revista presei

Replica Vedetelor

Singura publicatie din Romania care da vedetelor dreptul la replica

Replica Vedetelor Events

T_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIST_FISIER_DESTINATIE_IMPOSIBIL_DE_SCRIS

Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) – o experienta fascinanta si un proces de transformare complet

scris de Andrada Parau 19 iulie 2021

In ultimul timp se vorbeste tot mai mult despre Programarea Neuro-Lingvistica (NLP), despre rolul acestei stiințe unice asupra vieții noastre si despre cum ne poate ajuta in a deveni ceea ce ne dorim cu adevarat, atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional.

Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) – o experienta fascinanta si un proces de transformare complet

In ultimul timp se vorbeste tot mai mult despre Programarea Neuro-Lingvistica (NLP), despre rolul acestei stiințe unice asupra vieții noastre si despre cum ne poate ajuta in a deveni ceea ce ne dorim cu adevarat, atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional.

NLP-ul este un domeniu de studiu unic pentru că ne oferă cadrul perfect să începem să trăim viața cu sens. Programarea Neuro-Lingvistică ne arată concret cum putem înțelege mai bine comportamentul uman, cum să comunicam mai eficient cu alte persoane și, mai mult decât atât, ne accelerează dezvoltarea personală sau creșterea profesională.

„Bazele acestei discipline aflate inca in plina dezvoltare au fost puse de psihologul matematician Richard Bandler si profesorul in lingvistica John Grinder la inceputul anilor `70. Observand ca daca cineva face un lucru, atunci oricine poate invata sa il faca, intentia lor a fost ca initial sa descopere strategiile oamenilor performanti in comunicare si sa creeze modele pe baza lor, cu scopul de a le face accesibile oricui dorea sa obtina aceleasi rezultate. I-au studiat inital pe Milton Erickson, Fritz Pearls si Virginia Satir, chiar daca in timp s-au adaugat multe alte modele ale excelentei care au contribuit la dezvoltarea domeniului. Acesta continua sa evolueze, descoperind in permanenta posibilitati de creare a rezultatelor, noi si din ce in ce mai eficiente.”, explica Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) descrie conexiunea dintre minte (neuro), limbaj (lingvistica) si modul cum interactiunea dintre ele ne afecteaza corpul, comportamentul (programarea) si rezultatele. NLP-ul este studiul rezultatelor, un model de comunicare si personalitate care exploreaza modul in care gandurile, actiunile si sentimentele noastre interactioneaza pentru crearea experientei. Pe scurt poate fi definita ca studiul si practica excelentei umane. Programarea se refera la strategii, la imaginile pe care ni le formam asupra lumii si la modul in care le folosim pentru a obtine rezultate.  Neuro se refera la sistemul nostru nervos, la modul cum ne folosim cele cinci simturi si efectele create. Lingvistica se refera la cuvinte, expresii faciale, atitudine, gesturi, obiceiuri si comportamente – modul cum le folosim pentru a ne exprima, a interactiona cu ceilalti si a obtine ceea ce ne propunem.

Curs Practician NLP -Patru certificări. Opt zile. O experiență incredibilă. Un proces de transformare.

Cursul intensiv de NLP Practitioner este despre: Conștientizare, Responsabilitate, Putere de decizie, Reziliență. E un curs revelator, destinat oamenilor care își doresc o nouă carieră, însă,  nu știu de unde să înceapă, este pentru cei care învățarea continuă reprezintă un stil de viață care odată cu trecerea timpului nuanțează gândirea, este pentru toți cei care au curajul să-și asume responsabilitatea pentru propriile acțiuni, pentru existență și își exercită cel mai măreț drept pe care fiecare l-au primit odată cu viața asta - să-i dea un sens. 

„Este fascinant cum putem renunta la programe mentale vechi și aduce în viața noastra exact ce avem nevoie ca să creștem exponențial. Informațiile prețioase din cadrul cursului de NLP Practitioner te provoacă să-ți reafirmi integritatea și să trăiești cu încredere fiecare zi. Mai mult, vei fi capabil să îmbrățișezi, să accepți și să te adaptezi fără probleme la schimbările inevitabile din viața, cariera și relațiile tale. Fiecare zi dintre cele 8 este o experiență fascinantă, intensă ca o rampă de lansare. Trebuie doar să îți dai voie să trăiești cu toată ființa întregul proces: conștient, asumat, pregătit de rezultate!.”- Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

Din experiență, călătoria aceasta nu e ușoară, dar e frumoasă. Merită pe deplin pentru că ne aduce rezultate la care doar am visat!

„Doar după ce am început studiul cu mine însămi, mi-am dat seama că eu sunt singura persoană responsabilă pentru rezultatele mele. Am învățat să aplic în viața mea tehnicile NLP, care mi-au oferit claritate în gândire și, apoi, rezultatele dorite s-au produs constant. Orice schimbare presupune multă muncă….cu tine însuți. Dacă vrei să îți schimbi viitorul, fie că vorbim de viața personală sau de carieră, trebuie să începi cu tine. Pur și simplu îți muți focusul de pe problemă pe găsirea soluțiilor. Acum vreau să te îndrum și pe tine ca să fii performant în viața personală, carieră și business. Cursul intensiv de Practician NLP e răspunsul la toate întrebările tale. Știu că l-ai căutat mult timp. Nimic nou nu se va întâmpla în viața ta dacă tu nu-ți modifici convingerile, felul cum gândești și acționezi.”, spune Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

 

Unul dintre cele mai cuprinzatoare si profunde cursuri de NLP

 

Cursul NLP Practitioner este unul dintre cele mai intensive cursuri ce combina patru tehnici puternice care te vor ajuta să îți transformi atât propria viață, cât și pe cea a celor din jurul tău. Cele 8 zile de curs, reprezinta un proces de transformare complet si complex. Prin analizarea și schimbarea modului de gândire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza sunt mijloace prin care obții rezultate concrete și demonstrabile în succesul și performanța din fiecare zi a vieții. In urma cursului practician NLP vei obtine patru certificări: Certificarea NLP nivel Practitioner; Certificarea în Time Line Therapy™ nivel Practitioner; Certificarea în Hipnoză nivel Practitioner; Certificarea NLP Coaching nivel Practitioner. Toate certificarile sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”.

 

„Time Line Therapy® - te ajuta sa descoperi cauza originară a problemelor cu care te confrunti, sa eliberezi emoțiile negative din trecut precum furie, supărare, tristețe, frică, vinovăție, conflicte – simplu și fără să expui cuiva conținutul problemelor si sa scapi de convingeri consumatoare de energie, precum „Nu sunt suficient de bun, de pregătit…”, „Nu pot avea… X” sau alte idei care te limitează. Coaching NLP –te ajuta sa afli cum să-ți ghidezi clientul pentru a-și descoperi propriile valori, meta programe, strategii, structuri de convingeri, decizii care să îi susțină obiective și rezultate viitoare;  sa descoperi cum să preiei controlul asupra proceselor mentale care au loc în mod natural în interiorul fiecărui individ; sa practici un model de învățare și potențialitate care se concentrează pe viitor, pe scopurile și rezultatele care pot fi obținute. În coaching-ul NLP, vei învăța cât de vital este să nu-i oferi clientului sfaturi cu privire la ce să facă – ci doar să îi arăți cum să își utilizeze propriile abilități, strategiile deja prezente, valorile, resursele etc. Iar hipnoza te invata să lucrezi cu diferitele nivele de transă, cum să evaluezi cât de sugestibilă este o persoană si practicarea inducerii transei folosind inducția Eriksoniana.”, continua Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

 

Rezultate concrete obtinute in urma cursului NLP Practitioner

 

Cele mai puternice instrumente de coaching dezvoltate vreodată, aplicațiile NLP se întind pe o gamă largă de domenii și pot fi adaptate pentru toate circumstanțele: viața personală, carieră, business. Oricine își poate perfecționa abilitățile de viață prin finalizarea acestui curs. Cele 8 zile de curs intensiv, inseamna un proces de transformare intens intr-un mediu controlat si in siguranta. Orice schimbare are loc într-o clipă atunci când înveți să lucrezi cu mintea subconștientă. În fiecare dintre cele 8 zile, îți crește motivația și dorința de a afla mai mult.

 

„Sunt enorm de multe abilitati pe care ti le aduce cursul NLP Practitioner. Doar urmandu-l poti realiza cat de usor iti va fi de acum inainte pe toate planurile vietii tale. Vei insusi unelte puternice cu ajutorul cărora sa fii pregătit să treci la acțiune; vei invata cum să detensionezi și să controlezi orice situație dificilă din mediul organizațional, cum sa elimini dificultățile din carieră și viața personală, a ta și a celorlalți prin recunoașterea și modificarea cauzelor care le-au generat; să transformi problemele și obstacolele în oportunități de creștere personală și pentru business; cum sa devii o persoană influentă care să-i inspire și pe ceilalți, cum sa ințelegi și direcționezi eficient comunicarea verbală și non-verbală si lista continua.”, Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching

 

Garanție: 200%. Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

 

Această călătorie te va transforma profund și-ți va oferi perspective, opțiuni și experiențe pe care nu le-ai mai trăit.” Cred cu tărie în tehnicile NLP. Le aplic de mulți ani și am adus atât de multe rezultate pozitive în viața participanților încât pot să-ți ofer cea mai bună garanție de până acum. Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnez în termen de 30 de zile suma plătită și păstrezi și toată informația acumulată pe parcursul cursului.”, afirma Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

 

Poți participa timp de 2 ani gratuit si beneficiezi de susținere continuă din partea școlii NLP Discovery

 

„Știu cât este de importantă repetiția și pentru că de fiecare dată vei învăța altceva, odată accesat cursul de Practician NLP, acesta se poate relua timp de 2 ani gratuit. Pe parcursul cursului și chiar și după ce acesta este gata, vei fi susținut de mentorii experți ai școlii NLP Discovery pentru a rezolva orice piedică întâmpini în evoluția ta. Intră în comunitatea dinamică NLP Discovery. Creșterea poate fi singuratică atunci când ești înconjurat de persoane „normale” care pur și simplu nu înțeleg. Făcând parte din comunitate vei rămâne inspirat și motivat, vei putea pune întrebări experților și colabora cu alți oameni cu aspirații similare.”, Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie si Coaching.

 

Cursul NLP Practitioner îți oferă toate aptitudinile de a construi momentum în viața ta. Vei avea relații care te împlinesc, vei fi prezent și permanent motivat în activitățile cotidiene. Vei avea siguranța că ești competent ca părinte, vei descoperi strategii de învățare și vei avea resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele și visele. A fi un bun comunicator este o abilitate neprețuită în toate circumstanțele. Comunicarea eficientă creează relații sociale valoroase de lungă durată, conduce la retenția de personal, îmbunătățește empatia iar in contextul predării produce un impact mai puternic asupra audienței. O comunicare flexibilă deschide multe uși și permite explorarea unor căi neașteptate în carieră, stil de viață sau oportunități de afaceri.

 

Următorul curs NLP Practitioner va avea loc in perioada 25 septembrie – 2 octombrie. Afla mai multe detalii pe https://nlpdiscovery.ro/curs-practician/

Preluarea oricarei informatii de pe acest site se poate face doar cu mentionarea cu link a sursei.

Trimite unui prieten

x

Comenteaza acest articol

 • Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

  scris de Cristina Cojucar

  10 iulie 2021 11:28

  Bine-cunoscuta femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului, la cel mai înalt nivel, mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia.

  citeste tot

 • Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  Servicii all inclusive pentru pasionații de amenajări interioare

  scris de Andrada Parau

  28 iunie 2021 12:39

  Mult mai mult decât un simplu showroom de mobilă, Casa Magică Design este locul în care oricine se poate simţi cu adevărat special. Autenticitatea și eleganţa sunt caracteristicile conceptului de inspirație occidentală, iar fiecare pasionat de amenajări interioare poate descoperi articole destinate visului său. Atât pe site-ul www.casamagica.ro, cât și în showroomuri sunt disponibile opțiuni ce poartă semnătura unor branduri celebre în design-ul internațional.

  citeste tot

 • Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  Annes lanseaza "Rănile.." la ieșirea din pandemie

  scris de Cristina Cojucar

  24 iunie 2021 23:34

  Cum muzica este oglinda tuturor emoțiilor si frământarilor noastre artista a stocat propriile trăiri din această pandemie într-o nouă piesă "Rănile..."

  citeste tot

 • Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

  scris de Andrada Parau

  17 mai 2021 12:25

  Criza curentă generată de pandemia de COVID-19 îi determină pe mulți dintre români să se gândească de două ori înainte de a achiziționa o nouă locuință. Însă specialiștii spun că perioada este propice, deoarece există pe piață multe oportunități de finanțare ori reduceri de preț. De asemenea, trendul de #WFH (work from home) va continua și în acest an, dar și după ce lumea se va obișnui cu noua normalitate, iar apartamentul va căpăta o dublă utilizare: loc de relaxare și birou. Amenajările interioare joacă în acest caz un rol important pentru că spațiul nu trebuie încărcat excesiv cu mobilă și decorațiuni inutile.

  citeste tot

 • Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  Acum te poți bucura de băuturile pe bază de lapte și cafea chiar dacă ai intoleranță la lactoză

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 11:31

  HELL ENERGY își extinde gama de băuturi pe bază de lapte și cafea - Energy Coffee - cu două noi sortimente. Brandul de băuturi gata preparate pe bază de lapte și cafea, care a intrat pe piața din România în 2019 lansează două noi produse, respectiv Energy Coffee Coconut, dedicat celor cu sensibilitate sau intoleranță la lactoză și Energy Coffee Double Espresso, ideal pentru iubitorii gustului intens de cafea.

  citeste tot

 • Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  Elis Pavaje, 30 de ani de la înființare Povestea celei mai mari companii de prefabricate din beton din România

  scris de Cristina Cojucar

  11 mai 2021 10:11

  Elis Pavaje aniversează anul acesta 30 de ani de la înființare, fiind cea mai longevivă și în același timp, cea mai mare companie de producție din domeniul prefabricatelor din beton, din România. „Suntem foarte mândri că în cele trei decenii am reușit să păstrăm valorile cu care am pornit la drum: respectul pentru clienți, angajați și comunitate și atenția pentru menținerea calității. În 1991 eram la început de drum, acum încă nu suntem nici la jumătate, mai avem multe de dezvoltat, perfecționat, inovat. Avem încredere în ceea ce am construit împreună și ne dorim ca ambiția si determinarea celor care lucrează în această companie sa rămână un reper și în viitor” a menționat Emil Gota, directorul general al companiei.

  citeste tot

 • Un nou showroom Casa Magică Design și-a deschis porțile

  Un nou showroom Casa Magică Design și-a deschis porțile

  scris de Andrada Parau

  23 martie 2021 11:25

  Casa Magică Design, paradisul tuturor pasionaților de design interior și nu numai, a inaugurat pe 18 martie al treilea showroom din București, în zona Pipera (Bulevardul Pipera nr. 5). Cu un portofoliu de peste 200 de firme italiene cu tradiţie în mobilier şi design, spațiul expozițional de circa 450 mp este dispus pe trei etaje, iar oferta este variată, de la stilul clasic la cel modern, chiar avangardist. Mobilierul şi obiectele de iluminat pot fi alese pe criterii ce ţin cont de stilul construcţiei, volumul încăperilor, luminozitate, culori și nu în ultimul rând, de gustul fiecărui client.

  citeste tot

 • Au apărut capsulele de cafea biodegradabile. Ultima inovație în domeniul cafelei, acum și în România

  Au apărut capsulele de cafea biodegradabile. Ultima inovație în domeniul cafelei, acum și în România

  scris de Cristina Cojucar

  09 martie 2021 08:21

  Românii sunt mari iubitori de cafea, acest lucru confirmat și de ultimele date făcute publicității de Statista.com. Potrivit sursei, în anul 2021, valoarea pieței de cafea din țara noastră a ajuns la 1,66 de miliarde de Euro, în creștere față de anii precedenți, estimându-se, în perioada 2021-2025, o creștere a pieței cu 2,89%.

  citeste tot

 • Nora Seroussi joacă rolul vieții ei într-un film tip reality show

  Nora Seroussi joacă rolul vieții ei într-un film tip reality show

  scris de Alina Soare

  19 noiembrie 2020 12:50

  Renumita femeie de afaceri Nora Seroussi, cea care a adus pe culmile succesului brandul românesc Seroussi, va fi protagonista unui film tip reality show. Cu experiență ei în lumea modei, gastronomiei și a cinematografiei, Nora s-a hotărât să împartă cu publicul din întreaga lume trăirile ei. Femeile, ca vectori de emancipare la Hollywood, au fost mereu încurajate, așa că ea a dorit sa fie în prima linie și să devină o prezență importantă atât în România, cât și în străinătate.

  citeste tot

 • S-au acordat premiile Galei Performanței & Excelenței 2020

  S-au acordat premiile Galei Performanței & Excelenței 2020

  scris de Alina Soare

  12 octombrie 2020 11:57

  Dedicată promovării şi recunoaşterii personalităţilor care au dobândit renume şi s-au remarcat prin proiectele şi activităţiile lor deosebite, Gala Performanţei şi Excelenţei a ajuns în acest an la cea de a zecea ediţie, aniversară. Organizatoarea acestui eveniment recunoscut la nivel naţional este fosta jucătoare de tenis Adela Diaconu, care, după retragerea din sportul de performanţă, a ales jurnalismul de televiziune. De-a lungul celor peste 10 ani de activitate de realizator și producător TV, fosta tenismenă a invitat în emisiunile ei personalități din toate domeniile. În 2010 a organizat prima ediție a Galei, ce reprezintă premiile emisiunii, votate an de an de telespectatori, prin rating și vizualizări.

  citeste tot

vedeta lunii

  Delia critică ipocrizia românilor

  Delia critică ipocrizia românilor

Click aici pentru arhiva: Vedeta lunii

funny

Click aici pentru arhiva: Faza zilei

concurs

Replica Vedetelor Events si Asevi iti rasplatesc fidelitatea!

Detergentii ASEVI au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi. Mirosul lor unic este placut si de durata, personalizandu-ti elegant casa! CONDITII DE PARTICIPARE: participa

Click aici pentru arhiva: Concurs

aparitii in presa

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

SpyNews.ro - VIDEO / Gabi Lunca, declaratii in direct despre melodia pe care Loredana Groza i-a "furat-o"!

afaceri de succes

Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

În fiecare vară, primești multe sfaturi despre ce reguli vestimentare trebuie urmate ca tu să achiziționezi costumul de baie perfect. Nu știm dacă există acest tip de perfecțiune, dar sigur știm ce este cel mai important: ca tu să te simți confortabil în costumul de baie. Avem doar listă de „do’s”, și primul este acesta: urmează-ți identitatea stilistică și mai ales personalitatea indiferent de unde te vor purta pașii în vacanță. În #MyCalvins te așteaptă o vară super cool!

Click aici pentru arhiva: Afaceri de succes

magazin

magazin bijuterii

Magazin online popsockets ...

horoscop

horoscop

 • berbec

  CARIERA: Aveti intuitia ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca nu au de-a face direct cu profesia dumneavoastra, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decit pana acum. Datorita... Continuare horoscop zodia Berbec

 • taur

  CARIERA: Este posibil sa va confruntati cu o situatie noua la locul de munca, pentru care va veti implica trup si suflet. Mintea va va fi pusa la incercare, dar va veti descurca minunat. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost... Continuare horoscop zodia Taur

 • gemeni

  CARIERA: In luna mai, ati putea sa va faceti planuri pe termen lung, mai cu seama in ceea ce priveste viitorul profesional si posibilitatea de a va consolida pozitia financiara. Cultivati-va relatiile cu persoanele care va pot ajuta sa faceti... Continuare horoscop zodia Gemeni

 • rac

  CARIERA: Oricand pot aparea proiecte noi sau mai ample, in care sa va implicati cu placere. Indeplinirea lor cu succes poate aduce o promovare, ori va veti extinde domeniul de activitate intr-o directie legata de comunicare: marketing,... Continuare horoscop zodia Rac

 • leu

  CARIERA: Satisfactia muncii implinite creste in aceasta perioada. Culegeti roade pozitive pentru efortul depus pana acum, deci aveti motive de mandrie si bucurie. Un proiect v-a iesit ca la carte si primiti aprecieri sincere de la colaboratori. ... Continuare horoscop zodia Leu

 • fecioara

  CARIERA: Sunteti foarte muncitoare si constiincioasa, atenta la fiecare detaliu, de o precizie absolut remarcabila. Daca veti lucra in echipa, veti reusi sa impuneti ritmul dumneavoastra si celorlalti. BANI: Totul este stabil in plan financiar... Continuare horoscop zodia Fecioara

 • balanta

  CARIERA: Sunteti cam neatenta la serviciu, incercati sa faceti mai multe lucruri deodata, dar pentru ca sunteti cam imprastiata, riscati unele gafe infantile, de care nu veti fi foarte mandra, dar le veti putea repara prin simtul umorului care va... Continuare horoscop zodia Balanta

 • scorpion

  CARIERA: Sunteti coplesia de sarcinile profesionale din ce in ce mai complicate ce vi se distribuie de catre sefi. Unii colegi va sanctioneaza verbal (destul de dur), din cauza promisiunilor de care ati uitat. BANI: Manipulati sume mai mari decat... Continuare horoscop zodia Scorpion

 • sagetator

  CARIERA: Daca veti continua sa va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, cu siguranta nu veti duce nimic la bun sfarsit. Puterea de concentrare nu reprezinta punctul dumneavoastra forte in luna mai. BANI: Trebuie sa fiti foarte atenta si... Continuare horoscop zodia Sagetator

 • capricorn

  CARIERA: Sunteti mult mai capabila decat le permiteti celor din anturaj sa vada si mai ales sefilor. Acest comportament nu poate fi decat in defavoarea dumneavoastra. BANI: Nu dati bani oricui va cere si nu aveti incredere in persoane care par de... Continuare horoscop zodia Capricorn

 • varsator

  CARIERA: Veti fi martora, daca nu chiar actrita principala, intr-un eveniment de importanta majora pentru cariera dumneavoastra, deci veti primi vesti bune, noutati, vi se vor deschide niste perspective atragatoare. BANI: La capitolul finante ar... Continuare horoscop zodia Varsator

 • pesti

  CARIERA: Configuratia astrala din aceasta luna activeaza zona prestigiului social si va pot provoca sa va remarcati, sa va faceti cunoscut prin munca. Este stimulata activitatea intelectuala si aveti energie pentru a va educa, a invata si... Continuare horoscop zodia Pesti

vacanta de vedeta

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

Cele mai frumoase metropole europene de la malul mării

A venit primăvara și ne simțim din nou plini de energie și suntem dornici să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Deja îți faci planurile pentru zilele frumoase pe care le vei petrece pe plajă la vară? Ai fugi un pic și în această primăvară într-un city break în Europa?

Click aici pentru arhiva: Vacanta de vedeta