revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

T_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIST_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIS

„Lightyear” - Disney și Pixar aduc pe marele ecran adevărata poveste a îndrăgitului personaj din celebra franciză Toy Story

scris de Andrada Parau 15 iunie 2022

Fiecare cinefil iubește un erou bun, iar un erou bun este acela pe care îl admiri, cu care empatizezi și pe care îl susții. Se știe că eroii depășesc obstacole de netrecut pentru a salva ziua. Iar cei mai buni eroi – cei care trăiesc în amintirea publicului mult după ce filmele au ieșit de pe marele ecran – sunt, în esență, oameni. Adică au defecte și temeri – sunt oameni cu care te identifici, chiar dacă sunt eroi și aspiră către măreție.

„Lightyear” - Disney și Pixar aduc pe marele ecran adevărata poveste a îndrăgitului personaj din celebra franciză Toy Story

Un astfel de erou este Buzz Lightyear. De fapt, el este genul de fenomen născut pe marele ecran care a inspirat o linie de jucării de succes. La genul acesta de succes s-au gândit de la bun început realizatorii când au creat personajul Buzz Lightyear pentru lungmetrajul din 1995 „Toy Story /Povestea Jucăriilor”. În film, Buzz Lightyear – jucăria în acest caz – se află în centrul acțiunii. Iată-ne 21 de ani mai târziu, iar regizorul Angus MacLane s-a întrebat: Ce film l-a inspirat pe Andy să ceară o jucărie elegantă cu lasere, karate și aripi aerodinamice? «Lightyear» este filmul pe care l-au văzut Andy și prietenii săi”, spune MacLane.

Un SF cu acțiune și aventură, povestea originii lui Buzz Lightyear, filmul „Lightyear” îl urmărește pe legendarul Space Ranger într-o aventură intergalactică. „M-am documentat serios”, spune MacLane. „Știam că Buzz va trebui să se confrunte cu o mare problemă și mi-a plăcut elementul SF al ideii dilatării timpului. Există o istorie bogată a personajelor eroice din afara timpului: Captain America, Flash Gordon, Buck Rogers, pentru a numi câteva. ”

„Se spune că nu poți trăi în trecut, dar dacă ai putea?” continuă MacLane. „Cu toții ne întrebăm cum ar fi să ne întoarcem în timp, dar să sărim înainte în timp? Acesta este adevărul pe care am vrut să-l construiesc pentru «Lightyear» – nostalgia pentru trecut, în timp ce sari rapid în viitor.”

Potrivit producătorului Galyn Susman, Buzz Lightyear le-a oferit regizorilor o ocazie excelentă de a explora și mai mult subiectul. „De când l-am cunoscut, Buzz a avut această tendință de a vedea lumea într-un mod unic”, spune ea. „Versiunea lui asupra realității nu este niciodată la fel ca a tuturor celorlalți și iar asta este ceva super distractiv. ”

„Este un personaj cu aspirații”, continuă Susman. „Și lumea chiar are nevoie de mai multe astfel de personaje acum.”

O nouă aventură, complet diferită

Filmul începe cu renumitul Space Ranger Buzz Lightyear, comandantul său Alisha Hawthorne, și un echipaj de peste 1.000 de oameni de știință și tehnicieni care se întorc acasă de la ultima lor misiune.

La aproape 4,2 milioane de ani lumină distanță de Pământ, un senzor semnalizează în apropiere o planetă necartografiată, dar potențial bogată în resurse. Buzz le cere să redirecționeze nava de explorare către T’Kani Prime – o planetă mlăștinoasă, plină de viță de vie agresivă și insecte gigantice.

Eforturile pentru o ieșire rapidă merg îngrozitor de rău, culminând cu un accident care le distruge celula de combustibil, lăsându-i pe Buzz, Alisha și întregul lor echipaj blocați pe planeta ostilă. „Buzz este genul care a condus jocul pentru o vreme”, spune producătorul executiv Andrew Stanton, care a contribuit la toate cele patru filme din seria „Toy Story”. „Asistăm în acest film la prima sa cădere. El nu a mai experimentat așa ceva până acum.”

Jason Headley, scenaristul filmului, spune: „Nimeni nu va merge nicăieri până când oamenii de știință rezidenți nu creează un nou cristal de hiperviteză care să reziste unui zbor de testare. Vor fi ani de încercare și eroare.”

Cu echipa blocată pe planeta ostilă Buzz se simte vinovat: „Afectat de vinovăția de a fi făcut o greșeală critică, Buzz este copleșit de dorința de a o rectifica”, spune Susman. „Povestea noastră are loc în spațiu, dar tema este universală, e vorba de ceva cu care toți ne confruntăm la un moment dat. Luăm decizii proaste, dar dacă ne petrecem viața regretând acele decizii proaste în loc să investim în ceea ce avem în fața ochilor noștri ce fel de viață mai avem?”

MacLane adaugă: „Viața nu este niciodată așa cum o planificăm. Nu este vorba despre a insista asupra trecutului, asta pare o pierdere de timp. În timp ce Buzz este obsedat să-și îndrepte greșeala, Alisha decide să facă tot ce se poate în locul în care se află acum. Ea vrea să profite la maximum de timpul său, indiferent de planeta pe care se află.”

Timpul, cea mai grea luptă

Buzz se luptă cu vinovăția, tehnologia, chimia și vițele de vie surprinzător de puternice, iar dintre toate luptele se pare că timpul este cea mai mare provocare.

Cu fiecare zbor de testare pentru a-și evalua cea mai recentă combinație de combustibil „hiperviteză”, el experimentează din plin dilatarea timpului. Zborul inițial de testare de patru minute durează pentru Buzz patru ani pe T’Kani Prime, iar fenomenul se intensifică cu fiecare efort. Viața trece literalmente pe lângă el: Alisha și membrii echipajului își trăiesc viața - urmărind interese, construind familii, îmbătrânind - și Buzz practic rămâne la fel. Matematica este complexă, iar Buzz o rezumă în film astfel: „Cu cât zbor mai repede, cu atât călătoresc mai departe în viitor. Înțeleg."

Realizatorii de film o aseamănă cu propria lor experiență la Pixar. „De fiecare dată când faci un film”, spune MacLane, „trec cel puțin patru ani. Apoi ieși la aer și realizezi că lumea a mers înainte fără tine.”

Timpul trece, deceniile curg, prietenii îmbătrânesc și ei. Buzz, hotărât să „termine misiunea” și să-i aducă pe toți înapoi pe Pământ, continuă să testeze combustibil într-o serie de zboruri de testare, pe măsură ce colegii săi de echipaj îmbătrânesc fără el. Dar tocmai când e pe cale să spargă codul, totul se schimbă.

După o serie de decizii impulsive și sosirea unei misterioase nave extraterestre care amenință colonia, Buzz se vede nevoit să facă echipă cu un grup de recruți ambițioși cunoscuți sub numele de Junior Zap Patrol. Potrivit lui Headley, Buzz și supraestimează și subestimează potențialul trio-ului. „Începe să se gândească: «Este perfect! Am nevoie de o echipă de elită!»”, spune Headley. „El presupune că sunt o echipă de top. Dar destul de repede – în urma unei bătălii greșite cu unul dintre roboții lui Zurg – Buzz își dă seama că sunt o echipă din divizia B. Nu sunt instruiți, nu știu nimic și el decide că nu îl pot ajuta și că va face asta singur. Dar nu are idee ce efect vor avea recruții asupra lui.”

În noul film, Chris Evans îi dă voce renumitului Space Ranger. „Toată viața mea am fost nebun după spațiu”, spune el. „Dar ceea ce m-a entuziasmat la acest film este faptul că este făcut de Pixar. Sunt un mare fan al Pixar, dintotdeauna am fost. Nu este doar uimitor ce sunt capabili să facă cu un computer, ci mai ales felul în care sunt redate emoțiile – de exemplu prin mișcarea ochilor personajelor – sunt adevărați observatori ai comportamentului uman.”

În „Lightyear” se regăsesc și vocile lui Uzo Aduba, în rolul comandantului și cel mai bun prieten al său, Alisha Hawthorne, și a lui Peter Sohn, în rolul pisicii robot a lui Buzz, Sox. Keke Palmer, Taika Waititi și Dale Soules își împrumută vocile lui Izzy Hawthorne, Mo Morrison și Darby Steel de la Junior Zap Patrol, iar James Brolin este enigmaticul Zurg.

Filmul este regizat de Angus MacLane și produs de Galyn Susman, pe baza unui scenariu semnat de Jason Headley și MacLane. „Lightyear” – este distribuit de Forum Film Romania și va intra in avanpremieră pe marile ecrane din 16 iunie 2022, dublat si subtitrat, disponibil și în format 4DX.

SINOPSIS:

Toată lumea îl cunoaște și iubește pe Buzz Lightyear, din franciza Toy Story. Studiourile Pixar lansează acum o animație dedicată, care prezintă aventuroasa lui călătorie către infinit și dincolo de el și cea mai mare provocare de până acum: dilatarea timpului.

TRAILERE:

https://www.youtube.com/watch?v=1t5CB4LMSLU 

https://www.youtube.com/watch?v=-smvlS5Ypbo&t=2s

Spoturi:

https://www.youtube.com/watch?v=zUDHBi2CjLg

https://www.youtube.com/watch?v=dzdrMODmofA

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • Bucurie și filme bune la TIFF 2022, alături de Persil

  Bucurie și filme bune la TIFF 2022, alături de Persil

  scris de Alina Soare

  27 iunie 2022 11:05

  Mii de cinefili au poposit săptămâna aceasta la Cluj, unde are loc a XXI-a ediție a TIFF, cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România. Atmosferă de poveste în orașul recent desemnat UNESCO City, la prima ediție a festivalului după ridicarea restricțiilor din ultimii doi ani, ceea înseamnă mai multe proiecții de film - povești legendare și filme în premieră absolută, mai multe activări și ateliere pentru cinefili, mai mulți prieteni dragi reuniți în jurul artei, păcii și armoniei.

  citeste tot

 • De ce aleg vedetele fotoliile de masaj în detrimentul masajului manual?

  De ce aleg vedetele fotoliile de masaj în detrimentul masajului manual?

  scris de Cristina Cojucar

  17 mai 2022 15:31

  În zilele noastre, fotoliul de masaj a devenit o necesitare din cauza stresului cotidian, multe ore de condus, dar și pentru economia timpului. Masajul este una dintre cele mai vechi tehnici de relaxare și revitalizare a organismului. Multitudinea de procedee și modalități de execuție ține de cultură și obiceiurile fiecărui popor. Astăzi e posibil să ai acasă la ține, la un singur buton distanță, toate această colecție de masaje. E dovedit că sesiunile de masaj contribuie la menținerea sănătății mentale, calitatea somnului, elasticitatea pielii, alungă stresul și oboseala.

  citeste tot

 • WTZ Technologies digitalizează jucătorii activi în economia reală din România

  WTZ Technologies digitalizează jucătorii activi în economia reală din România

  scris de Cristina Cojucar

  09 februarie 2022 06:42

  WTZ Technologies, este o companie relativ tânără construită în Romania și SUA din dorința de a valorifica și a demonstra excelența noii generații de programatori români, si care își propune sa acorde suportul pro-activ în direcția transformării digitale a companiilor de top din sectorul privat și de stat din Romania , în linie cu direcția solicitată de Uniunea Europeană pentru statele membre și atât de necesară în România.

  citeste tot

 • Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  scris de Cristina Cojucar

  17 august 2021 13:10

  Noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12, dotată cu 3 funcții unice pentru îngrijirea optimă a spațiului periodontal, este companionul vostru perfect pentru rutina zilnică de îngrijire a dinților.

  citeste tot

 • Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  scris de Cristina Cojucar

  10 iulie 2021 11:28

  Bine-cunoscuta femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului, la cel mai înalt nivel, mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia.

  citeste tot

 • Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  scris de Andrada Parau

  28 iunie 2021 12:39

  Mult mai mult decât un simplu showroom de mobilă, Casa Magică Design este locul în care oricine se poate simţi cu adevărat special. Autenticitatea și eleganţa sunt caracteristicile conceptului de inspirație occidentală, iar fiecare pasionat de amenajări interioare poate descoperi articole destinate visului său. Atât pe site-ul www.casamagica.ro, cât și în showroomuri sunt disponibile opțiuni ce poartă semnătura unor branduri celebre în design-ul internațional.

  citeste tot

 • Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  scris de Cristina Cojucar

  24 iunie 2021 23:34

  Cum muzica este oglinda tuturor emoțiilor si frământarilor noastre artista a stocat propriile trăiri din această pandemie într-o nouă piesă "Rănile..."

  citeste tot

 • Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  scris de Andrada Parau

  17 mai 2021 12:25

  Criza curentă generată de pandemia de COVID-19 îi determină pe mulți dintre români să se gândească de două ori înainte de a achiziționa o nouă locuință. Însă specialiștii spun că perioada este propice, deoarece există pe piață multe oportunități de finanțare ori reduceri de preț. De asemenea, trendul de #WFH (work from home) va continua și în acest an, dar și după ce lumea se va obișnui cu noua normalitate, iar apartamentul va căpăta o dublă utilizare: loc de relaxare și birou. Amenajările interioare joacă în acest caz un rol important pentru că spațiul nu trebuie încărcat excesiv cu mobilă și decorațiuni inutile.

  citeste tot

 • Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 11:31

  HELL ENERGY își extinde gama de băuturi pe bază de lapte și cafea - Energy Coffee - cu două noi sortimente. Brandul de băuturi gata preparate pe bază de lapte și cafea, care a intrat pe piața din România în 2019 lansează două noi produse, respectiv Energy Coffee Coconut, dedicat celor cu sensibilitate sau intoleranță la lactoză și Energy Coffee Double Espresso, ideal pentru iubitorii gustului intens de cafea.

  citeste tot

 • Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 10:11

  Elis Pavaje aniversează anul acesta 30 de ani de la înființare, fiind cea mai longevivă și în același timp, cea mai mare companie de producție din domeniul prefabricatelor din beton, din România. „Suntem foarte mândri că în cele trei decenii am reușit să păstrăm valorile cu care am pornit la drum: respectul pentru clienți, angajați și comunitate și atenția pentru menținerea calității. În 1991 eram la început de drum, acum încă nu suntem nici la jumătate, mai avem multe de dezvoltat, perfecționat, inovat. Avem încredere în ceea ce am construit împreună și ne dorim ca ambiția si determinarea celor care lucrează în această companie sa rămână un reper și în viitor” a menționat Emil Gota, directorul general al companiei.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

De ce aleg vedetele fotoliile de masaj în detrimentul masajului manual?

De ce aleg vedetele fotoliile de masaj în detrimentul masajului manual?

În zilele noastre, fotoliul de masaj a devenit o necesitare din cauza stresului cotidian, multe ore de condus, dar și pentru economia timpului. Masajul este una dintre cele mai vechi tehnici de relaxare și revitalizare a organismului. Multitudinea de procedee și modalități de execuție ține de cultură și obiceiurile fiecărui popor. Astăzi e posibil să ai acasă la ține, la un singur buton distanță, toate această colecție de masaje. E dovedit că sesiunile de masaj contribuie la menținerea sănătății mentale, calitatea somnului, elasticitatea pielii, alungă stresul și oboseala.

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta