamentele non-invazive în centrul afacerii sale, dând putere oamenilor să-și îmbrățișeze unicitatea și pur și simplu să le sporească frumusețea naturală. BEAR de la FOREO, primul dispozitiv medical cu microcurent aprobat de FDA ce dispune de un sistem anti-șoc patentat, este o schimbare revoluționară atunci când vine vorba de frumusețea non-invazivă și fără durere. Dispozitivul combină tehnologia electrizantă cu microcurent pentru o piele mai fermă și mai strălucitoare cu pulsațiile T-sonic de la FOREO pentru a oferi cel mai energizant tratament facial. Spre deosebire de alte produse similare de pe piață, BEAR dispune de sistemul anti-șoc patentat, ceea ce îl face cel mai sigur dispozitiv de microcurent disponibil. Campionul anti-îmbătrânire de la FOREO stimulează și tonifiaza pielea, țintind semnele îmbătrânirii și îți oferă un ten mai ferm în câteva minute, dezmințind o dată și pentru totdeauna mitul conform căruia chirurgia plastică este singura modalitate de a da timpul înapoi atunci când vine vorba de aspectul pielii.

Puterea suedeză de inovație a creat o serie de produse inovatoare care nu numai că au revoluționat lumea frumuseții, dar au propulsat și categoria de beauty-tech în sine. FOREO a devenit un sinonim pentru „instrument de îngrijire a pielii” și 2021 a marcat numele brandului în mintea pasionaților de frumusețe din întreaga lume, deoarece FOREO a fost plasat pe locul 1 ca fiind cel mai vizionat instrument de îngrijire a pielii pe TikTok la nivel global, cu un număr uimitor de 160.200.000 de vizualizări, care până în prezent a ajuns la 320.000.000.

Pe lângă asta, în același an, FOREO a lansat cea mai tare inovație de îngrijire orală din ultimii 70 de ani. ISSA 3, prima periuță de dinți sonică cu silicon din lume, a schimbat pentru totdeauna modul în care ne gândim la sănătatea dentară, cu o îngrijire orală completă 4 în 1 pentru dinți, limbă, obraji și gingii. ISSA™ 3 are un design suedez inteligent, de 10.000 de ori mai igienic decât periile din nailon, cel mai optim număr de pulsații pe minut (11.000) pentru a masa gingiile și a elimina placa dentară, precum și o perie hibridă inovatoare Wave de două ori mai puternică, care oferă un periaj mai ergonomic și mai eficient. În septembrie, FOREO și-a folosit tehnologia revoluționară pentru a crea prima și singura bază de mască DIY din lume - Imagination, formula de bază hidratantă, creată cu atenție pentru a se amesteca perfect cu ingredientele proaspete din bucătărie, oferind un lot proaspăt de îngrijire a pielii acasa în fiecare zi.

La începutul anului anterior, FOREO a deschis prima sa unitate futuristă în China, Institutul de cercetare și dezvoltare de ultimă generație, alimentat de un sistem de energie solară ecologic, care acoperă până la 40% din consumul anual de energie electrică, iar compania lucrează activ pentru a-și reduce și mai mult amprenta asupra mediului. FOREO este cunoscut pentru mentalitatea sa ce ia în considerare bunăstarea mediului înconjurător, iar dispozitivele FOREO s-au dovedit că funcționează impecabil și arată la fel de frumos ca și cele noi, chiar și după 8 ani de utilizare și, în plus, gama FOREO de îngrijire a pielii nu necesită piese de schimb și durează mai mult cu o singură încărcare decât dispozitivele concurenților săi.

Iubit de celebrități, FOREO a câștigat 262 de premii, iar Lookfantastic a plasat marca pe locul 3 în clasamentul global al brandurilor de îngrijire a pielii, cu 6.851.000 de căutări în întreaga lume. Brandul a lansat un parteneriat global cu Klarna, principalul furnizor global de plăți, avand acces la 90 de milioane de consumatori Klarna, unind îngrijirea inteligentă a pielii cu o modalitate de plată ușoară. FOREO a acordat 1000 de premii femeilor ce reprezintă o sursă de inspirație pentru a onora Ziua Internațională a Femeii, și a sărbătorit unicitatea și diversitatea lansând o ediție limitată de 100 de LUNA, un monument al tehnologiei de frumusețe pentru autenticitate și frumusețe reală.

Cu 35 de milioane de fani la nivel global, FOREO prevede o creștere de două cifre în 2022, pe fondul vânzărilor record. Un dispozitiv FOREO a fost vândut la fiecare 10 secunde în 2021 și peste 50 000 de dispozitive LUNA au fost vândute pe foreo.com de Black Friday în 2021 în doar 24 de ore, doborând recordul din 2019. Compania a înregistrat o creștere dramatică a vânzărilor online în care, pentru prima dată în istorie, vânzările gamei BEAR și UFO se apropie de vânzările emblematicului LUNA al mărcii.

Ce urmează? Nu e nicio surpriză faptul că FOREO anunță multe lansări și upgrade-uri noi în 2022. Ce anume? Ei bine, nu vor să strice surpriza... Așa că, fiți pe fază.

Pentru a afla mai multe despre FOREO, brandul de tehnologie de frumusețe cu cea mai rapidă creștere din lume și pentru a fi la curent cu creșterea și inovațiile viitoare, vizitați www.foreo.com sau urmăriți @FOREO.

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  scris de Cristina Cojucar

  17 august 2021 13:10

  Noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12, dotată cu 3 funcții unice pentru îngrijirea optimă a spațiului periodontal, este companionul vostru perfect pentru rutina zilnică de îngrijire a dinților.

  citeste tot

 • Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  scris de Cristina Cojucar

  10 iulie 2021 11:28

  Bine-cunoscuta femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului, la cel mai înalt nivel, mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia.

  citeste tot

 • Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  scris de Andrada Parau

  28 iunie 2021 12:39

  Mult mai mult decât un simplu showroom de mobilă, Casa Magică Design este locul în care oricine se poate simţi cu adevărat special. Autenticitatea și eleganţa sunt caracteristicile conceptului de inspirație occidentală, iar fiecare pasionat de amenajări interioare poate descoperi articole destinate visului său. Atât pe site-ul www.casamagica.ro, cât și în showroomuri sunt disponibile opțiuni ce poartă semnătura unor branduri celebre în design-ul internațional.

  citeste tot

 • Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  scris de Cristina Cojucar

  24 iunie 2021 23:34

  Cum muzica este oglinda tuturor emoțiilor si frământarilor noastre artista a stocat propriile trăiri din această pandemie într-o nouă piesă "Rănile..."

  citeste tot

 • Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  scris de Andrada Parau

  17 mai 2021 12:25

  Criza curentă generată de pandemia de COVID-19 îi determină pe mulți dintre români să se gândească de două ori înainte de a achiziționa o nouă locuință. Însă specialiștii spun că perioada este propice, deoarece există pe piață multe oportunități de finanțare ori reduceri de preț. De asemenea, trendul de #WFH (work from home) va continua și în acest an, dar și după ce lumea se va obișnui cu noua normalitate, iar apartamentul va căpăta o dublă utilizare: loc de relaxare și birou. Amenajările interioare joacă în acest caz un rol important pentru că spațiul nu trebuie încărcat excesiv cu mobilă și decorațiuni inutile.

  citeste tot

 • Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 11:31

  HELL ENERGY își extinde gama de băuturi pe bază de lapte și cafea - Energy Coffee - cu două noi sortimente. Brandul de băuturi gata preparate pe bază de lapte și cafea, care a intrat pe piața din România în 2019 lansează două noi produse, respectiv Energy Coffee Coconut, dedicat celor cu sensibilitate sau intoleranță la lactoză și Energy Coffee Double Espresso, ideal pentru iubitorii gustului intens de cafea.

  citeste tot

 • Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 10:11

  Elis Pavaje aniversează anul acesta 30 de ani de la înființare, fiind cea mai longevivă și în același timp, cea mai mare companie de producție din domeniul prefabricatelor din beton, din România. „Suntem foarte mândri că în cele trei decenii am reușit să păstrăm valorile cu care am pornit la drum: respectul pentru clienți, angajați și comunitate și atenția pentru menținerea calității. În 1991 eram la început de drum, acum încă nu suntem nici la jumătate, mai avem multe de dezvoltat, perfecționat, inovat. Avem încredere în ceea ce am construit împreună și ne dorim ca ambiția si determinarea celor care lucrează în această companie sa rămână un reper și în viitor” a menționat Emil Gota, directorul general al companiei.

  citeste tot

 • Un nou showroom Casa Magică Design și-a deschis porțile

  Un nou showroom Casa Magică Design și-a deschis porțile

  scris de Andrada Parau

  23 martie 2021 11:25

  Casa Magică Design, paradisul tuturor pasionaților de design interior și nu numai, a inaugurat pe 18 martie al treilea showroom din București, în zona Pipera (Bulevardul Pipera nr. 5). Cu un portofoliu de peste 200 de firme italiene cu tradiţie în mobilier şi design, spațiul expozițional de circa 450 mp este dispus pe trei etaje, iar oferta este variată, de la stilul clasic la cel modern, chiar avangardist. Mobilierul şi obiectele de iluminat pot fi alese pe criterii ce ţin cont de stilul construcţiei, volumul încăperilor, luminozitate, culori și nu în ultimul rând, de gustul fiecărui client.

  citeste tot

 • Au apărut capsulele de cafea biodegradabile. Ultima inovație în domeniul cafelei, acum și în România

  Au apărut capsulele de cafea biodegradabile. Ultima inovație în domeniul cafelei, acum și în România

  scris de Cristina Cojucar

  09 martie 2021 08:21

  Românii sunt mari iubitori de cafea, acest lucru confirmat și de ultimele date făcute publicității de Statista.com. Potrivit sursei, în anul 2021, valoarea pieței de cafea din țara noastră a ajuns la 1,66 de miliarde de Euro, în creștere față de anii precedenți, estimându-se, în perioada 2021-2025, o creștere a pieței cu 2,89%.

  citeste tot

 • Nora Seroussi joacă rolul vieții ei într-un film tip reality show

  Nora Seroussi joacă rolul vieții ei într-un film tip reality show

  scris de Alina Soare

  19 noiembrie 2020 12:50

  Renumita femeie de afaceri Nora Seroussi, cea care a adus pe culmile succesului brandul românesc Seroussi, va fi protagonista unui film tip reality show. Cu experiență ei în lumea modei, gastronomiei și a cinematografiei, Nora s-a hotărât să împartă cu publicul din întreaga lume trăirile ei. Femeile, ca vectori de emancipare la Hollywood, au fost mereu încurajate, așa că ea a dorit sa fie în prima linie și să devină o prezență importantă atât în România, cât și în străinătate.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

În fiecare vară, primești multe sfaturi despre ce reguli vestimentare trebuie urmate ca tu să achiziționezi costumul de baie perfect. Nu știm dacă există acest tip de perfecțiune, dar sigur știm ce este cel mai important: ca tu să te simți confortabil în costumul de baie. Avem doar listă de „do’s”, și primul este acesta: urmează-ți identitatea stilistică și mai ales personalitatea indiferent de unde te vor purta pașii în vacanță. În #MyCalvins te așteaptă o vară super cool!

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta