revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

T_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIST_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIS

MBAKids, noul fenomen în educația de afaceri pentru copii, aduce o infuzie de mentalitate de succes și leadership în România – interviu cu Răzvan Vasile, CEO MBAKids Academy

scris de Andrada Parau 14 decembrie 2022

Interviul de azi a fost unul special prin unicitatea intențiilor împărtășite de Răzvan Vasile, Președinte și CEO al MBAKids Academy. MBAKids este un proiect de țară și noua stea a educației de dezvoltare personală pentru copiii din România.

MBAKids, noul fenomen în educația de afaceri pentru copii, aduce o infuzie de mentalitate de succes și leadership în România – interviu cu Răzvan Vasile, CEO MBAKids Academy

Este un concept unic ce cuprinde cursuri de afaceri, mentalitate și leadership. Copiii între 6 și 18 ani învață, fizic și online, să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și să obțină abilitățile necesare în economie, finanțe, comunicare, negociere, bune maniere, inteligență emoțională. Răzvan Vasile este o persoană care crede că faptele vorbesc mai puternic decât cuvintele. „Viitorul este o stare de spirit. Noi educăm copiii spre viitor făcându-i să înțeleagă că pentru a putea schimba lumea, mai întâi trebuie să o înțeleagă. Încurajăm copiii să pună întrebări dificile, să exploreze necunoscutul și să fie pasionați de descoperirea propriului potențial”, spune CEO-ul MBAKids. „Prin ceea ce facem, ajutăm și inspirăm copiii să înțeleagă esențialul despre viitorul lor. Ce îi va face pe acești copii adulți puternici este asumarea responsabilității pentru tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Ei devin conștienți că succesul constă în inteligență, acțiune, integritate și disciplină”, completează Răzvan Vasile.

- Răzvan, îți mulțumesc că ai acceptat invitația noastră de azi. O primă întrebare directă: Care a fost motivația principală care a stat la baza creării acestui concept, cu totul special, dedicat educației de afaceri și viață a copiilor?

- „Îți mulțumesc și eu pentru invitație. Voi raspunde la fel de direct. Din ce în ce mai mulți părinți, 79% mai exact, văd școala tradițională drept insuficientă pentru dezvoltarea copiilor, în special legat de pregătirea lor pentru viață. Este motivul pentru care părinții români caută cursuri de dezvoltare personală solide în domeniul afacerilor și mentalității de lider pentru copiii lor. În vreme ce sistemele de educație din afară se adaptează permanent la evoluția societății, la cerințele noului mediul de afaceri și la nevoile în dezvoltare ale individului, sistemul nostru de învățământ a rămas în urmă. Predarea clasică pe elemente teoretice, plafonarea materiilor studiate și regula bazată pe memorarea și redarea informației, nu ajută la dezvoltarea copiilor de azi, generațiile Z și Alpha. Aici intervine MBAKids prin cursuri distinctive, de calibru, care oferă copiilor o educație de înaltă calitate, complementară școli. La MBAKids Academy ne angajăm să extindem constant oportunitățile de studiu pentru copii și să cultivăm permanent excelența. Ne dorim să rămânem o referință în educație, reunind copii talentați din întreaga țară, cu scopul depășirii granițelor cunoașterii și promovării potențialului lor. Copiii sunt provocați să-și atingă atât propriile obiective cât și să-și imagineze cum prin eforturile lor vor putea îmbunătăți o lume imperfectă”, subliniază Răzvan Vasile.

- Sună fantastic Răzvan! Confirm cu tărie cele spuse de tine - educația financiară, de afaceri, mentalitate și leadership lipsesc din programele școlare din România. Ca părinte îngrijorat, rezonez cu tot ceea ce ai spus anterior. Detaliază-ne ce înseamnă mai exact academia și cursurile MBAKids?

- „La MBAKids vrem să ne asigurăm că oferim copiilor o experiență transformatoare din punct de vedere intelectual, social și personal, care să-i pregătească pentru o viaţă de succes. Intenționăm să stabilim un standard de educație în arta și știința afacerilor, a economiei și leadershipului pentru următorii minim 50 de ani. Aceasta este academia MBAKids! O oportunitate de a face diferența pentru viitorul copiilor pentru că întodeauna viitorii lideri se formează azi. Nu este niciodată prea devreme pentru un copil să afle adevăruri despre viață și afaceri. MBAKids este pasul natural către succes al oricărui copil”, punctează Răzvan Vasile. „Prin cursurile noastre, ajutăm copiii să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și să obțină cunoștințele necesare în viață și afaceri. Este un concept creat cu scopul de a forma lideri cu mentalitate de creștere, antreprenori inovatori, oameni de afaceri și manageri ai viitorului, oferindu-le ceea ce considerăm că este cea mai bună formare disponibilă din România”, răspunde CEO-ul academiei MBAKids.

- Este exact ceea ce își dorește orice părinte pentru copilul său. Răzvan, care este povestea de început a MBAKids?

- „Am mai spus, ne-am dorit de la început ca MBAKids să fie o experiență transformatoare pentru copii. Luând în considerare cei 14 ani de experiență personală ca mentor pentru tineri dar și lipsurile sistemului actual de învățământ din România, am creionat conceptul MBAKids pornind de la rădăcinile educaționale ale sistemelor de învățământ Australian, Britanic și din Singapore. În perioada în care am condus ca CEO multinaționale din mai multe colțuri ale lumii, am fost expus, atât prin copiii mei cât și prin desele acțiuni corporatiste din domeniul educației, la ceea ce înseamnă aceste sisteme de învățământ performante, cu rezultate excepționale. Mai mult decât atât, dețineam în Sydney două cluburi de arte marțiale dedicate copiilor. Aceste cluburi se bucurau de un mare succes și apreciere, fiind și foarte premiate. Cu multă muncă și dedicare, am reușit să construiesc un portofoliu impresionant, de mii de copii, care a reprezentat un alt punct de plecare, studiu și cercetare pentru academie”, detaliază Vasile.

- Ce ne poți spune despre planurile de dezvoltare ale academiei MBAKids? Ce strategie ai abordat și cum se vor desfășura concret aceste cursuri? 

- „La acest moment avem un pachet complet de cursuri de tip MBA pentru copii. Acestea se desfășoară fizic pentru copiii din București și online pentru copiii din țară. Vom deschide foarte curând centre fizice și în orașele principale ale țării. De ce? Pentru că ceea ce face din MBAKids o academie națională nu este doar dezvoltarea personală a tuturor copiilor, ci șiaccentul pus pe integrarea locală”, spune Vasile. „Fie că ești din București, Cluj, Timișoara sau Brașov, garantăm standardul de educație MBAKids și încurajăm o aplicare locală a conceptului. Ca parte a acestei integrări, ne dorim să cultivăm relații strânse cu fiecare comunitate de afaceri locală din fiecare zonă a țării”, a adăugat el. „Făcând acest lucru, vomajungem în cele din urmă să învățăm cu toții foarte multe lucruri împreună. Indiferent delocalitate, oraș sau județ, copiii vor face parte din comunitatea MBAKids unde își vor descoperiși demonstra propria lor valoare. Cu bucurie îți spun că până la acest moment mulți părinții și copii au îmbrățișat această oportunitate cu brațele deschise”, concluzionează Răzvan Vasile, CEO-ul MBAKids.

- Ai menționat Răzvan despre un pachet complet de cursuri de tip MBA pentru copii. Detaliază-ne componența acestuia.

- „În definirea pachetului de cursuri MBAKids am pornit de la o realitate a zilei de azi: copiii au nevoie de instrumente, metode și abilități noi pentru a-și putea crea și susține viitorul. Deținerea abilităților de succes și de afaceri sunt cerințe esențiale pentru copii ca viitori liderii. Înconsecință, am dezvoltat un pachet de cursuri care să includă următoarele module de dezvoltare personală pentru copii: Mentalitate de Succes, Leadership, Inteligență Emoțională, Educație Financiară, Afaceri și Startups, Tehnici de Negociere, Marketing și PR, Comunicare și Dicție, Restart în Gândire, Etichetă și Bune Maniere, Vorbit în Public, IT și Robotică și Supraviețuire. Consider că acest ansamblu de cursuri acoperă o arie largă de aptitudini necesare unui copil pentru dezvoltarea unei mentalități de creștere. Toate detaliile despre cursuri sunt afișate pe website-ulacademiei, www.mbakids.ro. Acolo sunt disponibile informații referitoare la tot ceea ce înseamnă MBAKids Academy în România”, clarifică Răzvan Vasile.

- O întrebare cu adevărat delicată. Avem foarte mulți copii excepționali în România ale căror șanse în viață sunt limitate datorită situației materiale. Ați luat în considerare acest fapt? Are academia MBAKids o componentă socială care să ofere acces acestor copii la cursurile existente?

- „Încă de la început, acesta a fost unul dintre cele mai importante aspecte incluse în misiunea, viziunea și valorile pe care le promovează MBAKids Academy. Oferimconstant o serie consistentă de burse sociale gratuite pentru a promova incluziunea copiilor proveniți din medii defavorizate. Suntem conștienți de provocările cu care ne confruntăm ca societate si este de datoria noastra să ajutăm acești copii. Practicăm exact ceea ce predicăm: o educație de înaltă calitate pentru TOȚI copiii. Ei reprezintă viitorul nostru. Incluziunea, diversitatea și echitatea sunt întotdeauna în linie cu tendințele oricărei afaceri responsabile. Ceea ce facem noi prin aceste burse gratuite este util pentru întreaga societate și acest lucru ne inspiră. Există o abundență și o vitalitate specială în comunitatea MBAKids care inspiră și susține toți membrii săi. Împreună, aspirăm către excelență în învățare, autodescoperire și exprimare creativă. Am dezvoltat aici o comunitate extraordinară în care fiecare face tot ceea ce îi stă în putință pentru atingerea potențialului maxim. Predăm și învățăm cu dedicație și plăcere pentru o viață și o viitoare carieră de succes a fiecărui copil din România!”, răspunde Răzvan Vasile.

- Cât de implicat ești în desfășurarea activităților academiei MBAKids?

- „Întreaga echipă MBAKids petrece cea mai mare parte a timpului în academie, inclusiv eu. Pentru a putea face acest lucru, pasiunea este cheia. Facem întotdeauna lucrurile care ne pasionează”, spune CEO-ul MBAKids. „Evolutia presupune mereu schimbare. Viața este un proces de învățare continuă. Acesta este și motivul pentru care întregul board și toți profesoriiMBAKids învață permanent lucruri noi despre ei înșiși atât prin dezvoltare personală continuă cât și prin intermediul copiilor pe care îi mentorăm aici.”, subliniază Răzvan Vasile.

- Îți mulțumesc foarte mult pentru acest interviu! Îmi poți spune câteva gânduri de final?

- „În primul apreciez și vă mulțumesc pentru timpul acordat! Doresc să fac orecomandare de suflet TUTUROR părinților. Nu ezitați nicio clipă când este vorba despre viitorul copilului Dvs.! O atitudine și mentalitate corectă îi va oferi întotdeauna copilului Dvs. altitudinea în viață. Copilul are nevoie de o alternativă educațională serioasă unde să învețe cum să învețe, cum să citească eficient, cum să mănânce sănătos, cum să se odihnească și să facă sport, cum să comunice, cum să identifice oportunități, cum să economisească și să facă rapid bani mulți, cum să-și managerieze emoțiile și cum să devină adevărați lideri. Cursurile MBAKids sunt concepute pentru a reduce discrepanțele existente între cunoștințele predate în școală și cerințele realitățiiactuale. Antrenăm copiii în a-și dezvolta abilitățile esențiale pentru succes. Contactați-ne șiînscrieți-vă copilul la cursurile noastre. Vă oferim o evaluare inițială gratuită, care se va desfașura online și va dura aproximativ 30 de minute. In cadrul acestei evaluari vom efectua o analiza de tip 360-de-grade a potențialului copilului Dvs. pentru a-l integra la clasa și cursul cel mai potrivit acestuia. Repet, un adult de succes și dezinvolt se formează de la o vârstă fragedă!”, încheie interviul CEO-ul MBAKids. 

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • Dan Negru transforma orasele cu turism de buna calitate in Legende!

  Dan Negru transforma orasele cu turism de buna calitate in Legende!

  scris de Alina Soare

  01 februarie 2023 08:39

  In perioada 12-15 ianuarie Dan Negru impreuna cu familia sa, au descopeerit la Toplita, cea mai lunga pista de Bob Alpin Coaster din Romania, cu o lungime de 2 kilometrii. In timp ce copiii acestuia au luat lectii de ski pe partia de langa bob-ul alpin, Dan si-a exprimat parerea public pe contul personal de socializare despre experienta:

  citeste tot

 • Iuliana Marciuc si Adrian Enache impreuna pe scena Salii Palatului

  Iuliana Marciuc si Adrian Enache impreuna pe scena Salii Palatului

  scris de Alina Soare

  14 noiembrie 2022 12:52

  Indragitul artist, cu o voce de platina, asa cum se autointituleaza, Adrian Enache, a reusit intr-un timp record, alaturi de Iuliana Marciuc si impreuna cu alte voci din industra muzicii romanesti sa umple Sala Palatului, vineri, 4 noiembrie.

  citeste tot

 • Premieră în România, Dr. Alin Udeanu lansează abonamentele stomatologice all inclusive

  Premieră în România, Dr. Alin Udeanu lansează abonamentele stomatologice all inclusive

  scris de Cristina Cojucar

  06 septembrie 2022 13:27

  Într-o lume în care sănătatea orală este foarte importantă, iar zâmbetul face ușile să se deschidă, tarifele stomatologice sunt din ce în ce mai mari. Într-o țară în care inflația este în plin proces de creștere, Dr. Alin Udeanu oferă o mâna de ajutor oamenilor care vor să-și mențină dantură sănătoasă la un preț mai mic și la îndemână oricui.

  citeste tot

 • Conferința Națională “Noul normal în vânzări”, pe 8 iulie, la București

  Conferința Națională “Noul normal în vânzări”, pe 8 iulie, la București

  scris de Alina Soare

  05 iulie 2022 14:05

  “Arta de a NU vinde” by Andrei Dunuță organizează pe 8 iulie 2022, la Pentagon Events din București, singura conferință de vânzări din România dedicată oamenilor de vânzări.

  citeste tot

 • Bucurie și filme bune la TIFF 2022, alături de Persil

  Bucurie și filme bune la TIFF 2022, alături de Persil

  scris de Alina Soare

  27 iunie 2022 11:05

  Mii de cinefili au poposit săptămâna aceasta la Cluj, unde are loc a XXI-a ediție a TIFF, cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România. Atmosferă de poveste în orașul recent desemnat UNESCO City, la prima ediție a festivalului după ridicarea restricțiilor din ultimii doi ani, ceea înseamnă mai multe proiecții de film - povești legendare și filme în premieră absolută, mai multe activări și ateliere pentru cinefili, mai mulți prieteni dragi reuniți în jurul artei, păcii și armoniei.

  citeste tot

 • De ce aleg vedetele fotoliile de masaj în detrimentul masajului manual?

  De ce aleg vedetele fotoliile de masaj în detrimentul masajului manual?

  scris de Cristina Cojucar

  17 mai 2022 15:31

  În zilele noastre, fotoliul de masaj a devenit o necesitare din cauza stresului cotidian, multe ore de condus, dar și pentru economia timpului. Masajul este una dintre cele mai vechi tehnici de relaxare și revitalizare a organismului. Multitudinea de procedee și modalități de execuție ține de cultură și obiceiurile fiecărui popor. Astăzi e posibil să ai acasă la ține, la un singur buton distanță, toate această colecție de masaje. E dovedit că sesiunile de masaj contribuie la menținerea sănătății mentale, calitatea somnului, elasticitatea pielii, alungă stresul și oboseala.

  citeste tot

 • WTZ Technologies digitalizează jucătorii activi în economia reală din România

  WTZ Technologies digitalizează jucătorii activi în economia reală din România

  scris de Cristina Cojucar

  09 februarie 2022 06:42

  WTZ Technologies, este o companie relativ tânără construită în Romania și SUA din dorința de a valorifica și a demonstra excelența noii generații de programatori români, si care își propune sa acorde suportul pro-activ în direcția transformării digitale a companiilor de top din sectorul privat și de stat din Romania , în linie cu direcția solicitată de Uniunea Europeană pentru statele membre și atât de necesară în România.

  citeste tot

 • Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  scris de Cristina Cojucar

  17 august 2021 13:10

  Noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12, dotată cu 3 funcții unice pentru îngrijirea optimă a spațiului periodontal, este companionul vostru perfect pentru rutina zilnică de îngrijire a dinților.

  citeste tot

 • Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  scris de Cristina Cojucar

  10 iulie 2021 11:28

  Bine-cunoscuta femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului, la cel mai înalt nivel, mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia.

  citeste tot

 • Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  scris de Andrada Parau

  28 iunie 2021 12:39

  Mult mai mult decât un simplu showroom de mobilă, Casa Magică Design este locul în care oricine se poate simţi cu adevărat special. Autenticitatea și eleganţa sunt caracteristicile conceptului de inspirație occidentală, iar fiecare pasionat de amenajări interioare poate descoperi articole destinate visului său. Atât pe site-ul www.casamagica.ro, cât și în showroomuri sunt disponibile opțiuni ce poartă semnătura unor branduri celebre în design-ul internațional.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

Dan Negru transforma orasele cu turism de buna calitate in Legende!

Dan Negru transforma orasele cu turism de buna calitate in Legende!

In perioada 12-15 ianuarie Dan Negru impreuna cu familia sa, au descopeerit la Toplita, cea mai lunga pista de Bob Alpin Coaster din Romania, cu o lungime de 2 kilometrii. In timp ce copiii acestuia au luat lectii de ski pe partia de langa bob-ul alpin, Dan si-a exprimat parerea public pe contul personal de socializare despre experienta:

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta