revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

T_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIST_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIS

MANOWAR a dezvăluit coperta albumului aniversar ‚Kings Of Metal MMXIV’ ce va fi lansat pe ...

scris de COMUNICAT DE PRESA 14 ianuarie 2014

MANOWAR a dezvaluit coperta fata a albumului aniversar ‚Kings Of Metal MMXIV.’ Materialul va fi lansat pe 28 februarie, sub forma de dublu CD si dublu album digital.

MANOWAR a dezvăluit coperta albumului aniversar ‚Kings Of Metal MMXIV’ ce va fi lansat pe ...

MANOWAR a dezvaluit coperta fata a albumului aniversar ‚Kings Of Metal MMXIV.’ Materialul va fi lansat pe 28 februarie, sub forma de dublu CD si dublu album digital.

‘Kings Of Metal MMXIV’ este o inregistrare complet noua si plina de surprize, care marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului ‘Kings Of Metal’ si de la turneul care i-a urmat.

MANOWAR devenise o forta imperioasa, cu rasunator succes international, inca de la albumul de debut, “Battle Hymns'. Iar albumul, ‘Kings Of Metal’ din 1988, urmat de turneul din 1989 a catapultat formatia intr-o noua sfera. Piese precum “Heart Of Steel', “Kings OF Metal', “Hail And Kill' si “Blood Of The Kings' au dobandit imediat statutul de repere clasice cunoscute si apreciate pana astazi de fanii metalului din lumea intreaga.

Pentru ‚Kings Of Metal MMXIV’, MANOWAR a inregistrat aceste imnuri metal fara varsta apeland la noi aranjamente orchestrale si adaugand sunetul 'mai impunator ca viata' care ii caracterizeaza si care le defineste locul in istoria heavy metalului.

“Fanii nostri sunt cei care ne-au facut ‘Kings Of Metal’ si prin acest tribut pe care il aducem unuia dintre albumele lor preferate, ii onoram si le multumim pentru sprijinul neasemuit si pentru loialitatea lor!' a spus vocalistul MANOWAR, Eric Adams.

‚Kings Of Metal MMXIV’ va include 9 piese principale, de metal “face melting', plus inca 9 bonus trackuri, care vor insemna alte mai bine de 40 de minute de muzica.

“Am impins limitele omului si cele ale echipamentelor la maxim, pentru a face cinste inregistrarii originale,pe care o iubim, si pentru a adauga aspecte noi si surprize ce ofera acestui nou album propria personalitate', a spus bassistul si producatorul MANOWAR, Joey DeMaio. “Soundul este, din nou, la fel de masiv si maiestuos cum a fost intotdeauna', a continuat el.

“Inregistrarea acestui album a fost o experienta extraordinara! Dupa ce am cantat piesele de atatea ori in turneu, Donnie si cu mine am avut sansa sa integram propriul nostru sound si elementele pe care fanii le apreciaza in prestatiile noastre live,' a explicat chitaristul Karl Logan.

Pentru noua naratiune din piesa “The Warrior’s Prayer MMXIV' trupa si-a unit fortele cu celebrul actor britanic Brian Blessed. Acesta este un actor renumit, atat pentru roluri de compozitie cat si pentru personaje din dramaturgia shakespeariana. Printre altele a jucat in: “Henry al V lea,' in regia lui Kenneth Brannagh, in productiile lui Oliver Stone “Regele Lear' si “Alexander' si a fost Printul Vultan, in celebrul film “Flash Gordon'. Mai mult decat un actor si explorator, Blessed a primit distinctia “Spirit Of Hammer Award' din partea prestigioasei reviste Metal Hammer UK, pentru contributia sa la heavy metal.

Pentru efecte speciale de cel mai inalt nivel in piesa “The Warrior’s Prayer MMXIV' a fost cooptat specialistul in efecte sonore Hamilton Sterling; de numele acestui veteran al Hollywoodului se leaga blockbuster-uri de actiune precum “Batman - The Dark Knight', “Men In Black 3', “War Of The Worlds', si “Master And Commander: The Far Side of the World', doua dintre aceste productii primind premii Oscar la categoria 'Cea mai buna editare sonora'.

‚Kings Of Metal MMXIV’ va fi lansat pe 28 februarie 2014 sub forma unui dublu CD, cu un booklet de 24 de pagini, ce va include noi elemente grafice realizate de legendarul artist Ken Kelly, vechi colaborator al trupei. Materialul va fi disponibil si ca dublu album digital.

Pentru aceasta ocazie speciala, MANOWAR isi va deschide seiful si va dezvalui imagini ce nu au mai fost aratate pana acum, precum si alte elemente introspective din istoria MANOWAR si din epoca ‘Kings Of Metal’.

Lansarea albumului Kings Of Metal MMXIV va fi urmata de turneul mondial Kings Of Metal MMXIV, in care MANOWAR va performa integral noul albumul, alaturi de alaturi de alte imnuri metal, intr-o productie scenica noua. In acest turneu MANOWAR va reveni in vechi bastioane ale metalului precum Germania sau Finlanda, dar va ajunge si in teritorii nevizitatea pana acum, precum Israel sau Polonia.

Kings Of Metal MMXIV Track List (partial):

Main Tracks:

Wheels Of Fire MMXIV

Kings Of Metal MMXIV

Heart Of Steel MMXIV

Sting Of The Bumblebee MMXIV

The Crown And The Ring MMXIV (Orchestral Version)

Kingdom Come MMXIV

Hail And Kill MMXIV

The Warrior's Prayer MMXIV

Blood Of The Kings MMXIV

Bonus Tracks:

Blood Of The Kings MMXIV (Instrumental)

Hail And Kill MMXIV (Instrumental)

Heart Of Steel MMXIV (Acoustic Intro)

Kingdom Come MMXIV (Instrumental)

Wheels Of Fire MMXIV (Instrumental)

… si multe altele

Kings Of Metal MMXIV Trailer: http://bit.ly/J2KdvL

Kings Of Metal MMXIV World Tour – Date confirmate:

Vineri, 7 februarie 2014 - Royal Oak Theatre - Royal Oak, MI
Sambata, 8 februarie 2014 - Concord Music Hall - Chicago, IL
Duminica, 9 februarie 2014 - Mill City - Minneapolis, MN
Joi, 13 februarie 2014 - The Masquerade - Atlanta, GA
Sambata, 15 februarie 2014 - House Of Blues - Houston, TX
Duminica, 16 februarie 2014 - House Of Blues - Dallas, TX
Marti, 18 februarie 2014 - Ogden Theatre - Denver, CO
Joi, 20 februarie 2014 - Regency Theatre - San Francisco, CA
Sambata 22 februarie 2014 - Fox Theatre - Pomona, CA

Marti, 18 martie 2014, – Palatul Sporturilor Olimpice din Krasnodar, Rusia.

Vineri, 21 martie 2014, – Palatul Sporturilor Luzhniki - Moscova, Rusia

Duminica, 23 martie 2014, – Palatul Sporturilor Yubileyny – St Petersburg, Rusia

Marti, 25 martie 2014, - Rock Café - Tallin, Estonia – SOLD OUT

Joi 27 martie 2014, - Rock Café - Tallin, Estonia – SOLD OUT

Sambata, 29 martie 2014, Teatro Arena, Vilnius, Lituania

Sambata, 17 mai 2014 - Spodek – Katowice, Polonia

Miercuri, 21 mai 2014, Hangar 11 – Tel Aviv, Israel

Sambata, 24 mai 2014, – Metal Summer Festival – Istanbul, Turcia

Vineri-Duminica, 13-15 iunie 2014 – Legacy Open Air - Weismain, Germania

Vineri/Sambata, 25-26 iulie 2014, – Magic Circle Festival - Suvilahti – Helsinki, Finlanda

Miercuri, 14 ianuarie 2015 - Grugahalle – Essen, Germania

Vineri, 16 ianuarie 2015 - Zenith – Munchen, Germania

Sambata, 17 ianuarie 2015 - Jahrhunderthalle – Frankfurt, Germania

Pentru informatii si update-uri constante vizitati:
www.manowar.com
www.facebook.com/manowar

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  Experimentați îngrijirea avansată a spațiului periodontalcu noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12

  scris de Cristina Cojucar

  17 august 2021 13:10

  Noua periuță de dinți electrică reîncărcabilă Panasonic EW-DC12, dotată cu 3 funcții unice pentru îngrijirea optimă a spațiului periodontal, este companionul vostru perfect pentru rutina zilnică de îngrijire a dinților.

  citeste tot

 • Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  scris de Cristina Cojucar

  10 iulie 2021 11:28

  Bine-cunoscuta femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului, la cel mai înalt nivel, mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia.

  citeste tot

 • Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  scris de Andrada Parau

  28 iunie 2021 12:39

  Mult mai mult decât un simplu showroom de mobilă, Casa Magică Design este locul în care oricine se poate simţi cu adevărat special. Autenticitatea și eleganţa sunt caracteristicile conceptului de inspirație occidentală, iar fiecare pasionat de amenajări interioare poate descoperi articole destinate visului său. Atât pe site-ul www.casamagica.ro, cât și în showroomuri sunt disponibile opțiuni ce poartă semnătura unor branduri celebre în design-ul internațional.

  citeste tot

 • Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  scris de Cristina Cojucar

  24 iunie 2021 23:34

  Cum muzica este oglinda tuturor emoțiilor si frământarilor noastre artista a stocat propriile trăiri din această pandemie într-o nouă piesă "Rănile..."

  citeste tot

 • Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  scris de Andrada Parau

  17 mai 2021 12:25

  Criza curentă generată de pandemia de COVID-19 îi determină pe mulți dintre români să se gândească de două ori înainte de a achiziționa o nouă locuință. Însă specialiștii spun că perioada este propice, deoarece există pe piață multe oportunități de finanțare ori reduceri de preț. De asemenea, trendul de #WFH (work from home) va continua și în acest an, dar și după ce lumea se va obișnui cu noua normalitate, iar apartamentul va căpăta o dublă utilizare: loc de relaxare și birou. Amenajările interioare joacă în acest caz un rol important pentru că spațiul nu trebuie încărcat excesiv cu mobilă și decorațiuni inutile.

  citeste tot

 • Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 11:31

  HELL ENERGY își extinde gama de băuturi pe bază de lapte și cafea - Energy Coffee - cu două noi sortimente. Brandul de băuturi gata preparate pe bază de lapte și cafea, care a intrat pe piața din România în 2019 lansează două noi produse, respectiv Energy Coffee Coconut, dedicat celor cu sensibilitate sau intoleranță la lactoză și Energy Coffee Double Espresso, ideal pentru iubitorii gustului intens de cafea.

  citeste tot

 • Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 10:11

  Elis Pavaje aniversează anul acesta 30 de ani de la înființare, fiind cea mai longevivă și în același timp, cea mai mare companie de producție din domeniul prefabricatelor din beton, din România. „Suntem foarte mândri că în cele trei decenii am reușit să păstrăm valorile cu care am pornit la drum: respectul pentru clienți, angajați și comunitate și atenția pentru menținerea calității. În 1991 eram la început de drum, acum încă nu suntem nici la jumătate, mai avem multe de dezvoltat, perfecționat, inovat. Avem încredere în ceea ce am construit împreună și ne dorim ca ambiția si determinarea celor care lucrează în această companie sa rămână un reper și în viitor” a menționat Emil Gota, directorul general al companiei.

  citeste tot

 • Un nou showroom Casa Magică Design și-a deschis porțile

  Un nou showroom Casa Magică Design și-a deschis porțile

  scris de Andrada Parau

  23 martie 2021 11:25

  Casa Magică Design, paradisul tuturor pasionaților de design interior și nu numai, a inaugurat pe 18 martie al treilea showroom din București, în zona Pipera (Bulevardul Pipera nr. 5). Cu un portofoliu de peste 200 de firme italiene cu tradiţie în mobilier şi design, spațiul expozițional de circa 450 mp este dispus pe trei etaje, iar oferta este variată, de la stilul clasic la cel modern, chiar avangardist. Mobilierul şi obiectele de iluminat pot fi alese pe criterii ce ţin cont de stilul construcţiei, volumul încăperilor, luminozitate, culori și nu în ultimul rând, de gustul fiecărui client.

  citeste tot

 • Au apărut capsulele de cafea biodegradabile. Ultima inovație în domeniul cafelei, acum și în România

  Au apărut capsulele de cafea biodegradabile. Ultima inovație în domeniul cafelei, acum și în România

  scris de Cristina Cojucar

  09 martie 2021 08:21

  Românii sunt mari iubitori de cafea, acest lucru confirmat și de ultimele date făcute publicității de Statista.com. Potrivit sursei, în anul 2021, valoarea pieței de cafea din țara noastră a ajuns la 1,66 de miliarde de Euro, în creștere față de anii precedenți, estimându-se, în perioada 2021-2025, o creștere a pieței cu 2,89%.

  citeste tot

 • Nora Seroussi joacă rolul vieții ei într-un film tip reality show

  Nora Seroussi joacă rolul vieții ei într-un film tip reality show

  scris de Alina Soare

  19 noiembrie 2020 12:50

  Renumita femeie de afaceri Nora Seroussi, cea care a adus pe culmile succesului brandul românesc Seroussi, va fi protagonista unui film tip reality show. Cu experiență ei în lumea modei, gastronomiei și a cinematografiei, Nora s-a hotărât să împartă cu publicul din întreaga lume trăirile ei. Femeile, ca vectori de emancipare la Hollywood, au fost mereu încurajate, așa că ea a dorit sa fie în prima linie și să devină o prezență importantă atât în România, cât și în străinătate.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

În fiecare vară, primești multe sfaturi despre ce reguli vestimentare trebuie urmate ca tu să achiziționezi costumul de baie perfect. Nu știm dacă există acest tip de perfecțiune, dar sigur știm ce este cel mai important: ca tu să te simți confortabil în costumul de baie. Avem doar listă de „do’s”, și primul este acesta: urmează-ți identitatea stilistică și mai ales personalitatea indiferent de unde te vor purta pașii în vacanță. În #MyCalvins te așteaptă o vară super cool!

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta