revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

T_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIST_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIS

Comunicat de presă Liza Panait- INSIEME – colecție dedicată Zilei Europei

scris de Criatina Cojucar 11 mai 2018

Explozie de culoare, de materiale fine, de muzică bună și de entuziasm la cea mai nouă colecție semnată de Liza Panait și prezentată într-un spectacol de gală realizat de Viorel și Alexandru Panait.

Comunicat de presă Liza Panait- INSIEME – colecție dedicată Zilei Europei

INSIEME este o colecție inspirată din moda și life style-ul anilor europei interbelice și a anilor 50 și este dedicată Zilei Europei.  

”Insieme, numele colecției sale prezentate la început de mai cu ocazia Zilei Europei, i se potrivește perfect felului său de a fi nu doar în creație, ci și în viața de fiecare zi. În jurul Lizei Panait e adunată o familie întreagă, cu mai multe generații, și toți susțin cu munca și inspirația lor o afacere de familie a cărei frumusețe depășește cu mult simpla idee a unui business profitabil. Liza Panait are prieteni, aproape aceiași de o viață întreagă, și are promisiuni pe care nu le încalcă, între ele fiind aceea că realizează două colecții pe an, una în primăvară, alta în toamnă, și, de fiecare dată, creează zeci, sute de modele uimitoare pentru fiecare prezentare. De la evenimentele ei nu lipsește nimeni dintre cei dragi. Pentru că ea știe să țină împreună lucrurile bune, frumusețea, loialitatea, creativitatea. Insieme, numele colecției sale de mai, vorbește deopotrivă despre măreția continentului pe care trăim, despre șansa noastră, ca oameni, de a rămâne împreună, dar și despre creatoarea talentată care adună împreună, în colecțiile sale și în modul său de a trăi, toate elementele frumuseții și ale eleganței de a fi. ” a descris Alice Năstase Buciuta colecția în revista Marea Dragoste apărută chiar în ziua lansării acesteia.

 

” Colecția Insieme face parte din proiectul nostru mare, intitulat ”Rădăcini”.  Am făcut în toamnă colecția Kumbaya, în care au fost elemente artistice din cele cinci continente, iar acum avem colecția Insieme, dedicată Europei, de aceea ne-am și gândit să o lansăm pe 7 mai, în preajma zilei Europei. Ținutele aduc influențe din costumele tradiționale ale absolut tuturor țărilor Uniunii Europene, în general puse individual pe câte o piesă, dar avem și piese cu influențe din mai multe țări. Sigur că sunt, toate, interpretate. La Olanda, de exemplu, am ales o temă florală și am pictat rochiile manual. Au fost și cazuri în care nu mi-au plăcut prea mult temele tradiționale ale țării respective, așa că m-am gândit la țesătură, la model, la croiul costumului tradițional și am făcut o adaptare, în așa fel, încât fiecare țară să aibă elemente care să o reprezinte. ”a mărturisit Liza în același material.

Viorel Panait, soțul creatoarei , și-a propus să găsească elemente reprezentative pentru fiecare țară din comunitatea europeană. Care să se regăsească atât în prezentare cât și în spectacolul în sine, prin muzică și imaginile proiectate pe fundal. ”Spectatorii vor recunoaște, cu siguranță, elemente celtice, simbolurile grecești, vor vedea și câte una dintre crucile renumite ale Maltei... Interesant de observat este faptul că tocmai alegerea elementelor distinctive demonstrează că  suntem unici, cu multe elemnte de legătură între țări. Pentru că am trăit și trăim împreună... Ungaria și Bulgaria au foarte multe elemente comune cu România. Bulgaria are elemente comune și cu Grecia. Grecia cu Cipru, Ucraina cu Bucovina și Moldova... Iar România are o gamă infinită de simboluri. Poți face sute de prezentări și nu le vei putea folosi pe toate ”spune Viorel.

 

Ideea acestei colecții este evoluția împreună, creșterea, schimbarea mentalităților care ne-au ținut în loc atâta timp... este un manifest simbol de unitate a Europei, așa cum este ea geografic și cultural vorbind. Și această idee se regăsește în combinarea stilurilor diferitelor țări dar și în muzica abordată, de la clasic la preclasic, la Zorba și Carmina Burana până la emoționantul ”INSIEME” lansat de Toto Cutugno.

 

Materialele folosite provin cu precădere din Italia, țara celor mai sofisticate și mai calitative materii prime din modă. Găsim mult in, mătase, dantelă, voal, vâscoză, catifea, tul brodat, bumbac și tot ceea ce face ca această vară să fie o sărbătoare a calității și a bucuriei.

Ca de obicei, Liza Panait și echipa ei au pictat manual materialele folosite și au brodat manual și mano mecanic simboluri stilizate.

Mai mult ca de obicei, creatoarea s-a jucat cu treceri de la blugii accesorizați sau brodați la bluze din voal transparent, de la pantaloni din in și mătase la rochii din catifea elegantă, de la rochii vaporoase pentru toate ocaziile la piese de seară, strălucitoare și impunătoare, de la bolero-uri tinerești la comple-uri de bussiness.

Culorile sunt vii, pline de accente primăvăratice dar și puternice, ca florile de mac și albastrul cerului.

Mireasa colecției este Maria, fiica Lizei și a lui Viorel. ”Ne-am dorit o mireasă tânără, pentru că ne dorim o Europă mereu tânără, o Europă curată, pentru care oamenii sunt foarte importanți, care se gândește foarte mult la problemele noastre. Iar pentru rochia de mireasă am folosit albastru și auriu, culorile steagului Uniunii Europene” spune Liza Panait.

 

Au venit să îi aplaude creațiile peste 400 de invitați, de la ziariști, diplomați, artiști și clienți fideli. Printre ei- Altețele Lor Prințul Paul și Prințesa Lia ai României, Norica Nicolai, Mirabela Dauer, Ozana Barabancea, Ivan și Georgiana Patzaichin, Dana Jianu, Cristina Deleanu și Eugen Cristea, Ioana Mihuț (GoldNutrition), Miron Cozma, Liliana Mincă, Thea Haimovitz, Florentina Opriș, Cristi Brancu, Oana Turcu, Ani Crețu, Brândușa Novac, Beatrice Rancea, Diana Maxian (Alix Avien), Magda Catone, Maria Teslaru, Maria si Ion Manzat, Ovidiu Lipan Țăndărică, Ioana Mandache, regizorul Alexander Hausvater, Radu Gheorghe.

 

Hair Style- Helen Studio by Elena Oseacă

Make-up modele: Andreea Tudor make-up artist și Beauty Make-up Artistry cu produse  SLA Paris

Make up mireasa- Jana Ceban

 

Partenerii evenimentului sunt Xlear, Remove, Alix Avien, Givenchy, Versace, Bali Spa, Beauty One, Ada Dental Center, Moniz, Apidava, Naturalesse, NEI divizia de securitate, Sheba, NEI Holding, Adelamod, Brorom, MarboTrade Systems, Smart FM, Revista Tango Marea Dragoste, COCOR Mediachannel

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • Rowenta Explorer S60 – cel mai subtire aspirator robot 4 in 1 care performeaza oriunde

  Rowenta Explorer S60 – cel mai subtire aspirator robot 4 in 1 care performeaza oriunde

  scris de Cristina Cojucar Toma

  26 iunie 2020 12:26

  Smart robots, smart technology, smart way of living. Transforma-ti locuinta intr-o casa inteligenta! Iti prezentam seria Rowenta Explorer, cea mai noua gama de aspiratoare robot. Deleaga curatenia si bucura-te de libertate cucel mai subtire home gadget 4 in 1 de la Rowenta.

  citeste tot

 • PRIMELE LACURI DE UNGHII SALLY HANSEN100% VEGANE

  PRIMELE LACURI DE UNGHII SALLY HANSEN100% VEGANE

  scris de Cristina Cojucar

  13 mai 2020 21:58

  Sally Hansen,liderpe piațacosmeticelor de îngrijire a unghiiloracasă, lansează o nouăgamărevoluționară de produse, care pune la dispozițiatuturorlacuri de unghii clean.

  citeste tot

 • Copiii și adolescenții pot învăța programare acasă cu ajutorul cursurilor online Logiscool

  Copiii și adolescenții pot învăța programare acasă cu ajutorul cursurilor online Logiscool

  scris de Cristina Cojucar

  30 aprilie 2020 14:55

  Logiscool România, parte a Școlii Internaționale de Programare pentru Copii și Adolescenți, cu 35 de centre educative la nivel național, își extinde portofoliul de servicii în mediul virtual și lansează cursuri online de programare predate live de către instructori, în sistem de videoconferință. Astfel, copiii și adolescenții vor putea învăța, stând acasă, bazele programării într-un mod simplu, interactiv și distractiv. Sesiunile live sunt disponibile atât pentru elevii de pe întreg teritoriul țării, cât și celor din afara granițelor, precum Republica Moldova, Italia sau Germania. Cursurile predate exclusiv online sunt un serviciu nou, creat în contextul actual.

  citeste tot

 • Farmec a demarat producția de biocide

  Farmec a demarat producția de biocide

  scris de Cristina Cojucar

  29 aprilie 2020 14:32

  Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a început producția de biocide pentru uz personal și medical. Urmând recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății, dezinfectanții au ca substanță activă alcoolul în proporție de minim 70%. În urma testelor de laborator, compania a obținut avizele necesare pentru biocide de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, avize care atestă acțiunea virucidă, bactericidă și fungicidă a produselor. Pe lângă eficiența și acțiunea rapidă demonstrate, dezinfectanții sunt plăcuți la utilizare, au un miros agreabil și sunt siguri pentru sănătatea populației și a mediului.

  citeste tot

 • Romanian Design Week 2020lansează KIDS LOVE DESIGN

  Romanian Design Week 2020lansează KIDS LOVE DESIGN

  scris de Cristina Cojucar

  05 martie 2020 19:24

  În premieră, ediția a opta a Romanian Design Week va include, anul acesta, și o secțiune special dezvoltată pentru copii, KIDS LOVE DESIGN. Aceasta va reuni o serie de activitățiprin care cei mici, dar și părinții acestora, vor putea experimenta lumea designului și a arhitecturii: o expozițieloc de joacă, untârg de design, dar și tururi ghidate, ateliere și workshopuri.

  citeste tot

 • O prima categorie de bilete pentru concertul Alexandru Andries din 10 aprilie este sold out

  O prima categorie de bilete pentru concertul Alexandru Andries din 10 aprilie este sold out

  scris de Cristina Cojucar

  28 februarie 2020 16:30

  Alexandru Andries revine pe scena din Hard Rock Cafe in data de 10 aprilie 2020, la fix un an de la primul concert sustinut in acest loc. Show-ul a fost tinut cu casa inchisa.

  citeste tot

 • Bruce Willis va juca alături de Zuleyka Rivera în cel mai recent spot TV pentru brandul HELL ENERGY

  Bruce Willis va juca alături de Zuleyka Rivera în cel mai recent spot TV pentru brandul HELL ENERGY

  scris de Cristina Cojucar

  28 februarie 2020 15:49

  HELL ENERGY, brandul de băuturi energizante cunoscut la nivel mondial, care a colaborat și în trecut cu Bruce Willis, a decis să continue pentru încă doi ani acest parteneriat.

  citeste tot

 • Colecția Pacea a depășit estimările casei de licitații

  Colecția Pacea a depășit estimările casei de licitații

  scris de Cristina Cojucar

  07 februarie 2020 22:22

  Lucrări din prestigioasa colecție de artăIon și Lucrezia Pacea au înregistrat rezultate spectaculoase, peste maxima estimării realizatăde Casa de Licitații. Recordurile au fost stabilite în cadrul licitației colecției de artă Lucrezia și Ion Pacea din 4 februarie.

  citeste tot

 • Violonistul David Garrett salută fanii din România!

  Violonistul David Garrett salută fanii din România!

  scris de Cristina Cojucar Toma

  07 februarie 2020 22:08

  Turneul „Unlimited Live”,în cadrul căruiacelebrul violonist David Garrettsărbătoreștezece ani de crossover alături de fanii din întreaga lume, include două concerte spectaculoase în țara noastră, programate pe 21 octombrie, la Sala Palatului din București și pe 23 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca.

  citeste tot

 • Zile linistite si fara dureri cu electrostimulatoarele OMRON

  Zile linistite si fara dureri cu electrostimulatoarele OMRON

  scris de Cristina Cojucar Toma

  04 februarie 2020 15:25

  Stim... atunci cand durerile apar, buna dispozitie si energia iti sunt afectate. De spate, incheieturi sau din cauza sezonului rece, durerile pot persista chiar luni de zile.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

Frumusețea care nu se demodează în timp

Frumusețea care nu se demodează în timp

O nouă colecție pentru femei și bărbați care ilustrează frumusețea pantofilor - NEO NUDE, de la ECCO Leather – o tăbăcire vegetală a pielii care își schimbă înfățișarea în timp, oferindu-i acesteia un aspect natural și unic.

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta