revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

T_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIST_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIS

Michelle Nedelcu și fiica sa Mayra - două generații pe urmele succesului: “ Îmi place să excelez, este o calitate nativă”

scris de Andrada Parau 06 martie 2023

Conturăm astăzi o poveste de succes despre o femeie pe care o putem considera sursă de inspirație pentru toți cei care doresc să ajungă la potențialul maxim. Michelle Nedelcu este exemplul de femeie pentru care barierele există doar pentru a fi doborâte, iar în peisajul unei Xena se conturează o familie în sânul căreia își găsește pacea și sensul, motivația și puterea. O familie care o completează în acest puzzle al vieții. Așa am cunoscut-o pe Michelle, femeie, mamă, antreprenoare și motivația în adevăratul sens al cuvântului.

Michelle Nedelcu și fiica sa Mayra - două generații pe urmele succesului: “ Îmi place să excelez, este o calitate nativă”

Într-o lume în care echilibrul dintre carieră și familie pare adesea imposibil de atins, Michelle Nedelcu este un exemplu de succes și unitate, arătând că cele două pot coexista în armonie pentru a crea o viață împlinită și satisfăcătoare.

Între hiperactivitate, creativitate și adaptabilitate, viața lui Michelle Nedelcu se situează la granița dintre cine este ea ca femeie, om de succes și cine este ea ca mamă, contraintuitiv pentru mulți, formând un tot unitar.

Michelle Nedelcu ne inspiră prin povestea sa, care nu este doar despre succesul în carieră, ci și despre viața de familie. Prin integrarea armonioasă a celor două aspecte, ea demonstrează că reușita poate fi definită în termeni mai largi decât performanța profesională și ne dă ocazia să o cunoaștem pe fiica sa Mayra, o tânără domnișoară care își alege cu pași siguri drumul în lumea artei și a frumosului: modellingul. 

Michelle Nedelcu, povestea unei femei cu o inteligență superioară: “ Îmi place să excelez, este o calitate nativă”

Michelle Nedelcu este o femeie de succes, specializată în psihonutriție, cunoscută pentru IQ-ul său impresionant, care depășește 132. Ceea ce o face cu adevărat specială este modul în care și-a construit cariera și viața, urmărind mereu să fie în contact cu sine însăși, dar și cu nevoile celor din jurul ei: “Cel mai mult cred că m-au ajutat factorii genetici, am primit o formulă ‘magică’ care mi-a simplificat foarte mult evoluția. Începând de la coeficientul de inteligență care este peste 132, până la adaptabilitatea mea, iar asta cred că se datorează și structurii mele cerebrale, fiind ambidextră și având ambele emisfere active. Asta mi-a permis să îmi accesez în același timp atât latura creativă cât și cea analitică. Și aș mai avea de adăugat și minusurile pe care le-am făcut plusuri, respectiv unul din diagnosticele mele a fost tulburare afectivă bipolară. Am știut să mă folosesc de hiperactivitate, creativitate, lipsa de nevoie de a dormi mai mult de 2-4 ore pe noapte. Toate acestea mi-au simplificat considerabil cariera, dar în același timp mi-au complicat viață. Nu știu cum altfel aș fi reușit cu 3 copii, 8 animale, să fac două facultăți în paralel (Psihologie și Drept), formări profesionale și să fiu șefa de promoție cu 10 pe linie. Îmi place să excelez, este o calitate nativă”, povestește Michelle Nedelcu.

Cum te-ai descrie în câteva cuvinte, altfel decât te știu oamenii până în prezent?

“Nu cred că ar fi prea multe de zis, ținând cont de faptul că sunt ceva ani de când îmi aștern gândurile, emoțiile, succesul și în general viață pe rețelele de socializare. În calitate de psiholog, mi-am dorit să schimb ceva, să leg oamenii și să le arăt că fiecare dintre noi are momente mai bune sau mai puțin bune. Din păcate, societatea și oamenii ne inoculează ideea unor vieți perfecte care de fapt nu există, iar asta, de cele mai multe ori au că drept urmare demotivația, dezamăgirea și eșecul. Sunt o persoană complexă, proactivă și cu o empatie cognitivă superioară la care am muncit din greu până la vârstă de 34 de ani”, spune Michelle Nedelcu.

Aflăm de la Michelle că a fost mereu diferită, cu un set de algoritmi care o făceau greu de înțeles și de adaptat încă de mică într-o lume care îi limita ascensiunea, într-o societate căriea îi place să vadă tot ce nu ai. Ea este de părere că destinul i-a oferit liberul arbitru de a-și îndeplini misiunea și că așteptările nu au jucat un rol important în cariera ei. În schimb, și-a trasat mereu obiective clare, adaptate la posibilitățile pe care le are.

Făcând pași în timp, descoperim că a crescut în mijlocul unei familii simple, dar complexe, și a știut dintotdeauna că este născută pentru a câștiga și că va schimba lumea, sau cel puțin o parte din ea. Timpul și-a urmat cursul, iar ea avea să treacă de-a lungul vieții prin numeroase schimbări sub presiunea cărora s-a transformat.

Prin ochii adultului de astăzi, cum ai descrie-o pe fetița Michelle?

“Fetița Michelle a fost diferită, de fapt a fost născută cu algoritmi diferiți, greu de înțeles, de altfel, și de ajustat. Provine dintr-o familie simplă, dar în același timp complexă. Fetiță Michelle a știut dintotdeauna faptul că e născută că să câștige și ea va schimba lumea sau cel puțin o parte din ea. Nu există foarte multe diferențe între copilul și adultul din mine, am păstrat nuanța aceea de imaturitate și un motto al copilăriei mele: <<Vreau acum>>.  Îi mulțumesc pentru omul care sunt azi, pentru faptul că mi-a pus bazele necesare în evoluția mea și nu a renunțat. Fetița Michelle s-a metamorfozat precum un fluture, devenind o femeie și o mama capabilă și responsabilă, dar în același timp un om care iubește viață, natură și animalele”, ne spune Michelle Nedelcu.

Michelle a devenit o femeie puternică și o mamă dedicată, dar și o femeie de carieră, care a reușit să-și valorifice potențialul uriaș și să fie de departe o prezență debordantă în meseria ei.

Pentru a ajunge unde este astăzi, Michelle a avut nevoie de multe calități importante, care au făcut-o să fie o femeie de succes. Inteligența, desigur, a fost un factor important, dar nu cel mai important, ne spune ea. În schimb, credința în sine, curajul de a lua decizii și de a risca, empatia și înțelegerea nevoilor celorlalți, perseverența și dedicarea, toate au fost calități fără de care Michelle nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi.

Anii au trecut, iar tu aveai să devii, după cum putem vedea, nu doar o femeie puternică și mamă dedicată, ci și o femeie de carieră, cu un potențial uriaș și o prezență debordabilă în meseria ta. A fost destin sau liber arbitru? Cu ce așteptări ai început acest drum profesional?

“Mă aflu în plină evoluție pe toate planurile. La doar cei 35 de ani, nu îmi este clar exact ce și cum a fost. Am avut perioade în care nu credeam în destin, iar apoi au urmat alte perioade în care filosofam în ceea ce privește liberul arbitru. Cu cât încercăm să găsesc răspunsuri, cu atât situația devenea mai dificilă și apăreau mai multe întrebări. Apoi a venit un strop de înțelepciunea care mi-a trasat niște linii clare și care mi-au evidențiat anumite credințe, adică, nu mai merg pe excludere, nu mai îmi doresc să găsesc care este adevărul și care nu. Aș spune ca destinul mi-a oferit liberul arbitru de a-i îndeplini misiunea pe care mi-a oferit-o. Așteptări nu am avut niciodată, ci întotdeauna mi-am trasat obiective clare, corelate la posibilitățile și limitările mele. Nu mi-a scăpat nimic. Orice obictiv mi-am propus, l-am bifat, asta dacă a implicat o miza care să îmi atragă atenția”, spune psihologul Michelle Nedelcu.

Michelle Nedelcu este o persoană care își dedică viața înțelegerii complexității interacțiunii dintre minte și corp. Ca psiholog nutritionist, ea se concentrează pe conexiunea dintre alimentație și sănătatea mentală și fizică a oamenilor.

Enumeră trei lucruri simple care ne pot îmbunătăți calitatea vieții.

”Un mindset sănătos, să își calculeze și programeze cele 24 h ceea ce va duce la creșterea considerabilă a calității vieții. Să citească, ajută enorm, este un exercițiu de neurofitness, una din disciplinele în care activez, iar a treia sugestie ar fi să se pună pe primul loc, întodeauna”, ne spune Michelle Nedelcu.

Michelle Nedelcu: “Atât stresul cât și anxietatea, în valorile optime, ne sunt de ajutor”

Psihosomatica este o disciplină complexă, dar Michelle este una dintre acele persoane rare care poate să o explice cu ușurință. În calitate de psiholog nutritionist, Michelle știe foarte bine cât de mult stresul poate afecta corpul uman, crescând tensiunea arterială, accelerând respirația și eliberând hormoni de stres, cum ar fi cortizolul, care poate avea efecte negative asupra corpului, însă vine și cu o viziune nouă spunându-ne că atât stresul, cât și anxietatea, în valorile optime, ne sunt de ajutor.

“Oamenii nu prea înțeleg ce reprezintă cu adevărat psihosomatica. Se fac conexiuni și corelații greșite și nu oricine poate înțelege ce înseamnă ea de fapt. Nu știu câți dintre noi știu să definească concret ce este psihosomatică, iar cel mai la îndemână este să vină cu niște exemple generale. Psihosomatică reprezintă o teorie care susține că starea noastră mentală poate afecta starea noastră fizică, astfel încât mintea și corpul sunt interconectate. Cele mai la îndemână exemple îmi sunt stresul și anxietatea. Doar că, din cauza a diferite trenduri în domeniul psihologiei, oamenii nu mai cunosc corect noțiunile. Pentru că, atât stresul cât și anxietatea în valorile optime, ne sunt de ajutor, doar prelungirea lor în anumite situații , duc la un prognostic negativ.

Iar pentru a va da un răspuns concret, STRESUL reprezintă emoția  care ne afectează cel mai mult corpul deoarece poate activa o cascadă de reacții fiziologice, cum ar fi creșterea tensiunii arteriale, accelerarea respirației, eliberarea de hormoni de stres, de exemplu cortizolul.Acesta în cantități ridicate are efecte negative asupra corpului: insomnii, nevoia de dulce, scăderea libidoului, scăderea sistemului imunitar și a metabolismului și o serie de predispoziti la boli. În calitate de psiholog nutriționist, mă confrunt zilnic cu clienții care sunt victimele stresului, dar întotdeauna există o rezolvare”, povestește ea.

Filosofia disciplinei în care lucrează Michelle se bazează pe gândirea critică, înțelegerea complexității și crearea unei atitudini corecte față de abordarea oricărui subiect sau activitate. În timp ce sabotorii principali când vine vorba de schimbarea stilului de viață sunt tendința de a repeta aceleași lucruri și rutine, fricile și îngrijorările legate de schimbare, lipsa de motivatie sau de priorități, dificultatea de a ieși din zona de confort și lista poate continua.

Multă vreme nu am crezut în motivatie, pentru că la mine aceasta era nativă. Asta până am înțeles ca nu toți oamenii sunt cu mine, iar odată cu evoluția mea profesională, am început sa cunosc si sa respect omul din ce în ce mai mult.

Sunt o persoana complexă și hiperactiva, pentru asta insumez mai multe profesii și discipline care de fapt m-ar defini dar inca nu s-a inventat. Specializarile mele sunt in domeniul psihonutritiei, nutritiei, psihologiei, cercetarii, sportului, neuroștiințelor la care putem adauga intr-o nota aroganta dar pe merit, neuronutritie, neurofitness, nutrigenetica iar ca hobby îmi place să scriu. SUNT PROGRAMATĂ SĂ CÂȘTIG - aceasta este motivatia și disciplina mea”, mărturisește Michelle Nedelcu.

În viața personală, Michelle este o mamă dedicată a trei copii. Ea consideră că este o mamă care se adaptează nevoilor copiilor săi, dar cu măsură. Michelle are o abordare disciplinată, dar în același timp este și  confidentă în viața copiilor săi. Pentru ea, a fi mamă a trei copii înseamnă a avea o responsabilitate mare pentru a le oferi cel mai bun start în viață și a-i ajuta să se dezvolte în mod corespunzător.

“A fi mama a trei copii înseamnă să ai o responsabilitate mare pentru a le oferi tuturor cea mai bună creștere și dezvoltare. Înseamnă să fii pregătită să te adaptezi pentru a răspunde nevoilor fiecăruia din copiii tăi și, în același timp, să găsești un mod de a-i împacă atunci când vine vorba de neînțelegeri sau discuții. Întotdeauna mi-am dorit că fiecare din copiii mei să își dezvolte într-un mod autentic nevoile, talentele și înclinațiile iar eu îi voi susține. Mayra m-a moștenit în anumite privințe dar în același timp are alte calități în plus care o vor avantaja în viață. Pe lângă faptul că este isteață și inteligență, are o frumusețe și finețe native, care mie îmi lipsesc. Întotdeauna i-am spus că este un prototip de copil”, spune Michelle.

Mayra, fiica cea mare a lui Michelle Nedelcu, este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului! Detalii mai puțin știute despre ea 

Michelle nu a dorit să își impună propriile viziuni și dorințe asupra copiilor săi. Ea a vrut să îi susțină și să îi încurajeze să își descopere propria personalitate și pasiunile către care înclină, în timp ce își dezvoltă atuurile și talentul. În cazul Mayrei, ea a descoperit că este un copil extrem de inteligent, cu o frumusețe și o finețe native, care o fac să se încadreze perfect într-un tablou al unui model.

“Mayra este destul de receptivă, are oglindă și știe foarte bine că are toate atuurile în a deveni un model de succes. Este înalta, cu trăsături finuțe și clare, aspectul este unul care se încadrează mănușă în vocația de model. Eu știam demult, doar că nu mi-am dorit că eu să preiau inițiativa și să “o arunc” în lumea modelingului. Puteam să profit de naivitatea copiilor mei și să fac emisiuni, materiale sau podcasturi în care să “îi exploatez” așa cum fac foarte mulți părinți, răpindu-le copilăria de la o vârstă foarte fragedă, ceea ce este foarte trist. Singura motivație fiind popularitatea și câștigurile financiare.

Ea este multifuncțională, îi place să învețe, să citească, să danseze, a făcut dansuri contemporane. Totodată este foarte responsabilă și are grijă de animalele familiei noastre, mă ajută și la treburile casnice. Are abia 12 ani, cred că acum începe să își descopere pasiunile. Sunt foarte mândră de ea pentru că s-a înscris la MBA ACADEMY KIDS, coordonată de Răzvan Vasile, un adevărat profesionist care o șlefuiește și o educă, este un coach pe toate palierele ei de dezvoltare. Nu am vrut să mă implic eu, pentru că nu este profesional și aș fi fost destul de subiectivă, vreau să îmi păstrez doar statuturile de mama și prietenă”, a declarat Michelle Nedelcu.

Michelle recunoaște însă și partea întunecată a acestei industrii de modelling, având prieteni și cunoștințe din lumea mondenă și modele anorexice sau bulimice. Cu toate acestea, ea rămâne optimistă și crede că fiecare profesie implică riscuri, iar cariera de model poate oferi multe avantaje, inclusiv oportunități de a experimenta noi joburi și culturi, posibilitatea de a obține venituri importante și dezvoltarea abilităților de comunicare și marketing.

Rămân într-o notă de optimism și o să fac următoarea afirmație: avantajele unei cariere de modeling includ poziționarea excelentă de pe scenă publică, diverse oportunități de a experimenta noi joburi și culturi, posibilitatea de a obține venituri puternice, dezvoltarea unor abilități cum ar fi comunicarea și marketingul și acea expresie unică și creativă, spune Michelle.

Fiind mamă, soție și femeie de carieră, care crezi că sunt avantajele unei cariere în modeling? Ce sfat i-ai da dacă se va lovi la maturitate de prejudecăți?

“Nu mi-aș dori niciunul dintre copiii mei să funcționeze după sfaturile mele, ci mai degrabă să se confrunte cu acestea și să încerce să își ajusteze fiecare funcționalitatea și adaptarea. Până la urmă cu toții suntem “victimele” prejudecăților, dar și noi la rândul nostru le lansăm asupra celor din jurul nostru.

În general, este important să înțelegem faptul că prejudecățile se bazează pe stereotipuri limitate, iar generalizarea nu este întotdeauna corectă. Cu o educație și o informare corecte cred că am putea să fim mult mai funcționali. Aici corelez disonanțele cognitive ale oamenilor care sunt destule și acelea”, ne mai spune Michelle Nedelcu în închiderea interviului.

În viața lui Michelle Nedelcu, cariera și statutul de mamă se îmbină perfect. Această dualitate poate fi contraintuitivă pentru mulți, dar pentru Michelle Nedelcu, viața se întrețese într-un puzzle armonios și unitar.

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • Andreea Marin a împărtășit la Iași secretele unei vieți sănătoase

  Andreea Marin a împărtășit la Iași secretele unei vieți sănătoase

  scris de Alina Soare

  22 aprilie 2024 13:46

  Zilele trecute a avut loc la Iași evenimentul de lansare a meniurilor personalizate Fit Food Way, iar Andreea Marin, gazda acestuia, a împărtășit sfaturi despre un stil de viată sănătos. Mult îndrăgita vedetă a declarat că a reușit să slăbească 20 de kilograme și cu ajutorul meselor preparate de Fit Food Way.

  citeste tot

 • Pe 3 iunie, la Sala Palatului, Al Di Meola va Concerta în România și va aduce un tribut medicilor romani care i-au salvat viata!

  Pe 3 iunie, la Sala Palatului, Al Di Meola va Concerta în România și va aduce un tribut medicilor romani care i-au salvat viata!

  scris de Alina Soare

  27 martie 2024 19:17

  Concertul de la București din 3 iunie va fi mai mult decât un eveniment muzical de excepție, va fi și un tribut adus medicilor români, a declarat Dan Negru, amfitrionul serii. Odată cu revenirea pe scenă a celebrului chitarist Al Di Meola, publicul va avea ocazia să se bucure de un regal muzical amplificat de emoția recunoștinței față de profesioniștii din sănătate care l-au salvat pe artist într-un moment critic.

  citeste tot

 • Richard Clyderman a cucerit inimile în Sala Palatului cu un spectacol memorabil!

  Richard Clyderman a cucerit inimile în Sala Palatului cu un spectacol memorabil!

  scris de Alina Soare

  27 martie 2024 19:05

  Seara trecută, Sala Palatului din București a fost martora unui eveniment muzical impresionant, sold-out total, oferit de legendarul pianist Richard Clyderman. Peste 4000 de spectatori au avut privilegiul de a redescoperi emoțiile melodioaselor coloane sonore din filme celebre precum Titanic, seria Agentul 007 sau pelicule desprinse din universul cinematic al unor mari actori precum Robert de Niro, Harrison Ford și Roger Moore.

  citeste tot

 • FIT FOOD WAY a lansat meniurile personalizate la Cluj-Napoca

  FIT FOOD WAY a lansat meniurile personalizate la Cluj-Napoca

  scris de Alina Soare

  03 martie 2024 12:10

  Peste 50 de personalități locale au fost prezente în orașul mâncărurilor delicioase și au învățat cum să își mențină un stil de viață sănătos. Fit Food Way a lansat pentru prima dată meniurile personalizate, care au la baza discuții individuale cu specialiști în nutriție și dietetică, astfel încât să ajungă la rezultatele dorite cu un meniu adecvat.

  citeste tot

 • 25 de Ani de Seroussi: Tradiție și Inovație, O Istorie Pusă în Valoare cu Rafinament

  25 de Ani de Seroussi: Tradiție și Inovație, O Istorie Pusă în Valoare cu Rafinament

  scris de Alina Soare

  06 decembrie 2023 18:29

  Marca de modă masculină Seroussi a sărbătorit cu fast un sfert de secol de excelență în România, reafirmându-și angajamentul pentru eleganță și rafinament în moda bărbătească. Evenimentul aniversar a fost o experiență în care istoria și tradiția s-au întâlnit cu inovația și stilul contemporan.

  citeste tot

 • Vedetele s-au bucurat de noile meniuri FITFOODWAY

  Vedetele s-au bucurat de noile meniuri FITFOODWAY

  scris de Alina Soare

  26 octombrie 2023 09:01

  Ieri, a avut loc, în București, lansarea celor mai noi meniuri FITFOODWAY, eveniment la care au participat peste 60 de vedete, influenceri și jurnaliști. Aceștia s-au bucurat de preparatele gustoase și sănătoase, și au putut afla informații esențiale despre modul de gătire al alimentelor, precum și despre valorile nutriționale ale acestora, iar Victor Slav a moderat întreg evenimentul.

  citeste tot

 • Nora Seroussi propulsează talentele României la nivel internațional

  Nora Seroussi propulsează talentele României la nivel internațional

  scris de Alina Soare

  05 octombrie 2023 12:13

  Nora Seroussi, antreprenoare și om de televiziune, a fondat J&N Entertainment în România acum 18 de ani. Compania se ocupă de producție și entertainment în showbiz, iar reality show-ul Dream Makers este unul dintre proiectele sale de suflet.

  citeste tot

 • Cu o investiție de peste 1,5 milioane de euro, eduKiwi School lansează cea mai mare platformă educațională din România

  Cu o investiție de peste 1,5 milioane de euro, eduKiwi School lansează cea mai mare platformă educațională din România

  scris de Alina Soare

  04 octombrie 2023 14:25

  Joi, 5 octombrie 2023, se va lansa la nivel național cel mai mare proiect educațional românesc - aplicația eduKiwi School. Această platformă este dedicată elevilor, cât și părinților. Oferă elevilor acces la toată materia școlară predată de peste 47 de profesori. Astfel, orice copil poate înțelege lecțiile de la școală, de oriunde s-ar afla. În plus aplicația beneficiază și de cursuri de dezvoltare personală și profesională înregistrate de 136 de experți.

  citeste tot

 • Tenorul Ștefan von Korch va fi singurul solist român într-un turneu internaţional ce străbate China în această vară

  Tenorul Ștefan von Korch va fi singurul solist român într-un turneu internaţional ce străbate China în această vară

  scris de Crstina Cojucar

  13 iulie 2023 11:23

  Tenorul Ștefan von Korch își continuă parcursul remarcabil din acest an: după succesul răsunător cu rolul Camille de Jolidon din Văduva veselă 2.0 pe scena Operei din Iaşi şi pe scena Operei Naţionale din Bucureşti și după mai multe spectacole de Carmina Burana susținute în această vară pe scene ale Filarmonicilor Naţionale, solistul dă curs invitației Orchestrei Reino d'Aragón, de a se alătura unui turneu de mai multe săptămâni în China.

  citeste tot

 • Șamponul Schauma Moisture & Shine cu apă de orez și parfum de bujor, pentru un păr hidratat și strălucitor

  Șamponul Schauma Moisture & Shine cu apă de orez și parfum de bujor, pentru un păr hidratat și strălucitor

  scris de Crstina Cojucar

  11 iulie 2023 17:42

  Descoperă trendul sezonului și bucură-te de un păr sănătos, strălucitor și plin de viață cu șamponul Schauma Moisture & Shine! Are la bază o formulă ușoară, bogată în apă de orez, ce conține aminoacizi, numeroase vitamine, minerale și antioxidanți, hrănind în profunzime firul de păr. Parfumul delicat de bujor adaugă o notă florală unică, transformând fiecare spălare într-o experiență senzorială desăvârșită.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

FIT FOOD WAY a lansat meniurile personalizate la Cluj-Napoca

FIT FOOD WAY a lansat meniurile personalizate la Cluj-Napoca

Peste 50 de personalități locale au fost prezente în orașul mâncărurilor delicioase și au învățat cum să își mențină un stil de viață sănătos. Fit Food Way a lansat pentru prima dată meniurile personalizate, care au la baza discuții individuale cu specialiști în nutriție și dietetică, astfel încât să ajungă la rezultatele dorite cu un meniu adecvat.

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta