revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

T_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIST_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIS

ProLon®, dieta care te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire și să slăbești este acum și în România

scris de Andrada Parau 03 decembrie 2021

ProLon, Dieta care Imită Postul, primul și singurul program de alimentație care a trecut prin studii clinice susținute la Universitatea din California de Sud și a fost patentat pentru efectele sale anti-îmbătrânire este acum și în România.

ProLon®, dieta care te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire și să slăbești este acum și în România

Meniul complet pe 5 zile

Creat de L-Nutra, ProLon este prima dietă care imită postul cu apă (Fasting Mimicking Diet - FMD®) de pe piață și care a fost folosită până astăzi de peste 220.000 de persoane.

ProLon îți oferă alimente nutritive, băuturi și suplimente pentru o perioadă de cinci zile, toate grupate în mod convenabil pentru fiecare zi, astfel încât să știi exact ce poți mânca, iar partea cea mai bună este că sunt livrate direct la ușa ta. Toate alimentele pentru fiecare zi au fost atent proiectate și testate pentru a-ți asigura hrana și energia, bucurandu-te de hrana sănătoasă, în timp ce organismul rămâne în starea de post. La finalul programului de 5 zile, poți reveni la dieta ta normală și sănătoasă fără nicio modificare.

73 de ingrediente pentru sănătatea ta

Formula ProLon conține 73 de ingrediente, în principal proteine vegetale, carbohidrați, fibre și grăsimi bune, pe lângă toate mineralele și vitaminele necesare (micronutrienti). Cu dieta ProLon Fasting Mimicking Diet, poți obține beneficiile postului cu apă prelungit, în timp ce mănânci alimente hrănitoare, fără să te înfometezi. Practic, acest program de alimentație de 5 zile oferă micro și macro-nutrienți studiați științific în cantități și combinații precise care hrănesc, dar care nu sunt recunoscuți ca alimente de către corp și, prin urmare, imită o stare de fasting(post)!

Studiile științifice și medicii specialiști vorbesc tot mai des despre postul prelungit și despre beneficiile pe care acesta le are asupra întregului organism. Postul este o practică păstrată de-a lungul istoriei și una obișnuită în multe religii, cu efecte pozitive asupra clarității și concentrării mentale, pe lângă beneficiile substanțiale pentru sănătate. Postul este una dintre cele mai populare două diete din SUA, potrivit rapoartelor Consiliului Internațional pentru Alimentație din 2018 și 2019.

Descoperirile revoluționare de la University of Southern California au demonstrat beneficiile pentru sănătate și longevitate ale postului prelungit și ale Fasting Mimicking Diet®. Descoperirile suplimentare din laboratorul profesorului Satchin Panda de la Institutul Salk, din laboratorul profesorului Mark Mattson de la Institutul Johns Hopkins și laboratorul profesorului Rafa De Cabo de la Institutul Național de Îmbătrânire NIH, au contribuit la creșterea înțelegerii beneficiilor metabolice ale postului intermitent. Împreună cu alți cercetători am identificat recent și cele mai eficiente și mai ușor de tolerat tipare de post. O modalitate de a obține beneficii sporite de pe urma postului, reducând în același timp provocările acestuia, este de a mânca în ton cu ritmul circadian natural al organismului, prin postul de peste noapte, timp de 12-13 ore la rând. O altă modalitate este să urmăm un post în care să ne hrănim corpul cu alimente speciale care hrănesc organele vitale fără a declanșa senzorii de nutrienți la nivel celular. Această descoperire nutrițională se numește Fasting Mimicking Diet®.”, explică doctor Valter Longo, Directorul Institutului de Longevitate din California și autorul cărții Rețeta Longevității.

Opțiunea de post pe termen scurt înseamnă fie post, fie consumarea unei diete hipocalorice timp de două sau trei zile consecutive. Aceasta induce o ardere a grăsimilor mai accelerată față de celelalte tipuri de post intermitent și credință este că declanșează un proces celular numit „autofagie”, în traducere liberă „auto-consumare celulară”.

În ceea ce privește postul prelungit acesta este postul care durează mai mult de 2 zile la rând. Obiectivul este de a induce o pierdere mai rapidă în greutate, de a declanșa o cetoză mai profundă și de a stimula autofagia și întinerirea celulară, toate acestea susținând îmbătrânirea sănătoasă și sănătatea metabolică. Deoarece postul cu apă pentru perioade prelungite este foarte dificil și poate fi nesigur, profesorul Valter Longo și cercetătorii de la Institutul de Logevitate din cadrul Universității din California de Sud (University of Southern California - USC) au dezvoltat o dietă care imită postul cu apă, cunoscută sub numele FMD®. Revista TIME Magazine l-a numit pe profesorul Longo printre primele cele mai influente 50 de persoane din domeniul sănătății pentru această descoperire cât și pentru puterea postului în susținerea îmbătrânirii sănătoase, precum și pentru potențialul său de a avea un impact asupra diferitelor afecțiuni.

„ ProLon este un program care imită postul negru prelungit. După mulți ani în care a studiat mecanismele prin care organismul intră în starea de fasting, Doctorul Valter Longo, directorul Institutului de Longevitate din California, a reușit să construiască această dietă de 5 zile care imită postul negru prelungit, hrănind în același timp corpul cu micro și macro nutrienții care îi sunt necesari pentru a rămâne în limite de siguranță. Pentru că se produce o rejuvenare celulară, o curățare celulară, efectele asupra organismului sunt multiple. Dieta ProLon trebuie evident completată de un stil de viață sănătos. Să nu ne imaginam că în cele 5 zile de regim devenim deodată mai tineri, mai frumoși, ca prin minune, dar beneficiile sunt clare, măsurate  și simțite de fiecare în parte”,  ne dezvăluie Dr. Ioana Berciu, Medic Medicină Generală și Director Medical ProLon® România.

Beneficiile ProLon®

ProLon oferă corpului tău un start rapid în călătoria de pierdere în greutate, iar ciclurile multiple oferă multe beneficii unice, inclusiv:

1. Reducerea grăsimii corporale (în special de pe abdomen), menținând în același timp masa corporală slabă*

2. Reducerea circumferinței taliei

3. Sprijină îmbătrânirea sănătoasă sau aici putem spune sprijină înaintarea în vârstă fară îmbătrânire / sau previne îmbătrânirea precoce..

4. Ajută la menținerea sănătății metabolice

ProLon**, dieta care imită postul negru/cu apă, este destinată persoanelor sănătoase, fără afecțiuni deosebite de sănătate  , care își doresc doar o resetare a organismului – curățare celulară, claritate mintală, un nivel mai bun de energie – îl pot face o dată la 6 luni de zile, o dată pe an, o dată la 3-4 luni de zile sau când se simt pregătiți să aducă o îmbunatățire în starea generală de bine. Pentru persoanele care își doresc o slăbire în greutate pe termen lung (aici vorbim de persoane supraponderale sau care suferă de obezitate) protocolul recomandat pleacă de la 3 luni consecutive. ProLon îți va schimba viața, clar. Este un instrument pe care îl putem folosi fără riscuri și care aduce beneficii extraordinare. Unul din ele este să conștientizezi că tu, de fapt, nu ai nevoie de toată cantitatea de mâncare pe care o mănânci într-o zi, că poți să te descurci cu mult mai puțin, că poți să trăiești într-o disciplină alimentară mult mai bună decât cea pe care ai avut-o înainte. În momentul în care simți că ai nevoie de o resetare, este cel mai la îndemână și eficient lucru pe care poți să-l faci. Viitorul ne va spune multe în ceea ce privește ProLon și fastingul în general. Vom avea multe rezultate pe partea aceasta.”, a conchis Dr. Ioana Berciu.

Acum ai la îndemână o călătorie de numai 5 zile pentru a-ți reseta corpul și a-ți transforma viața. Mai multe detalii despre ProLon pe: https://prolon.ro/

*Beneficiile au fost observate într-un studiu clinic al ciclului ProLon de 5 zile, o dată pe lună, timp de trei luni. Rata de pierdere în greutate poate varia de la o persoană la alta

**ProLon nu este conceput pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni vreo boală.

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  scris de Cristina Cojucar

  17 august 2021 13:10

  Noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12, dotată cu 3 funcții unice pentru îngrijirea optimă a spațiului periodontal, este companionul vostru perfect pentru rutina zilnică de îngrijire a dinților.

  citeste tot

 • Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  scris de Cristina Cojucar

  10 iulie 2021 11:28

  Bine-cunoscuta femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului, la cel mai înalt nivel, mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia.

  citeste tot

 • Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  scris de Andrada Parau

  28 iunie 2021 12:39

  Mult mai mult decât un simplu showroom de mobilă, Casa Magică Design este locul în care oricine se poate simţi cu adevărat special. Autenticitatea și eleganţa sunt caracteristicile conceptului de inspirație occidentală, iar fiecare pasionat de amenajări interioare poate descoperi articole destinate visului său. Atât pe site-ul www.casamagica.ro, cât și în showroomuri sunt disponibile opțiuni ce poartă semnătura unor branduri celebre în design-ul internațional.

  citeste tot

 • Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  scris de Cristina Cojucar

  24 iunie 2021 23:34

  Cum muzica este oglinda tuturor emoțiilor si frământarilor noastre artista a stocat propriile trăiri din această pandemie într-o nouă piesă "Rănile..."

  citeste tot

 • Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  scris de Andrada Parau

  17 mai 2021 12:25

  Criza curentă generată de pandemia de COVID-19 îi determină pe mulți dintre români să se gândească de două ori înainte de a achiziționa o nouă locuință. Însă specialiștii spun că perioada este propice, deoarece există pe piață multe oportunități de finanțare ori reduceri de preț. De asemenea, trendul de #WFH (work from home) va continua și în acest an, dar și după ce lumea se va obișnui cu noua normalitate, iar apartamentul va căpăta o dublă utilizare: loc de relaxare și birou. Amenajările interioare joacă în acest caz un rol important pentru că spațiul nu trebuie încărcat excesiv cu mobilă și decorațiuni inutile.

  citeste tot

 • Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 11:31

  HELL ENERGY își extinde gama de băuturi pe bază de lapte și cafea - Energy Coffee - cu două noi sortimente. Brandul de băuturi gata preparate pe bază de lapte și cafea, care a intrat pe piața din România în 2019 lansează două noi produse, respectiv Energy Coffee Coconut, dedicat celor cu sensibilitate sau intoleranță la lactoză și Energy Coffee Double Espresso, ideal pentru iubitorii gustului intens de cafea.

  citeste tot

 • Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 10:11

  Elis Pavaje aniversează anul acesta 30 de ani de la înființare, fiind cea mai longevivă și în același timp, cea mai mare companie de producție din domeniul prefabricatelor din beton, din România. „Suntem foarte mândri că în cele trei decenii am reușit să păstrăm valorile cu care am pornit la drum: respectul pentru clienți, angajați și comunitate și atenția pentru menținerea calității. În 1991 eram la început de drum, acum încă nu suntem nici la jumătate, mai avem multe de dezvoltat, perfecționat, inovat. Avem încredere în ceea ce am construit împreună și ne dorim ca ambiția si determinarea celor care lucrează în această companie sa rămână un reper și în viitor” a menționat Emil Gota, directorul general al companiei.

  citeste tot

 • Un nou showroom Casa Magică Design și-a deschis porțile

  Un nou showroom Casa Magică Design și-a deschis porțile

  scris de Andrada Parau

  23 martie 2021 11:25

  Casa Magică Design, paradisul tuturor pasionaților de design interior și nu numai, a inaugurat pe 18 martie al treilea showroom din București, în zona Pipera (Bulevardul Pipera nr. 5). Cu un portofoliu de peste 200 de firme italiene cu tradiţie în mobilier şi design, spațiul expozițional de circa 450 mp este dispus pe trei etaje, iar oferta este variată, de la stilul clasic la cel modern, chiar avangardist. Mobilierul şi obiectele de iluminat pot fi alese pe criterii ce ţin cont de stilul construcţiei, volumul încăperilor, luminozitate, culori și nu în ultimul rând, de gustul fiecărui client.

  citeste tot

 • Au apărut capsulele de cafea biodegradabile. Ultima inovație în domeniul cafelei, acum și în România

  Au apărut capsulele de cafea biodegradabile. Ultima inovație în domeniul cafelei, acum și în România

  scris de Cristina Cojucar

  09 martie 2021 08:21

  Românii sunt mari iubitori de cafea, acest lucru confirmat și de ultimele date făcute publicității de Statista.com. Potrivit sursei, în anul 2021, valoarea pieței de cafea din țara noastră a ajuns la 1,66 de miliarde de Euro, în creștere față de anii precedenți, estimându-se, în perioada 2021-2025, o creștere a pieței cu 2,89%.

  citeste tot

 • Nora Seroussi joacă rolul vieții ei într-un film tip reality show

  Nora Seroussi joacă rolul vieții ei într-un film tip reality show

  scris de Alina Soare

  19 noiembrie 2020 12:50

  Renumita femeie de afaceri Nora Seroussi, cea care a adus pe culmile succesului brandul românesc Seroussi, va fi protagonista unui film tip reality show. Cu experiență ei în lumea modei, gastronomiei și a cinematografiei, Nora s-a hotărât să împartă cu publicul din întreaga lume trăirile ei. Femeile, ca vectori de emancipare la Hollywood, au fost mereu încurajate, așa că ea a dorit sa fie în prima linie și să devină o prezență importantă atât în România, cât și în străinătate.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

În fiecare vară, primești multe sfaturi despre ce reguli vestimentare trebuie urmate ca tu să achiziționezi costumul de baie perfect. Nu știm dacă există acest tip de perfecțiune, dar sigur știm ce este cel mai important: ca tu să te simți confortabil în costumul de baie. Avem doar listă de „do’s”, și primul este acesta: urmează-ți identitatea stilistică și mai ales personalitatea indiferent de unde te vor purta pașii în vacanță. În #MyCalvins te așteaptă o vară super cool!

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta