revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

T_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIST_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIS

Dragoș Popescu, Director General AlumGates: „Aluminiul este cel mai bun!”

scris de Andrada Parau 19 aprilie 2023

Aluminiul este un material modern, durabil, ușor de asamblat și care oferă un cost zero pentru întreținere. De aceea, vom continua discuția despre produsele companiei AlumGates, specializată în porți și garduri din aluminiu de cea mai bună calitate.

Dragoș Popescu, Director General AlumGates: „Aluminiul este cel mai bun!”

1.      Acum că am aflat mai multe despre dumneavoastră și companie, ne-am dori să ne povestiți și despre portofoliu / materialele folosite. Ce putem găsi la AlumGates?

La AlumGates, suntem specializați în porți și garduri din aluminiu de cea mai bună calitate. Produsele noastre sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate și prezintă o măiestrie superioară. Avem o selecție largă de modele și dimensiuni, precum și opțiuni personalizate disponibile. Porțile și gardurile noastre sunt proiectate pentru a răspunde nevoilor atât aplicațiilor rezidențiale, cât și comerciale și sunt susținute de o garanție limitată pe viață. De asemenea, oferim o varietate de accesorii, cum ar fi deschizători automate, încuietori și multe altele, pentru a oferi siguranță și confort suplimentar.

De la înființarea sa, în 2015, AlumGates a lucrat neobosit pentru a oferi clienților săi porți și garduri din aluminiu de cea mai înaltă calitate. Angajamentul nostru față de excelență este evident în cele peste 700 de proiecte de succes pe care le-am finalizat de atunci. Ne străduim să ne asigurăm că toți clienții noștri sunt mulțumiți de achiziția lor și suntem în spatele produselor noastre cu o garanție limitată pe viață. Continuăm să muncim din greu pentru a găsi noi modalități de a ne îmbunătăți produsele, materialele și serviciile, astfel încât să putem satisface nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri. Suntem mândri de reputația pe care ne-am construit-o în ultimii opt ani și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să ne servim clienții în viitor.

2.      Unde este amplasat sediul / fabrica? Aveți acoperire națională? Internațională?

Atelierul nostru de producție și showroom-ul nostru sunt ambele situate în Craiova, Sos. Popoveni, Nr 43A. Oferim clienților noștri porți și garduri realizate cu dragoste și grijă. Transportăm și asamblăm produsele noastre la nivel național folosind propria flotă și, dacă este necesar, pentru proiecte în alte țări, precum cele din Franța și Belgia.

3.      La nivel internațional, lucrați cu diverși colaboratori? De ce ați ales această modalitate?

Recent, am folosit o selecție de colaboratori pentru a ne distribui produsele, în timp ce concurența pe piețele franceză și belgiană este excepțional de intensă. Facem un efort concertat pentru a fi proactivi și a oferi produse de calitate remarcabilă, cu scopul de a consolida ideea că România este un producător de bunuri foarte apreciate. Pentru a realiza acest lucru, am optat să lucrăm cu distribuitori aflați în aceste țări, deoarece aceștia sunt mai bine pregătiți să înțeleagă piața și să aibă mai mult succes decât noi dacă am fi mers direct la client. Avem planuri să ne dezvoltăm capacitățile de producție în următorii ani și să stabilim contracte de colaborare ulterior.

4.      De ce aluminiul? Ne puteți spune care sunt avantajele sale?

De ce nu aluminiul? Dacă sunteți în căutarea unui răspuns cu privire la motivul pentru care aluminiul este materialul ce trebuie ales pentru porți și garduri, răspunsul este simplu: ALUMINIUL ESTE CEL MAI BUN! Nu numai că este incredibil de durabil și de lungă durată, dar nici nu se va coroda sau deforma, astfel încât poarta sau gardul dvs. vor arăta întotdeauna ca noi. În plus, este mult mai ușor decât majoritatea celorlalte materiale, făcându-l mai ușor de instalat și întreținut. Și, este de asemenea, o investiție, nu o cheltuială, deoarece nu va trebui să cheltuiți timp și bani pentru reparații sau înlocuiri - aluminiul este construit pentru a dura! Așadar, dacă sunteți în căutarea unui mod fiabil și rentabil de a vă face casa să arate grozav, aluminiul este cu siguranță calea de urmat.

5.      Nu am putut să nu observ denumirile împrumutate de la zeitățile Greciei Antice. Ne puteți povesti mai multe despre acestea? Ce reprezintă?

Zeitățile grecești antice au fost o sursă importantă de inspirație pentru modelele noastre de porți și garduri din aluminiu. Am încercat să creăm modele care să reflecte trăsăturile și puterile zeităților ale căror nume le poartă. De exemplu, modelul Cronos, numit după Zeul Timpului, este un model clasic și ușor tradițional, cu profile orizontale care vin în diferite dimensiuni. Este unul dintre produsele noastre cele mai vândute în fiecare an, o dovadă a atemporității și a calității sale de durată.

Avem și modele care reprezintă alte zeități, precum HYPERION (Zeul Cerului, considerat Soarele însuși), AETHER (Zeul Luminii Superioare și al Aerului Pur) și HERA (Zeița Familiei, a Femeilor și a Nașterii). Modelul HERA, de exemplu este un design modern, cu mare căutare. Frumusețea, intimitatea și unitatea sunt atribute ce ne vin în minte când spunem ”Hera”. Iar sistemul de porți nu este cu nimic diferit. Realizat din profile prismă orientate orizontal, care prin modalitatea de asamblare creează intimitate și totodată permite circularea aerului păstrând un aspect elegant si un sistem de securitate eficient, ideal pentru cei care vor sa faca o declaratie.

În cele din urmă, atunci când ne-am proiectat modelele din aluminiu de porți și garduri, am vrut ca acestea să includă puterile zeităților lor corespunzătoare. Credem că astfel, modelele noastre pot deveni mai mult decât un nume, ci mai degrabă o reprezentare a puterii, securității și rezistenței în timp.

6.      Care este durata de viață a unui gard/ a unei porți?

Ne place să spunem ca gardurile produse de AlumGates sunt pe viață. Garanția tehnologică și contractuala a sistemelor produse de noi este de 10 ani pentru confecție și calitatea vopsirii, însa conform certificatelor de calitate primite de la furnizorii noștri de aluminiu durata medie de viață a unui astfel de produs este cuprinsă între 25-30 de ani.

7.      Mai realizați și alte articole în afară de cele menționate?

În timp ce ne concentrăm pe gardurile și porțile din aluminiu, portofoliul nostru include și o gamă de alte produse de înaltă calitate. Acestea includ pergole bioclimatice din aluminiu cu lamele rotative, sisteme de închidere a teraselor cu sisteme de sticlă securizată și rame din aluminiu, precum și balustrade din aluminiu sau sticlă securizată. În plus, suntem mândri să oferim soluții premium de umbrire și soluții de automatizare pentru porți, sisteme de bariere, uși pentru garaje rezidențiale și uși secționale industriale prin colaborările noastre cu furnizori de încredere.

8.      Să vorbim și despre prețuri. Cum se poziționează produsele pe care le oferiți și care sunt elementele definitorii pentru serviciile prestate?

În compania noastră, credem în oferirea de produse și servicii de înaltă calitate la un preț corect. Produsele noastre sunt poziționate ca premium, dar nu prea scumpe. Ne străduim să oferim clienților noștri cel mai bun raport calitate-preț folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Când vine vorba de definirea elementelor pentru serviciile noastre, ne concentrăm pe trei aspecte cheie: fiabilitate, eficiență și satisfacția clienților. Scopul nostru este să oferim clienților noștri o experiență perfectă de la început până la sfârșit. Realizam acest lucru asigurându-ne că produsele și serviciile noastre sunt fiabile, eficiente și răspund nevoilor specifice ale clienților noștri. În general, credem că strategia noastră de prețuri este corectă și transparentă și că elementele noastre definitorii asigură că clienții noștri primesc cea mai bună valoare posibilă pentru investiția lor.

9.      Au existat și cereri mai extravagante? Speciale?

Toate solicitările noastre sunt speciale și le tratăm ca atare, dar da, sunt destul de multe solicitări unde trebuie sa găsim sau să inventam soluții care sa corespundă dorințelor clienților noștri. Practic asta a fost mult timp și un factor diferențiator între noi și competiție, faptul că am acordat mai multă atenție nevoilor beneficiarilor și am incercat sa oferim soluții pentru care aceștia să nu simtă că au ales un compromis la dorința lor. Desigur, putem spune ca suntem limitați în a customiza un proiect doar de posibilităților tehnologice de asamblare și a rezistenței structurale a produsului.

10.   Ce își doresc clienții AlumGates? A fost realizat un profil al clientului AlumGates?

Este o concepție greșită cum că clienții doresc produse ieftine și de înaltă calitate. Totuși aceasta nu este o așteptare realistă, deoarece materialele premium nu pot fi folosite pentru a face produse la preț redus. În schimb, ne propunem să oferim clienților noștri cea mai bună valoare posibilă pentru banii lor, oferind produse premium la un preț corect, în conformitate cu tendințele pieței. Când vine vorba de clienții noștri, am identificat un profil specific în funcție de nevoile și preferințele acestora. Deși există mulți factori care influențează decizia lor de a ne alege, cele mai comune trei criterii sunt calitatea produselor noastre, raportul calitate-preț și data livrării. Suntem foarte mândri de calitatea înaltă a produselor noastre și ne străduim să ne asigurăm că clienții noștri primesc un preț corect pentru valoarea pe care o primesc. În plus, înțelegem că livrarea la timp este crucială pentru clienții noștri și lucrăm întotdeauna pentru a ne asigura că produsele lor sunt instalate la timp. Dacă vă doriți produse de calitate, sunteți oricând bineveniți la o discuție consultativă în noul nostru sediu.

Informații suplimentare:

•           Website: https://alumgates.ro/

•           Adresă: Mun. Craiova, Sos. Popoveni, Nr. 43A, Jud. Dolj

•           Telefon: +4 0744 594 105, +4 0787 557 669, +4 0787 788 624

•           Email: office@alumgates.ro

 

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

Nora Seroussi propulsează talentele României la nivel internațional

Nora Seroussi propulsează talentele României la nivel internațional

Nora Seroussi, antreprenoare și om de televiziune, a fondat J&N Entertainment în România acum 18 de ani. Compania se ocupă de producție și entertainment în showbiz, iar reality show-ul Dream Makers este unul dintre proiectele sale de suflet.

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta