revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

Comunicat de presă Liza Panait- INSIEME – colecție dedicată Zilei Europei

scris de Criatina Cojucar 11 mai 2018

Explozie de culoare, de materiale fine, de muzică bună și de entuziasm la cea mai nouă colecție semnată de Liza Panait și prezentată într-un spectacol de gală realizat de Viorel și Alexandru Panait.

Comunicat de presă Liza Panait- INSIEME – colecție dedicată Zilei Europei

INSIEME este o colecție inspirată din moda și life style-ul anilor europei interbelice și a anilor 50 și este dedicată Zilei Europei.  

”Insieme, numele colecției sale prezentate la început de mai cu ocazia Zilei Europei, i se potrivește perfect felului său de a fi nu doar în creație, ci și în viața de fiecare zi. În jurul Lizei Panait e adunată o familie întreagă, cu mai multe generații, și toți susțin cu munca și inspirația lor o afacere de familie a cărei frumusețe depășește cu mult simpla idee a unui business profitabil. Liza Panait are prieteni, aproape aceiași de o viață întreagă, și are promisiuni pe care nu le încalcă, între ele fiind aceea că realizează două colecții pe an, una în primăvară, alta în toamnă, și, de fiecare dată, creează zeci, sute de modele uimitoare pentru fiecare prezentare. De la evenimentele ei nu lipsește nimeni dintre cei dragi. Pentru că ea știe să țină împreună lucrurile bune, frumusețea, loialitatea, creativitatea. Insieme, numele colecției sale de mai, vorbește deopotrivă despre măreția continentului pe care trăim, despre șansa noastră, ca oameni, de a rămâne împreună, dar și despre creatoarea talentată care adună împreună, în colecțiile sale și în modul său de a trăi, toate elementele frumuseții și ale eleganței de a fi. ” a descris Alice Năstase Buciuta colecția în revista Marea Dragoste apărută chiar în ziua lansării acesteia.

 

” Colecția Insieme face parte din proiectul nostru mare, intitulat ”Rădăcini”.  Am făcut în toamnă colecția Kumbaya, în care au fost elemente artistice din cele cinci continente, iar acum avem colecția Insieme, dedicată Europei, de aceea ne-am și gândit să o lansăm pe 7 mai, în preajma zilei Europei. Ținutele aduc influențe din costumele tradiționale ale absolut tuturor țărilor Uniunii Europene, în general puse individual pe câte o piesă, dar avem și piese cu influențe din mai multe țări. Sigur că sunt, toate, interpretate. La Olanda, de exemplu, am ales o temă florală și am pictat rochiile manual. Au fost și cazuri în care nu mi-au plăcut prea mult temele tradiționale ale țării respective, așa că m-am gândit la țesătură, la model, la croiul costumului tradițional și am făcut o adaptare, în așa fel, încât fiecare țară să aibă elemente care să o reprezinte. ”a mărturisit Liza în același material.

Viorel Panait, soțul creatoarei , și-a propus să găsească elemente reprezentative pentru fiecare țară din comunitatea europeană. Care să se regăsească atât în prezentare cât și în spectacolul în sine, prin muzică și imaginile proiectate pe fundal. ”Spectatorii vor recunoaște, cu siguranță, elemente celtice, simbolurile grecești, vor vedea și câte una dintre crucile renumite ale Maltei... Interesant de observat este faptul că tocmai alegerea elementelor distinctive demonstrează că  suntem unici, cu multe elemnte de legătură între țări. Pentru că am trăit și trăim împreună... Ungaria și Bulgaria au foarte multe elemente comune cu România. Bulgaria are elemente comune și cu Grecia. Grecia cu Cipru, Ucraina cu Bucovina și Moldova... Iar România are o gamă infinită de simboluri. Poți face sute de prezentări și nu le vei putea folosi pe toate ”spune Viorel.

 

Ideea acestei colecții este evoluția împreună, creșterea, schimbarea mentalităților care ne-au ținut în loc atâta timp... este un manifest simbol de unitate a Europei, așa cum este ea geografic și cultural vorbind. Și această idee se regăsește în combinarea stilurilor diferitelor țări dar și în muzica abordată, de la clasic la preclasic, la Zorba și Carmina Burana până la emoționantul ”INSIEME” lansat de Toto Cutugno.

 

Materialele folosite provin cu precădere din Italia, țara celor mai sofisticate și mai calitative materii prime din modă. Găsim mult in, mătase, dantelă, voal, vâscoză, catifea, tul brodat, bumbac și tot ceea ce face ca această vară să fie o sărbătoare a calității și a bucuriei.

Ca de obicei, Liza Panait și echipa ei au pictat manual materialele folosite și au brodat manual și mano mecanic simboluri stilizate.

Mai mult ca de obicei, creatoarea s-a jucat cu treceri de la blugii accesorizați sau brodați la bluze din voal transparent, de la pantaloni din in și mătase la rochii din catifea elegantă, de la rochii vaporoase pentru toate ocaziile la piese de seară, strălucitoare și impunătoare, de la bolero-uri tinerești la comple-uri de bussiness.

Culorile sunt vii, pline de accente primăvăratice dar și puternice, ca florile de mac și albastrul cerului.

Mireasa colecției este Maria, fiica Lizei și a lui Viorel. ”Ne-am dorit o mireasă tânără, pentru că ne dorim o Europă mereu tânără, o Europă curată, pentru care oamenii sunt foarte importanți, care se gândește foarte mult la problemele noastre. Iar pentru rochia de mireasă am folosit albastru și auriu, culorile steagului Uniunii Europene” spune Liza Panait.

 

Au venit să îi aplaude creațiile peste 400 de invitați, de la ziariști, diplomați, artiști și clienți fideli. Printre ei- Altețele Lor Prințul Paul și Prințesa Lia ai României, Norica Nicolai, Mirabela Dauer, Ozana Barabancea, Ivan și Georgiana Patzaichin, Dana Jianu, Cristina Deleanu și Eugen Cristea, Ioana Mihuț (GoldNutrition), Miron Cozma, Liliana Mincă, Thea Haimovitz, Florentina Opriș, Cristi Brancu, Oana Turcu, Ani Crețu, Brândușa Novac, Beatrice Rancea, Diana Maxian (Alix Avien), Magda Catone, Maria Teslaru, Maria si Ion Manzat, Ovidiu Lipan Țăndărică, Ioana Mandache, regizorul Alexander Hausvater, Radu Gheorghe.

 

Hair Style- Helen Studio by Elena Oseacă

Make-up modele: Andreea Tudor make-up artist și Beauty Make-up Artistry cu produse  SLA Paris

Make up mireasa- Jana Ceban

 

Partenerii evenimentului sunt Xlear, Remove, Alix Avien, Givenchy, Versace, Bali Spa, Beauty One, Ada Dental Center, Moniz, Apidava, Naturalesse, NEI divizia de securitate, Sheba, NEI Holding, Adelamod, Brorom, MarboTrade Systems, Smart FM, Revista Tango Marea Dragoste, COCOR Mediachannel

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • Cristi Minculescu, Valter & Boro pornesc în turneul "Învingători"

  Cristi Minculescu, Valter & Boro pornesc în turneul "Învingători"

  scris de Alina Soare

  14 ianuarie 2019 12:05

  Trupa “Cristi Minculescu, Valter& Boro” începe în forță anul 2019, animată de un sfârșit de 2018 încununat de o victorie importantă în drumul spre redobândirea numelui “Iris” și perspectiva palpabilă a faptului că dreptatea este pe cale de a fi făcută.

  citeste tot

 • Jennifer Lopez primeşte ,,A doua şansă” numai în cinematografe din 14 decembrie

  Jennifer Lopez primeşte ,,A doua şansă” numai în cinematografe din 14 decembrie

  scris de Alina Soare

  13 decembrie 2018 19:06

  E nevoie de puţină îndrăzneală şi multă încredere pentru a-ţi schimba destinul, indiferent de vârstă. Pe scurt, aceasta este premisa de la care porneşte şi Jennifer Lopez în comedia „A Doua Şansă” care are premiera pe marile ecrane din ţară din 14 decembrie.

  citeste tot

 • 6 trucuri prin care putem preveni aparitia cariilor

  6 trucuri prin care putem preveni aparitia cariilor

  scris de Alina Soare

  09 decembrie 2018 11:43

  Cariile dentare sunt una din cele mai intalnite afectiuni atat in randul adultilor, cat si al copiilor, si totodata una dintre cele mai usor de prevenit. Doamna doctor Mihaela Dan, specialist ortodont in cadrul Clinicii Orto-Implant Expert, a prezentat cateva trucuri de ingrijire care pot tine cariile departe, atunci cand completeaza vizitele periodice la stomatolog si o buna igiena orala.

  citeste tot

 • Nadia Comăneci, model de 10 pentru IIANA!

  Nadia Comăneci, model de 10 pentru IIANA!

  scris de Alina Soare

  02 octombrie 2018 12:33

  Aflată în România pentru câteva zile, campioana mondială la gimnastică, Nadia Comăneci a fost protagonista unei ședințe foto inedite. Ea a îmbrăcat mai multe haine neoetnice, create special pentru ea de IIANA, brand recunoscut și apreciat pentru straiele tradiționale și stilizate pe care le produce.

  citeste tot

 • Expoziția casei de licitații Lavacow ajunge în Poiana Brașov!

  Expoziția casei de licitații Lavacow ajunge în Poiana Brașov!

  scris de Alina Soare

  22 august 2018 13:11

  În perioada 24-28 august va avea loc la Hotelul Alpin din Poiana Brașov expoziția licitației Lavacow din data de 17 septembrie. În cadrul acestei expoziții vizitatorii Hotelului Alpin se vor putea delecta cu o selecție din lucrările unora dintre cei mai cunoscuți, apreciați artiști postbelici și contemporani din România. Lucrări ale artiștilor: Corneliu Baba, Horia Bernea, Roman Cotoșman, Paul Neagu, Horia Damian, Marin Gherasim, Ion Pacea, Mihai Sârbulescu, Sorin Dumitrescu, Paul Gherasim, Horea Paștina, Victoria Zidaru, Ioan Sbârciu, Ioana Bătrânu, Mircea Maurice Novac și mulți alții vor putea fi admirate în zilele de 24, 25, 26, 27 și 28 august la Hotelul Alpin din Poiana Brașov.

  citeste tot

 • Ce este vampirismul emoţional şi cum ne ferim de el?

  Ce este vampirismul emoţional şi cum ne ferim de el?

  scris de Alina Soare

  20 august 2018 13:56

  De-a lungul vieții, întâlnim multe persoane alături de care ne angajăm în diverse relații în funcție de contextul respectiv: unele sunt sunt pozitive, ne creează emoții plăcute, o stare de relaxare, liniște, bucurie, siguranță, comfort psihic și emoțional însă, în altele ajungem să ne simțim hărtuiți sufletește, nesiguri, obosiți, deprimați, chiar neputincioși. În opinia psihologului Laura Maria Cojocaru, o persoană care declanșează în noi astfel de senzații neplăcute se poate numi “vampir emoțional”, ne stoarce pur şi simplu de energie.

  citeste tot

 • Fashion Show Performance by Adriana Goilav si ECCO la Feeric Fashion Week Sibiu

  Fashion Show Performance by Adriana Goilav si ECCO la Feeric Fashion Week Sibiu

  scris de Cristina Cojucar

  20 iulie 2018 11:23

  Cea de-a 11-a editie a celei mai importante saptamani a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Week, are loc intre 17 si 22 iulie, la Sibiu. Prima seara in Feeric Venue a fost deschisa de show-ul atipic conceput de designerul roman Adriana Goilav care a surprins cu o colectie inedita accesorizata de brandul danez ECCO. "I AM" este o colectie performance cu titlu simbolic prezentata in premiera in cadrul festivalului international de moda Feeric Fashion Week. Piesele vestimentare prezinta un caracter de sine statator sau simbiotic a "cine suntem noi" si au calitati multiple de transformare. Colectia se remarca prin unicitatea si inovatia produselor care se pot intrepatrunde intre ele si genera, in final, un singur obiect vestimentar.

  citeste tot

 • Prinde cel mai important tren! Transilvania Train

  Prinde cel mai important tren! Transilvania Train

  scris de Cristina Cojucar

  18 iulie 2018 14:51

  Anul trecut România a fost vizitată de 12 milioane de turiști, o valoare care nu a mai fost atinsă din 1990. Este un rezultat extraordinar care ne confirmă faptul că avem o țară frumoasă, admirată de turiștii care provin în proporție de peste 80% din Uniunea Europeană.

  citeste tot

 • STIL DE FESTIVAL CU PANDORA

  STIL DE FESTIVAL CU PANDORA

  scris de Criatina Cojucar Toma

  16 iulie 2018 13:58

  Vara aceasta, PANDORA îmbină un stil jucăuş cu un aer boem şi emoţii pozitive! Experimentează şi joacă-te cu cele mai hot nuanţe ale momentului –albastru-peruzea, corai sau oranj – şi asortează-le cu brăţările din piele fină, arămie, cărămizie sau neagră, şi cu ciucurii coloraţi mobili. Noua noastră colecţie nu este trecătoare asemenea unei iubiri de o vară. Colierele, brăţările, talismanele, pandantivele, cerceii şi inele de vară exprimă personalitatea puternică şi spiritul liber al celor care le poartă. Ele sunt finisate manual, fiind realizate din metalele preţioase de înaltă calitate şi având modele versatile. Aceste bijuterii pot deveni cele mai frumoase amintiri, la care te poţi întoarce oricând pentru a reintra în atmosfera de festival.

  citeste tot

 • Dan Cruceru, vacanta cu fetita in Venus

  Dan Cruceru, vacanta cu fetita in Venus

  scris de Alina Soare

  04 iulie 2018 13:25

  Chiar daca vremea este uneori capricioasa la inceput de vara, vedeta Pro Tv si-a asumat cateva zile de vacanta pe litoralul romanesc.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

Concert Alexandru Andrieș – în premieră la Hard Rock Cafe

Concert Alexandru Andrieș – în premieră la Hard Rock Cafe

Alexandru Andrieș concertează pentru prima oară pe scena din Hard Rock Cafe în data de 15 februarie 2019. Alexandru Andrieș este, fără discuție, cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Cu toate acestea, în ultimii ani, aparițiile sale live au fost rare, ceea ce transformă concertul din 15 februarie 2019 de la Hard Rock Cafe într-un adevărat eveniment. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Sfatul experților: cum să mergi în două city break-uri de toamnă la preț de unul

Sfatul experților: cum să mergi în două city break-uri de toamnă la preț de unul

Fiecare sezon are farmecul său! Dacă până de curând te gândeai la vacanța de vară și la cum poți profita la maximum de concediu, acum a venit momentul să îți faci planurile pentru toamnă. Conform datelor agenției online de travel eSky, românii optează din ce în ce mai mult pentru city break-uri în Europa. În comparație cu luna septembrie 2017, numărul rezervărilor pentru aceeași perioadă a anului curent a crescut cu 9%, iar specialiștii preconizează că fluxul din lunile rămase din toamnă va înregistra creșteri considerabile. În continuare, în topul preferințelor românilor au rămas marile orașe europene, precum Londra, Milano, Paris, Roma sau Bruxelles.

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta