revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

T_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIST_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIS

Interviu exploziv cu Anamaria Prodan, despre zvonurile privind divorțul!

scris de Andrada Parau 10 aprilie 2021

Anamaria Prodan rupe tăcerea, într-un interviu exploziv acordat ProSport, după zvonurile apărute tot mai des în ultimele luni, legate de viața extrasportivă (amante și scandal) a fostului antrenor și despre un potențial divorț.

Interviu exploziv cu Anamaria Prodan, despre zvonurile privind divorțul!

ProSport: Anamaria, intrăm direct în „problemă”. Au apărut informații legate de faptul că fostul antrenor ar avea o amantă de 8 ani!

Anamaria Prodan: „El are amantă? (n.r. râde). Așa îl cunoașteți voi? Îmi aduc aminte că zicea Gigi sau cineva din anturajul lui ceva de o amantă de acum 8 ani… Păi, eu, murisem? Sau eram plecată în deșert? Hai să fim serioși. (n.r. râde iar). De obicei ne distrăm când apar astfel de zvonuri și fiiind cea mai invidiată familie din România am învățat, în ani, să nu mai băgăm în seamă.

ProSport: Se vorbește despre o domnișoară celebră în oraș, poreclită de „Gură de aur”.

Ia să vedem ce mai avem? Deci a mai apărut o Gură de aur (n.r. – ultima ”divă” despre care au apărut informații că ar fi avut o relație cu el)? Dar lasă-le, măi, să-și câștige și ele pâinea cumva.

Firește, nu de la familia mea, însă, cred că și voi știți că genul acesta de fetițe, care au porecle ciudățele și care sunt cunoscute în lumea mondenă nu le prea place munca. În general, când vine vorba de femei, să spunem escortă, și nu cele menționate mai sus, pentru că nu le cunosc, probabil le este foarte ușor să stea toată viața în pat cu picioarele deschise, să primească banii pe noptieră, dar le compătimesc pentru că este plictisitor și umilitor în același timp.

Dacă vorbim de calitățile acestui gen de fete îmi vine în minte o replică celebră: Oare cine sau ce le recomandă? Poate vocea și talentul! (n.r. râde din nou). Mă așteptam, la ce poreclă are (n.r. – presupusa amantă e cunoscută în cercurile oamenilor bogați drept „Gură de aur”)”.

ProSport: De regulă, soțiile sunt îngrozite de femeile care roiesc în jurul bărbaților lor…

Anamaria Prodan: „Dacă te referi la mine, eu nu-s îngrozită, sunt perfect relaxată. Pentru că soțul meu este unic. El este matrița pentru modelul de bărbat perfect. Nu uita că bărbații ca el sunt pe cale de dispariție, iar soțul meu nu are cum să se uite la genul acesta de femei în veci. Femei care nu au făcut nimic în viața lor. Au mers „din floare în floare”, așteptând să păcălească pe cineva, să îl tragă în jos pe viață. Laur e mult prea bun și mult prea sus, este în vârful piramidei, ca să se uite atât de jos, nu de alta, dar poate să amețească. De asta soțul meu ține capul sus mereu și știe doar să urce, nu să coboare. Și ce este cel mai important este că într-o viață nu a făcut compromisuri și nici nu s-a compromis pe el sau familia lui”.

„Noi suntem o familie de vis! Am pornit singuri pe vremea când nimeni nu a crezut in noi”

ProSport: Crezi că ar exista o șansă, într-un milion, să aibă, totuși, vreo legătură cu domnișoara „Gură de aur” sau domnișoara Raiciu, despre care s-a spus că Laurențiu i-ar fi plătit și un salon de înfrumusețare?

 

Anamaria Prodan: „Nici măcar un sfert de șansă în 3.000.000.000 de miliarde. Noi suntem o familie de vis, o familie model! Am pornit de tineri împreună, am fost singuri împotriva tuturor, pe vremea când nimeni nu a crezut în noi. Nimeni nu ne-a ajutat măcar o secundă în viață sau în meserie. Am muncit amândoi pe brânci, ne-am sfătuit secundă de secundă, am stat spate în spate, am pus cărămidă peste cărămidă la construcția acestei familii și acestei meserii, de asta nu datoram nimic nimănui! Am construit singuri-singurei un imperiu de care suntem super mulțumiți! Și lucrăm să-l extindem. Acesta este motivul pentru care toate aceste zvonuri apar unul după altul. Ceea ce a reușit în România este unic! Este antrenorul care a schimbat fața fotbalului românesc!

A adus noutate și profesionalism, plus disciplină de fier, mentalitate dobândită în perioada în care a lucrat în Germania. Gigi sau anturajul? Gigi Îl cunoaște perfect. Știe ce om minunat și ce caracter incredibil este el. Știe ce familist convins, dedicat mie și copiilor până la moarte este Laur. Nu uitați că „Soarele” familiei noastre este profesionist până în măduva oaselor și cel mai serios om pe care eu l-am cunoscut în viață.

Deci să se înțeleagă foarte bine. El nu ar coborî în lumea iluziilor deșarte, a drogurilor, băuturii sau femeilor ușoare. Nu ar coborî în lumea asta subacvatică, a peștilor sau a prostituatelor, nici dacă se mai naște de 1000 ori”.

ProSport: Presa susține că domnișoara respectivă are victime multiple și în România…

Anamaria Prodan: „Probabil, nu mă îndoiesc de acest lucru, dar, repet, soțul meu este modelul perfect de tată, de soț, de familist. Tocmai pentru aceste calități a ajuns așa de sus și a făcut performanță la cel mai înalt nivel.

Cu siguranță un antrenor sau un bărbat, dacă s-ar coborî la acest nivel, în zona în care activează, ar primi interzis pe viață. Deci dacă el activează de atâția ani în zona Golfului, unde familia, caracterul și seriozitatea înseamnă totul, imaginează-ți că este imaculat, respectat, este un model de urmat”.

ProSport: Ești printre singurele soții care au luat orbește apărarea soțului! Nu ai avut niciodată niciun sentiment de teamă că ar putea ca anumite „dovezi” să apară și să-ți demoleze această încredere?

Anamaria Prodan: „Niciodată. Pentru că soțul meu, din ziua în care ne-am căsătorit și am jurat la biserică, ne-am promis că vom închide ochii unul lângă celălalt, înconjurați de copii.

Aceste apariții Raiciu, Maiciu, Paiciu sau cum le cheamă sunt total neinteresante. Familia mea nu este curioasă nici măcar să le întâlnim sau să le ascultăm poveștile. În general, când mai primim telefoane anonime, în miez de noapte, cu mizerii și înjurături, eu aplic limbajul cumplit de stadion și de frică închid imediat, deoarece soțul meu este mult prea fin ca să înjure pe cineva.

Îți mai spun ceva: Eu, care am trăit toată viața între bărbați, pot să spun așa: bărbații care au acasă soții dedicate, deștepte, frumoase, faimoase sau nu, femei cu cariere construite superb, copii de vis, deștepți, olimpici la școală, și averi făcută cu greu și cu trudă, nu au cum sa facă așa ceva.

Niciun bărbat adevărat nu alege femei-păpădii, care sunt deja „suflate” de toți! Acest bărbat adevărat îi va mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ce i-a dat în viață și va respecta cu sfințenie familia, ca pe o icoană! Bineînțeles că mai există și bărbați care nu au ce le trebuie în pantaloni și fac pasiuni pentru astfel de păpădii, dar nu pot fi numiți bărbați… În veci nu pot sta cu capul în sus în societate, deoarece când le apar prietenii la masă unicul lucru pe care îl pot face este să schimbe impresii despre păpădie (n.r. Prodanca râde din nou). De ei întotdeauna se va alege praful și pulberea, pentru că acești bărbați nu au încredere în ei și caută confirmări, nu în femei adevărate, ci la astfel specimene.

Aceste confirmări nu le vor primi niciodată de la  vânzătoarele de plăceri, deoarece acestea se vând pe bani și spun doar ceea ce vor să audă acești bărbați. Vor sfârși fără niciun ban, aruncați în șanț, iar păpădia va pleca mai departe să facă o nouă victimă. Dragi, bărbați, vă rog să țineți cont de sfaturile mele, să stați alături de familiile voastre toată viața, să vă respectați soțiile cu care ați făcut averi, să vă iubiți și educați copiii și să lăsați în urma voastră istorie, nu pârjol.

ProSport: Tot „gurile rele” spun că tu stai în România, el în Dubai…

Anamaria Prodan: „Așa spun? Păi greșesc, că stau în Arabia Saudită. Gurile astea sunt tot de aur? Noi mai și muncim. Eu nu-s femeie întreținută de bărbat, cu program de coafor, manichiură, pedichiură, bronzat, cafea zilnic!

Eu am afaceri. Laur are de antrenat. Copiii stau lângă Laur mereu. Are grijă de ei secundă de secundă. Educația pe care eu și Laur le-am dat-o copiilor este una aleasă. Școlile la care merg sunt la fel de alese.

Eu și soțul meu am înțeles că cea mai mare investiție este în educația copiilor. Eu vin acasă în secunda în care am terminat ori filmări, ori transferuri, ori alte afaceri! Lui îi e imposibil să plece în România sau America, pentru că antrenează full-time, nu part-time.

Avem afaceri peste tot în lume, pe care Laur le pune la punct și de care eu trebuie să mă ocup! Un antrenor nu poate pleca de la echipă când vrea. Înțelegeți? Asta au construit brandul, familia asta minunată, plină de dragoste și respect, acoperită de o încredere de aur! După chipul și asemănarea nostră sunt și copiii noștri, deci aici vorbim despre o dinastie, care va fi dusă zeci de ani mai departe cu cinste și onoare”

„Dacă cineva doar privește către familia mea, orbește instant!”

ProSport: Cum sunteți „împărțiți” prin lume?

Anamaria Prodan: „Păi puțin diferit față de anul trecut. Mici modificări. Sarah este în America, Luca pleacă în America la facultate. Rebecca, la Milano, la facultate. Eu, între ei toți, ca un titirez. Îi acopăr cu o dragoste împinsă la nebunie, iar dacă cineva doar privește către familia mea, orbește instant! Eu, spre exemplu, sunt acasă, în Arabia Saudită, un am întâlniri peste întâlniri și pregătesc campania de transferuri de vară”.

 

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  scris de Cristina Cojucar

  17 august 2021 13:10

  Noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12, dotată cu 3 funcții unice pentru îngrijirea optimă a spațiului periodontal, este companionul vostru perfect pentru rutina zilnică de îngrijire a dinților.

  citeste tot

 • Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  scris de Cristina Cojucar

  10 iulie 2021 11:28

  Bine-cunoscuta femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului, la cel mai înalt nivel, mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia.

  citeste tot

 • Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  scris de Andrada Parau

  28 iunie 2021 12:39

  Mult mai mult decât un simplu showroom de mobilă, Casa Magică Design este locul în care oricine se poate simţi cu adevărat special. Autenticitatea și eleganţa sunt caracteristicile conceptului de inspirație occidentală, iar fiecare pasionat de amenajări interioare poate descoperi articole destinate visului său. Atât pe site-ul www.casamagica.ro, cât și în showroomuri sunt disponibile opțiuni ce poartă semnătura unor branduri celebre în design-ul internațional.

  citeste tot

 • Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  scris de Cristina Cojucar

  24 iunie 2021 23:34

  Cum muzica este oglinda tuturor emoțiilor si frământarilor noastre artista a stocat propriile trăiri din această pandemie într-o nouă piesă "Rănile..."

  citeste tot

 • Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  scris de Andrada Parau

  17 mai 2021 12:25

  Criza curentă generată de pandemia de COVID-19 îi determină pe mulți dintre români să se gândească de două ori înainte de a achiziționa o nouă locuință. Însă specialiștii spun că perioada este propice, deoarece există pe piață multe oportunități de finanțare ori reduceri de preț. De asemenea, trendul de #WFH (work from home) va continua și în acest an, dar și după ce lumea se va obișnui cu noua normalitate, iar apartamentul va căpăta o dublă utilizare: loc de relaxare și birou. Amenajările interioare joacă în acest caz un rol important pentru că spațiul nu trebuie încărcat excesiv cu mobilă și decorațiuni inutile.

  citeste tot

 • Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 11:31

  HELL ENERGY își extinde gama de băuturi pe bază de lapte și cafea - Energy Coffee - cu două noi sortimente. Brandul de băuturi gata preparate pe bază de lapte și cafea, care a intrat pe piața din România în 2019 lansează două noi produse, respectiv Energy Coffee Coconut, dedicat celor cu sensibilitate sau intoleranță la lactoză și Energy Coffee Double Espresso, ideal pentru iubitorii gustului intens de cafea.

  citeste tot

 • Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 10:11

  Elis Pavaje aniversează anul acesta 30 de ani de la înființare, fiind cea mai longevivă și în același timp, cea mai mare companie de producție din domeniul prefabricatelor din beton, din România. „Suntem foarte mândri că în cele trei decenii am reușit să păstrăm valorile cu care am pornit la drum: respectul pentru clienți, angajați și comunitate și atenția pentru menținerea calității. În 1991 eram la început de drum, acum încă nu suntem nici la jumătate, mai avem multe de dezvoltat, perfecționat, inovat. Avem încredere în ceea ce am construit împreună și ne dorim ca ambiția si determinarea celor care lucrează în această companie sa rămână un reper și în viitor” a menționat Emil Gota, directorul general al companiei.

  citeste tot

 • Un nou showroom Casa Magică Design și-a deschis porțile

  Un nou showroom Casa Magică Design și-a deschis porțile

  scris de Andrada Parau

  23 martie 2021 11:25

  Casa Magică Design, paradisul tuturor pasionaților de design interior și nu numai, a inaugurat pe 18 martie al treilea showroom din București, în zona Pipera (Bulevardul Pipera nr. 5). Cu un portofoliu de peste 200 de firme italiene cu tradiţie în mobilier şi design, spațiul expozițional de circa 450 mp este dispus pe trei etaje, iar oferta este variată, de la stilul clasic la cel modern, chiar avangardist. Mobilierul şi obiectele de iluminat pot fi alese pe criterii ce ţin cont de stilul construcţiei, volumul încăperilor, luminozitate, culori și nu în ultimul rând, de gustul fiecărui client.

  citeste tot

 • Au apărut capsulele de cafea biodegradabile. Ultima inovație în domeniul cafelei, acum și în România

  Au apărut capsulele de cafea biodegradabile. Ultima inovație în domeniul cafelei, acum și în România

  scris de Cristina Cojucar

  09 martie 2021 08:21

  Românii sunt mari iubitori de cafea, acest lucru confirmat și de ultimele date făcute publicității de Statista.com. Potrivit sursei, în anul 2021, valoarea pieței de cafea din țara noastră a ajuns la 1,66 de miliarde de Euro, în creștere față de anii precedenți, estimându-se, în perioada 2021-2025, o creștere a pieței cu 2,89%.

  citeste tot

 • Nora Seroussi joacă rolul vieții ei într-un film tip reality show

  Nora Seroussi joacă rolul vieții ei într-un film tip reality show

  scris de Alina Soare

  19 noiembrie 2020 12:50

  Renumita femeie de afaceri Nora Seroussi, cea care a adus pe culmile succesului brandul românesc Seroussi, va fi protagonista unui film tip reality show. Cu experiență ei în lumea modei, gastronomiei și a cinematografiei, Nora s-a hotărât să împartă cu publicul din întreaga lume trăirile ei. Femeile, ca vectori de emancipare la Hollywood, au fost mereu încurajate, așa că ea a dorit sa fie în prima linie și să devină o prezență importantă atât în România, cât și în străinătate.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

În fiecare vară, primești multe sfaturi despre ce reguli vestimentare trebuie urmate ca tu să achiziționezi costumul de baie perfect. Nu știm dacă există acest tip de perfecțiune, dar sigur știm ce este cel mai important: ca tu să te simți confortabil în costumul de baie. Avem doar listă de „do’s”, și primul este acesta: urmează-ți identitatea stilistică și mai ales personalitatea indiferent de unde te vor purta pașii în vacanță. În #MyCalvins te așteaptă o vară super cool!

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta