revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

MONSTRUL DIN LACUL CHITILA: Rudă a vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa deghizată în ...

scris de Rl online 18 ianuarie 2012

Una din rudele vrajitoarelor Vanessa si Melissa a ingrozit-o pe Oana Zavoranu dupa ce a iesit din lacul Chitila deghizat in asa fel incat sa para ca are anumite infirmitati, cum ar fi lipsa unei maini si a unui ochi, femeile spunandu-i vedetei ca daca arunca cu plicuri cu bani in "Gongoi" va scapa, scrie Mediafax.

MONSTRUL DIN LACUL CHITILA: Rudă a vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa deghizată în ...

Una din rudele vrajitoarelor Vanessa si Melissa a ingrozit-o pe Oana Zavoranu dupa ce a iesit din lacul Chitila deghizat in asa fel incat sa para ca are anumite infirmitati, cum ar fi lipsa unei maini si a unui ochi, femeile spunandu-i vedetei ca daca arunca cu plicuri cu bani in "Gongoi" va scapa, scrie Mediafax.

Tribunalul Ilfov, instanta care a emis mandate de arestare preventiva pe numele a trei dintre rudele vrajitoarelor Rada Minca si Roxana Lider, cunoscute drept Melissa si Vanessa, a facut publica, miercuri, motivarea deciziei luate in cazul acestora.

Instanta relateaza in motivare unul dintre episoadele in care vrajitoarele, cu complicitatea lui Ionut Stefan Voicu, au regizat o sceneta potrivit careia din apa lacului Chitila trebuia sa iasa, la un semn prestabilit, "Gongoiul" sau Satana.

Instanta arata ca in prealabil vrajitoarele au discutat cu Voicu, pe care l-au pus sa se deghizeze intr-un infirm fara mana si fara un ochi, denumit de practicantele magiei albe "Gongoiul", asimilat Satanei.

"Fiind reaudiat in data de 10 ianuarie, inculpatul Ionut Stefan Voicu sustine in continuare ca autoturismul in cauza a fost folosit exclusiv de el, l-a achizitionat cu suma de 30.000 de euro de la inculpata Rada Minca in data de 22 iulie 2011, adica exact in ziua in care invinuitul P.I. intrase in posesia documentelor necesare inmatricularii. Mai mult, invinuitul Voicu declara ca a dispus de suma de 30.000 de euro din economii personale, din aceastia 20.000 de euro fiindu-i facuti cadou de numita C.A.", noteaza instanta in documentul citat.

Tribunalul Ilfov arata ca "inculpatul nu recunoaste faptul ca la solicitarea inculpatelor Roxana Lider si Rada Minca, deghizat in asa fel incat sa para ca are anumite infirmitati, a intrat in apa lacului Chitila, unde la un semnal convenit anterior, in timpul ritualului specific vrajitoresc a iesit din apa si cu ajutorul unor gesturi si onomatopee sugestive, a indus-o in eroare pe partea vatamata Zavoranu Ioana, creandu-i acesteia convingerea ca aparitia sa este cea a unui spirit malefic".

"Acest aspect este contrazis de declaratia martorului cu identitate protejata I.A., care declara ca in cursul lunii noiembrie 2011 a asistat la o discutie intr-un local din zona Giulesti din Bucuresti in care Voicu a declarat in fata celor prezenti ca la inceputul verii 2011, la solicitarea inculpatelor Roxana Lider si Rada Minca, despre care a precizat ca sunt prietenele lui de familie, a fost pe malul lacului Chitila, unde cele doua l-au deghizat in asa fel incat sa para ca are anumite infirmitati, cum ar fi lipsa unei maini si a unui ochi, si i-au cerut sa se scufunde in apa lacului si sa astepte un semn de la ele pentru ca urmeaza sa vina Oana Zavoranu si el trebuie sa iasa din apa pentru a o speria pe aceasta si a o face sa creada ca este «Satana»", se mai arata in motivare.

Instanta mai noteaza ca "inculpatul Ionut Stefan Voicu a povestit in continuare cum la un moment dat Oana Zavoranu a fost adusa cu masina de un individ pe nume N., identificat ulterior in persoana martorului R.N., cele doua inculpate au efectuat mai multe ritualuri, iar la un moment dat i-au comunicat Oanei ca vor arunca plicuri cu bani in apa lacului si daca din aceasta va iesi «Gongoiul» si va prinde acele plicuri, o va lasa in pace".

Voicu a mai aratat atunci, potrivit documentului instantei, ca in plicurile respective nu erau sume de bani, ci hartii fara valoare, iar la semnul convenit cu inculpatele a iesit din apa lacului si a inceput sa gesticuleze, fapt care a ingrozit-o pe vedeta.

"Aceste aspecte sunt confirmate in parte de martorul R.N., care recunoaste ca la solicitarea inculpatei Roxana Lider a preluat-o pe partea vatamata Ioana Zavoranu de la o benzinarie din municipiul Bucuresti si a condus-o in Padurea Chitila, unde a lasat-o langa malul lacului unde a fost asteptata de inculpata", se mai arata in motivarea instantei.

Tribunalul Ilfov a emis in 11 ianuarie mandate de arestare preventiva pe numele lui Ionut Stefan Voicu, Stefan Minca si Remus Minca, rude ale vrajitoarelor Vanessa si Melissa. Cei trei sunt acuzati de mai multe fapte de inselaciune si complicitate la aceasta fapta. Decizia Tribunalului nu este definitiva, fiind contestata de cei trei.

Roxana Lider si Rada Minca, acuzate de inselaciune si santaj, precum si Ion Constantin si Sava Craiff Buzea, cercetati pentru complicitate la cele doua infractiuni, au fost arestati preventiv in urma unei decizii din 21 decembrie 2011 a Curtii de Apel Bucuresti.

Tribunalul Ilfov a decis, marti, ca vrajitoarea Roxana Lider, cunoscuta drept Vanessa, sa fie cercetata in libertate, cu interdictie de a parasi localitatea Chitila, solutia putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Si vrajitoarea Minca Rada, cunoscuta drept Melissa, a cerut instantei Tribunalului Ilfov sa fie eliberata provizoriu sub control judiciar, cererea urmand sa fie judecata vineri.

Pe de alta parte, procurorii au cerut instantei Tribunalului Ilfov prelungirea duratei arestarii preventive in cazul celor patru.

In fata magistratilor Curtii de Apel, vrajitoarea Roxana Lider a recunoscut ca i-a ghicit in repetate randuri Oanei Zavoranu. "Este adevarat ca a venit aceasta femeie la mine si da, i-am ghicit, am vrut sa-i indeplinesc visul de a ajunge la Hollywood, dar i-am luat sume mici, 2 milioane, 3 milioane", a spus vrajitoarea Vanessa.

Intrebata de instanta daca nu ar fi fost mai bine sa fi existat si niste chitante pentru aceste servicii, vrajitoarea a spus ca este de acord sa elibereze chitante pentru serviciile sale, insa pana la acest moment nu exista lege in acest sens.

Tribunalul Buftea decisese, in 14 decembrie 2011, ca vrajitoarele Vanessa si Melissa sa fie cercetate in stare de libertate, respingand propunerea Parchetului Tribunalului Ilfov de arestare preventiva a acestora.

Instanta a stabilit ca vrajitoarele Roxana Lider si Rada Minca isi faceau publicitate in presa si prin bannere sustinand ca sunt cele mai mari clarvazatoare si cereau clientilor bijuterii, bani, miere, icoane si papusi, iar apoi ii supuneau unor ritualuri in cimitire si ii amenintau ca vor dezvalui detalii din viata lor.

Potrivit instantei, aceste amenintari nu sunt insa de natura sa alarmeze o persoana rezonabila, "conditie ceruta in mod imperativ de dispozitiile art. 194 Cod penal raportat la art. 193 din acelasi act normativ".

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • 10 greșeli pe care le fac românii pe LinkedIn

  10 greșeli pe care le fac românii pe LinkedIn

  scris de Cristina Cojucar Toma

  15 mai 2019 11:35

  Chiar dacă în Europa de Vest și în America de Nord, rețeaua socială a profesioniștilor – LinkedIn este folosită de foarte mulți profesioniști pentru a construi relații utile cu alți specialiști din diverse domenii, doar 2.600.000 dintre români folosesc această unealtă online, însă ţara noastră se află pe locuri fruntașe când vine vorba de folosirea Facebook, cu 9.600.000 de abonați.

  citeste tot

 • ELITE Business Women, cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România va invita la Gala - Women On Top Extreme

  ELITE Business Women, cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România va invita la Gala - Women On Top Extreme

  scris de Cristina Cojucar Toma

  13 mai 2019 18:17

  Gala Women on Top Extreme reprezintă un eveniment inedit care se va desfăşura la Bucureşti, în data de 16 Mai, la Club Diamon. Acesta îşi propune să descopere şi să promoveze poveşti şi caractere feminine, care prin determinare, spirit de iniţiativă şi flexibilitate ne motivează să ne depăşim propriile limite.

  citeste tot

 • 5 semne vizibile că avem nevoie de aparat dentar

  5 semne vizibile că avem nevoie de aparat dentar

  scris de Cristina Cojucar Toma

  13 mai 2019 11:25

  Zâmbetul perfect, mușcătura corectă, igienă mai bună, digestia și vorbirea îmbunătățită, inclusiv dinți sănătoși pe viață – acestea sunt principalele avantaje ale purtării aparatului dentar, spun specialiștii în ortodonție.

  citeste tot

 • Carmen Brumă te îndrumă spre o SuperSiluetă de Plajă!

  Carmen Brumă te îndrumă spre o SuperSiluetă de Plajă!

  scris de Cristina Cojucar Toma

  06 mai 2019 12:19

  Cu doar câteva zile înainte de a împlini 42 de ani, Carmen Brumă lansează un nou program de slăbit, unic în România adresat tuturor celor ce vor să scape de kilogramele în plus și să ajungă la o formă fizică de invidiat rapid, ieftin și sănătos.

  citeste tot

 • Balmain Hair Couture s-a lansat în România

  Balmain Hair Couture s-a lansat în România

  scris de Cristina Cojucar Toma

  25 aprilie 2019 11:49

  Marți, 16 Aprilie, Selena România a lansat cel mai nou Tratament SPA pentru colorarea părului – BALMAIN COULEURS COUTURE , în cadrul unui eveniment la Opera Națională București, la care au participat Kasper Heemskerk Internatinal Educational Trainer Balmain, hair stilisti renumiti, vedete, reprezentanți mass-media, bloggeri și influenceri. Printre vedetele aflate la eveniment, au făcut remarcate: Inna Novac, Annes, Ozana Barabancea, Adina Buzatu, Cristina Herea, Teodora Dragoi, Tavi Colen și alții.

  citeste tot

 • “În miezul Luminii” – un nou volum de poezii lansat de profesorul universitar dr. ing. Gheorghe Amza

  “În miezul Luminii” – un nou volum de poezii lansat de profesorul universitar dr. ing. Gheorghe Amza

  scris de Cristina Cojucar Toma

  25 aprilie 2019 11:38

  Gheorghe Amza, fostul decan al Facultății de Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universității Politehnice din București, a lansat sâmbătă, 20.04.2019, la Librăria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat: “În miezul Luminii” Aceasta este a patra carte după ce, în 2016, a lansat “Zbor frânt”, în 2017 – “Libertate ucisă” și în 2018 – “Un nou început”.

  citeste tot

 • SMYK All For Kids lansează catalogul de Paște

  SMYK All For Kids lansează catalogul de Paște

  scris de Cristina Cojucar Toma

  25 aprilie 2019 11:28

  Pentru 27 de perechi de bloggeri părinți și copiii lor, ziua de 13 aprilie a fost norocoasă. Ei s-au aventurat într-o vânătoare de comori sub îndrumarea Adrianei Mitu, specialist în joc și dezvoltare cognitiv-emoțională a copiilor, la magazinul Smyk All For Kids din Afi Cotroceni, cu ocazia lansării catalogului de Paște.

  citeste tot

 • Aparatul dentar- de ce sa nu ne temem de el

  Aparatul dentar- de ce sa nu ne temem de el

  scris de Cristina Cojucar

  09 aprilie 2019 11:57

  Frica de aparatul dentar este intalnita atat la copii, cat si la adulti, fiind legata fie de durerea asociata cu tratamentul ortodontic, de emotiile cu privire la aspectul pe care il vom avea pe durata purtarii lui sau de teama ca nu vom mai putea face anumite lucruri. Doamna doctor Mihaela Dan, specialist ortodont in cadrul Clinicii Orto-Implant Expert, spune ca teama este un lucru natural atunci cand se aflam intr-o situatie noua, necunoscuta, insa documentarea cu privire la procedura ne va ajuta in depasirea acestui sentiment.

  citeste tot

 • ,,SHAZAM!” îşi arată puterile din 5 aprilie pe marile ecrane

  ,,SHAZAM!” îşi arată puterile din 5 aprilie pe marile ecrane

  scris de Cristina Cojucar

  04 aprilie 2019 15:33

  Din 5 aprilie vine în premieră pe marile ecrane ,,SHAZAM!”, următorul supererou din universul DC Comics, care şi-a propus să impresioneze cu numeroasele sale efecte speciale şi incredibilul său umor.

  citeste tot

 • La cererea publicului, Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele  și Radu Captari revin pe 27 martie, la Cinema PRO în spectacolul plin de umor ”Ediție Specială”

  La cererea publicului, Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari revin pe 27 martie, la Cinema PRO în spectacolul plin de umor ”Ediție Specială”

  scris de Cristina Cojucar

  22 martie 2019 12:39

  Și în luna martie, publicul din București are privilegiul de a petrece o seară în care râsul în hohote este garantat de maestrul ironiei și al hazului ascutit - Horațiu Mălăele. Cu umorul său tipic și infinita plăcere a improvizației, îndrăgitul actor și regizor va face o nouă demonstrație de virtuozitate alături de fiul său, Bogdan Mălăele și de interpretul Radu Captari, în spectacolul de succes ”Ediție Specială”, miercuri, 27 martie, la Cinema PRO, de la ora 20:00.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

“În miezul Luminii” – un nou volum de poezii lansat de profesorul universitar dr. ing. Gheorghe Amza

“În miezul Luminii” – un nou volum de poezii lansat de profesorul universitar dr. ing. Gheorghe Amza

Gheorghe Amza, fostul decan al Facultății de Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universității Politehnice din București, a lansat sâmbătă, 20.04.2019, la Librăria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat: “În miezul Luminii” Aceasta este a patra carte după ce, în 2016, a lansat “Zbor frânt”, în 2017 – “Libertate ucisă” și în 2018 – “Un nou început”.

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta