revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

MONSTRUL DIN LACUL CHITILA: Rudă a vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa deghizată în ...

scris de Rl online 18 ianuarie 2012

Una din rudele vrajitoarelor Vanessa si Melissa a ingrozit-o pe Oana Zavoranu dupa ce a iesit din lacul Chitila deghizat in asa fel incat sa para ca are anumite infirmitati, cum ar fi lipsa unei maini si a unui ochi, femeile spunandu-i vedetei ca daca arunca cu plicuri cu bani in "Gongoi" va scapa, scrie Mediafax.

MONSTRUL DIN LACUL CHITILA: Rudă a vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa deghizată în ...

Una din rudele vrajitoarelor Vanessa si Melissa a ingrozit-o pe Oana Zavoranu dupa ce a iesit din lacul Chitila deghizat in asa fel incat sa para ca are anumite infirmitati, cum ar fi lipsa unei maini si a unui ochi, femeile spunandu-i vedetei ca daca arunca cu plicuri cu bani in "Gongoi" va scapa, scrie Mediafax.

Tribunalul Ilfov, instanta care a emis mandate de arestare preventiva pe numele a trei dintre rudele vrajitoarelor Rada Minca si Roxana Lider, cunoscute drept Melissa si Vanessa, a facut publica, miercuri, motivarea deciziei luate in cazul acestora.

Instanta relateaza in motivare unul dintre episoadele in care vrajitoarele, cu complicitatea lui Ionut Stefan Voicu, au regizat o sceneta potrivit careia din apa lacului Chitila trebuia sa iasa, la un semn prestabilit, "Gongoiul" sau Satana.

Instanta arata ca in prealabil vrajitoarele au discutat cu Voicu, pe care l-au pus sa se deghizeze intr-un infirm fara mana si fara un ochi, denumit de practicantele magiei albe "Gongoiul", asimilat Satanei.

"Fiind reaudiat in data de 10 ianuarie, inculpatul Ionut Stefan Voicu sustine in continuare ca autoturismul in cauza a fost folosit exclusiv de el, l-a achizitionat cu suma de 30.000 de euro de la inculpata Rada Minca in data de 22 iulie 2011, adica exact in ziua in care invinuitul P.I. intrase in posesia documentelor necesare inmatricularii. Mai mult, invinuitul Voicu declara ca a dispus de suma de 30.000 de euro din economii personale, din aceastia 20.000 de euro fiindu-i facuti cadou de numita C.A.", noteaza instanta in documentul citat.

Tribunalul Ilfov arata ca "inculpatul nu recunoaste faptul ca la solicitarea inculpatelor Roxana Lider si Rada Minca, deghizat in asa fel incat sa para ca are anumite infirmitati, a intrat in apa lacului Chitila, unde la un semnal convenit anterior, in timpul ritualului specific vrajitoresc a iesit din apa si cu ajutorul unor gesturi si onomatopee sugestive, a indus-o in eroare pe partea vatamata Zavoranu Ioana, creandu-i acesteia convingerea ca aparitia sa este cea a unui spirit malefic".

"Acest aspect este contrazis de declaratia martorului cu identitate protejata I.A., care declara ca in cursul lunii noiembrie 2011 a asistat la o discutie intr-un local din zona Giulesti din Bucuresti in care Voicu a declarat in fata celor prezenti ca la inceputul verii 2011, la solicitarea inculpatelor Roxana Lider si Rada Minca, despre care a precizat ca sunt prietenele lui de familie, a fost pe malul lacului Chitila, unde cele doua l-au deghizat in asa fel incat sa para ca are anumite infirmitati, cum ar fi lipsa unei maini si a unui ochi, si i-au cerut sa se scufunde in apa lacului si sa astepte un semn de la ele pentru ca urmeaza sa vina Oana Zavoranu si el trebuie sa iasa din apa pentru a o speria pe aceasta si a o face sa creada ca este «Satana»", se mai arata in motivare.

Instanta mai noteaza ca "inculpatul Ionut Stefan Voicu a povestit in continuare cum la un moment dat Oana Zavoranu a fost adusa cu masina de un individ pe nume N., identificat ulterior in persoana martorului R.N., cele doua inculpate au efectuat mai multe ritualuri, iar la un moment dat i-au comunicat Oanei ca vor arunca plicuri cu bani in apa lacului si daca din aceasta va iesi «Gongoiul» si va prinde acele plicuri, o va lasa in pace".

Voicu a mai aratat atunci, potrivit documentului instantei, ca in plicurile respective nu erau sume de bani, ci hartii fara valoare, iar la semnul convenit cu inculpatele a iesit din apa lacului si a inceput sa gesticuleze, fapt care a ingrozit-o pe vedeta.

"Aceste aspecte sunt confirmate in parte de martorul R.N., care recunoaste ca la solicitarea inculpatei Roxana Lider a preluat-o pe partea vatamata Ioana Zavoranu de la o benzinarie din municipiul Bucuresti si a condus-o in Padurea Chitila, unde a lasat-o langa malul lacului unde a fost asteptata de inculpata", se mai arata in motivarea instantei.

Tribunalul Ilfov a emis in 11 ianuarie mandate de arestare preventiva pe numele lui Ionut Stefan Voicu, Stefan Minca si Remus Minca, rude ale vrajitoarelor Vanessa si Melissa. Cei trei sunt acuzati de mai multe fapte de inselaciune si complicitate la aceasta fapta. Decizia Tribunalului nu este definitiva, fiind contestata de cei trei.

Roxana Lider si Rada Minca, acuzate de inselaciune si santaj, precum si Ion Constantin si Sava Craiff Buzea, cercetati pentru complicitate la cele doua infractiuni, au fost arestati preventiv in urma unei decizii din 21 decembrie 2011 a Curtii de Apel Bucuresti.

Tribunalul Ilfov a decis, marti, ca vrajitoarea Roxana Lider, cunoscuta drept Vanessa, sa fie cercetata in libertate, cu interdictie de a parasi localitatea Chitila, solutia putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Si vrajitoarea Minca Rada, cunoscuta drept Melissa, a cerut instantei Tribunalului Ilfov sa fie eliberata provizoriu sub control judiciar, cererea urmand sa fie judecata vineri.

Pe de alta parte, procurorii au cerut instantei Tribunalului Ilfov prelungirea duratei arestarii preventive in cazul celor patru.

In fata magistratilor Curtii de Apel, vrajitoarea Roxana Lider a recunoscut ca i-a ghicit in repetate randuri Oanei Zavoranu. "Este adevarat ca a venit aceasta femeie la mine si da, i-am ghicit, am vrut sa-i indeplinesc visul de a ajunge la Hollywood, dar i-am luat sume mici, 2 milioane, 3 milioane", a spus vrajitoarea Vanessa.

Intrebata de instanta daca nu ar fi fost mai bine sa fi existat si niste chitante pentru aceste servicii, vrajitoarea a spus ca este de acord sa elibereze chitante pentru serviciile sale, insa pana la acest moment nu exista lege in acest sens.

Tribunalul Buftea decisese, in 14 decembrie 2011, ca vrajitoarele Vanessa si Melissa sa fie cercetate in stare de libertate, respingand propunerea Parchetului Tribunalului Ilfov de arestare preventiva a acestora.

Instanta a stabilit ca vrajitoarele Roxana Lider si Rada Minca isi faceau publicitate in presa si prin bannere sustinand ca sunt cele mai mari clarvazatoare si cereau clientilor bijuterii, bani, miere, icoane si papusi, iar apoi ii supuneau unor ritualuri in cimitire si ii amenintau ca vor dezvalui detalii din viata lor.

Potrivit instantei, aceste amenintari nu sunt insa de natura sa alarmeze o persoana rezonabila, "conditie ceruta in mod imperativ de dispozitiile art. 194 Cod penal raportat la art. 193 din acelasi act normativ".

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • La cererea publicului, Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele  și Radu Captari revin pe 27 martie, la Cinema PRO în spectacolul plin de umor ”Ediție Specială”

  La cererea publicului, Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari revin pe 27 martie, la Cinema PRO în spectacolul plin de umor ”Ediție Specială”

  scris de Cristina Cojucar

  22 martie 2019 12:39

  Și în luna martie, publicul din București are privilegiul de a petrece o seară în care râsul în hohote este garantat de maestrul ironiei și al hazului ascutit - Horațiu Mălăele. Cu umorul său tipic și infinita plăcere a improvizației, îndrăgitul actor și regizor va face o nouă demonstrație de virtuozitate alături de fiul său, Bogdan Mălăele și de interpretul Radu Captari, în spectacolul de succes ”Ediție Specială”, miercuri, 27 martie, la Cinema PRO, de la ora 20:00.

  citeste tot

 • Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

  Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

  scris de Cristina Cojucar

  22 martie 2019 12:23

  A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

  citeste tot

 • Un câștigător la Oscar, îmbrăcat de brandul românesc Seroussi

  Un câștigător la Oscar, îmbrăcat de brandul românesc Seroussi

  scris de Cristina Cojucar

  12 martie 2019 16:15

  Sam Davis, co-producătorul “Period. End of Sentence”, film ce a câștigat un Oscar pentru cel mai bun scurt-metraj, a purtat la ceremonia de premiere un smoching Seroussi, celebrul brand românesc creat de J.A. Seroussi în anul 1999.

  citeste tot

 • Dr. Daniela Cățănaș: Metode eficiente pentru a trata fruntea îmbătrânită!

  Dr. Daniela Cățănaș: Metode eficiente pentru a trata fruntea îmbătrânită!

  scris de Cristina Cojucar

  12 februarie 2019 15:54

  Cu timpul, fruntea poate suferi același proces de îmbătrânire ca și restul corpului, uneori chiar mai pronunțat decât restul feței. Medicul dermatolog Daniela Cățănaș ne oferă soluții pentru a trata fruntea îmbătrânită.

  citeste tot

 • Primele informații din interiorul producției We Will Rock You România

  Primele informații din interiorul producției We Will Rock You România

  scris de Cristina Cojucar

  30 ianuarie 2019 13:53

  La aproape două luni de la anunțarea castingului pentru musicalul We Will Rock You, informațiile care au ieșit public despre acest mult așteptat show sunt foarte puține. Tot ce se știa până acum este că show-ul este regizat de cel mai reputat regizor de musicaluri din România, Răzvan Mazilu și că întreaga producție beneficiază de consultanța britanică a aceleiași echipe care a lucrat și la montarea musicalului londonez, care s-a făcut sub supravegherea atentă a lui Brian May și Roger Taylor. Ideea musicalului We Will Rock You a fost de fapt a lui Robert de Niro, care a fost și producător pentru montarea londoneză.

  citeste tot

 • Targ de iahturi in Dusseldorf!

  Targ de iahturi in Dusseldorf!

  scris de Cristina Cojucar Toma

  24 ianuarie 2019 21:37

  Dusseldorf va sărbători a 50-a aniversare: 50 de ani de momente magice și povești în mișcare, 50 de ani de bărci impresionante și iahturi, 50 de ani de tendințele din toate domeniile de sporturi de apă și 50 de ani de vizitatori entuziaști care iubesc viața acvatică.

  citeste tot

 • Cristi Minculescu, Valter & Boro pornesc în turneul "Învingători"

  Cristi Minculescu, Valter & Boro pornesc în turneul "Învingători"

  scris de Alina Soare

  14 ianuarie 2019 12:05

  Trupa “Cristi Minculescu, Valter& Boro” începe în forță anul 2019, animată de un sfârșit de 2018 încununat de o victorie importantă în drumul spre redobândirea numelui “Iris” și perspectiva palpabilă a faptului că dreptatea este pe cale de a fi făcută.

  citeste tot

 • Jennifer Lopez primeşte ,,A doua şansă” numai în cinematografe din 14 decembrie

  Jennifer Lopez primeşte ,,A doua şansă” numai în cinematografe din 14 decembrie

  scris de Alina Soare

  13 decembrie 2018 19:06

  E nevoie de puţină îndrăzneală şi multă încredere pentru a-ţi schimba destinul, indiferent de vârstă. Pe scurt, aceasta este premisa de la care porneşte şi Jennifer Lopez în comedia „A Doua Şansă” care are premiera pe marile ecrane din ţară din 14 decembrie.

  citeste tot

 • 6 trucuri prin care putem preveni aparitia cariilor

  6 trucuri prin care putem preveni aparitia cariilor

  scris de Alina Soare

  09 decembrie 2018 11:43

  Cariile dentare sunt una din cele mai intalnite afectiuni atat in randul adultilor, cat si al copiilor, si totodata una dintre cele mai usor de prevenit. Doamna doctor Mihaela Dan, specialist ortodont in cadrul Clinicii Orto-Implant Expert, a prezentat cateva trucuri de ingrijire care pot tine cariile departe, atunci cand completeaza vizitele periodice la stomatolog si o buna igiena orala.

  citeste tot

 • Nadia Comăneci, model de 10 pentru IIANA!

  Nadia Comăneci, model de 10 pentru IIANA!

  scris de Alina Soare

  02 octombrie 2018 12:33

  Aflată în România pentru câteva zile, campioana mondială la gimnastică, Nadia Comăneci a fost protagonista unei ședințe foto inedite. Ea a îmbrăcat mai multe haine neoetnice, create special pentru ea de IIANA, brand recunoscut și apreciat pentru straiele tradiționale și stilizate pe care le produce.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

KEN Academy lansează taberele de vară pentru copiii antreprenori

KEN Academy lansează taberele de vară pentru copiii antreprenori

KEN Academy lansează KIDS BUSINESS CAMP - locul unde au adunat visele copiilor și dorințele părinților, le-au împletit și asezonat cu multă pasiune, bucurie și aventură. KIDS Business Camp este o tabără de o săptămână, bogată în activități inedite, jucăușe, în natură. Prin distracție și provocări, se dezvoltă spiritul de echipă al celor mici și încrederea în capacitatea lor de a da aripi viselor lor și de a le transforma în proiecte antreprenoriale.

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta